De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Nieuwe thuishaven in hartje Bodegraven

30 januari, 2020
Intro Personeel Bodegraven buitenaanzicht van het pand.

De jongste vestiging van Intro Personeel beschikt sinds begin 2020 over een nieuwe thuishaven. De recruiters werken nu vanuit een modern kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg 9 in Bodegraven. “Mensen weten inmiddels goed de weg naar ons te vinden.”

Intro Personeel Bodegraven

“Onze vestiging in Bodegraven is uit z’n jasje gegroeid”, constateert vestigingsmanager Ewout Pols. “In twee jaar tijd hebben we een sterke positie verworven. We zijn steeds meer van toegevoegde waarde in de regio. Inwoners van Bodegraven, Zoetermeer, Alpen aan den Rijn en omliggende plaatsen hebben afgelopen jaren via ons een vaste baan gevonden bij een toenemend aantal regionale bedrijven. Ondertussen werken we met vier man sterk aan onze missie: mensen tot bloei laten komen.”

Goed bereikbaar

Om die reden was een verhuizing naar het moderne kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg dan ook een logische keuze. Recruiters Ewout, Arjan, Tim en Jan kunnen zo nóg beter mensen van dienst zijn. “We hebben hier meer mogelijkheden”, legt de vestigingsmanager uit. “We hebben een fris en strak kantoor met een eigentijdse uitstraling. Zo hebben we moderne werkplekken en kunnen we kandidaten ontvangen in verschillende spreekruimtes.” Ook mag gezegd worden dat de nieuwe werkplek op een steenworp afstand ligt van het station en de N11. “Hoewel onze nieuwe werkplek slechts op 5 minuten lopen zit van het centrum maken deze uitvalswegen onze vestiging goed bereikbaar.”

Plezier

Iedereen is van harte welkom, zegt Ewout. “Loop gerust eens binnen om een bakkie te komen doen. We zoeken graag samen met jou naar een baan die bij je past. Zodat je met veel plezier naar je werk gaat.”

Intro Personeel is sinds mei 2018 in Bodegraven te vinden. Ons bedrijf is een regionale personeelsbemiddelaar met andere vestgingen in Alblasserdam, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Groot-Ammers en IJsselstein. Het is onze ambitie om jouw talenten te ontdekken en jou tot bloei te laten komen op een werkplek die bij je past.

Nieuw adres: Oud Bodegraafseweg 9, 2411 HS, Bodegraven 

 

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor de techniekopleiding van Intro Personeel en het Hoornbeeck College

Stel, je bent een praktische ingestelde techneut die dolgraag in de techniek aan de slag wil. Dankzij een technisch werk-lerentraject van Intro Personeel en het Hoornbeeck College krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde vakman of vakvrouw. “Het is aan jou om die kans te grijpen.”  Wie nieuwsgierig is, moet zeker […]

Lees artikel

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees artikel

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever […]

Lees artikel