De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Nieuwe thuishaven in hartje Bodegraven

30 januari, 2020
Intro Personeel Bodegraven buitenaanzicht van het pand.

De jongste vestiging van Intro Personeel beschikt sinds begin 2020 over een nieuwe thuishaven. De recruiters werken nu vanuit een modern kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg 9 in Bodegraven. “Mensen weten inmiddels goed de weg naar ons te vinden.”

Intro Personeel Bodegraven

“Onze vestiging in Bodegraven is uit z’n jasje gegroeid”, constateert vestigingsmanager Ewout Pols. “In twee jaar tijd hebben we een sterke positie verworven. We zijn steeds meer van toegevoegde waarde in de regio. Inwoners van Bodegraven, Zoetermeer, Alpen aan den Rijn en omliggende plaatsen hebben afgelopen jaren via ons een vaste baan gevonden bij een toenemend aantal regionale bedrijven. Ondertussen werken we met vier man sterk aan onze missie: mensen tot bloei laten komen.”

Goed bereikbaar

Om die reden was een verhuizing naar het moderne kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg dan ook een logische keuze. Recruiters Ewout, Arjan, Tim en Jan kunnen zo nóg beter mensen van dienst zijn. “We hebben hier meer mogelijkheden”, legt de vestigingsmanager uit. “We hebben een fris en strak kantoor met een eigentijdse uitstraling. Zo hebben we moderne werkplekken en kunnen we kandidaten ontvangen in verschillende spreekruimtes.” Ook mag gezegd worden dat de nieuwe werkplek op een steenworp afstand ligt van het station en de N11. “Hoewel onze nieuwe werkplek slechts op 5 minuten lopen zit van het centrum maken deze uitvalswegen onze vestiging goed bereikbaar.”

Plezier

Iedereen is van harte welkom, zegt Ewout. “Loop gerust eens binnen om een bakkie te komen doen. We zoeken graag samen met jou naar een baan die bij je past. Zodat je met veel plezier naar je werk gaat.”

Intro Personeel is sinds mei 2018 in Bodegraven te vinden. Ons bedrijf is een regionale personeelsbemiddelaar met andere vestgingen in Alblasserdam, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Groot-Ammers en IJsselstein. Het is onze ambitie om jouw talenten te ontdekken en jou tot bloei te laten komen op een werkplek die bij je past.

Nieuw adres: Oud Bodegraafseweg 9, 2411 HS, Bodegraven 

 

Gerelateerde artikelen

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel
Coen van Beek op doel tijdens Intro Cup 2024

Klop-Goodweek prolongeert Intro Cup

De 13e editie van de jaarlijkse Intro Cup is vrijdag gewonnen door Klop-Goodweek. In de finale versloegen de voetballers het team van Cartec met 2-0. Maar liefst 28 teams deden mee aan het toernooi. Na een spannende strijd won hetzelfde voetbalteam als vorig jaar ( in 2023 spelend onder de naam Klop-Edu). De voetballers van […]

Lees artikel
Apeluier koek uit IJsselstein

Werken in IJsselstein: van Apenluiers tot Gerbrandytoren

IJsselstein is een stadje in de provincie Utrecht met bijna 35.000 inwoners. Er zijn goede redenen om in deze stad te werken. Wie weet eet jij binnenkort een lekkere Apenluier of kan je op de fiets naar je werk. • Ze hebben heerlijke apenluiers (of apenluiders) Wie toe is aan wat lekkers in de pauze […]

Lees artikel