Blog

Nieuwe thuishaven in hartje Bodegraven

30 januari, 2020

De jongste vestiging van Intro Personeel beschikt sinds begin 2020 over een nieuwe thuishaven. De recruiters werken nu vanuit een modern kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg 9 in Bodegraven. “Mensen weten inmiddels goed de weg naar ons te vinden.”

Intro Personeel Bodegraven

“Onze vestiging in Bodegraven is uit z’n jasje gegroeid”, constateert vestigingsmanager Ewout Pols. “In twee jaar tijd hebben we een sterke positie verworven. We zijn steeds meer van toegevoegde waarde in de regio. Inwoners van Bodegraven, Zoetermeer, Alpen aan den Rijn en omliggende plaatsen hebben afgelopen jaren via ons een vaste baan gevonden bij een toenemend aantal regionale bedrijven. Ondertussen werken we met vier man sterk aan onze missie: mensen tot bloei laten komen.”

Goed bereikbaar

Om die reden was een verhuizing naar het moderne kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg dan ook een logische keuze. Recruiters Ewout, Arjan, Tim en Jan kunnen zo nóg beter mensen van dienst zijn. “We hebben hier meer mogelijkheden”, legt de vestigingsmanager uit. “We hebben een fris en strak kantoor met een eigentijdse uitstraling. Zo hebben we moderne werkplekken en kunnen we kandidaten ontvangen in verschillende spreekruimtes.” Ook mag gezegd worden dat de nieuwe werkplek op een steenworp afstand ligt van het station en de N11. “Hoewel onze nieuwe werkplek slechts op 5 minuten lopen zit van het centrum maken deze uitvalswegen onze vestiging goed bereikbaar.”

Plezier

Iedereen is van harte welkom, zegt Ewout. “Loop gerust eens binnen om een bakkie te komen doen. We zoeken graag samen met jou naar een baan die bij je past. Zodat je met veel plezier naar je werk gaat.”

Intro Personeel is sinds mei 2018 in Bodegraven te vinden. Ons bedrijf is een regionale personeelsbemiddelaar met andere vestgingen in Alblasserdam, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Groot-Ammers en IJsselstein. Het is onze ambitie om jouw talenten te ontdekken en jou tot bloei te laten komen op een werkplek die bij je past.

Nieuw adres: Oud Bodegraafseweg 9, 2411 HS, Bodegraven 

 

Gerelateerde artikelen

Monteur RET helpt Rotterdamse metro vooruit

Ben je een technische aanpakker die met hart en ziel verknocht is aan Rotterdam? Dan is de baan van monteur metro vast en zeker wat voor jou. “In deze baan heb je één doel voor ogen: de Rotterdamse metro rijdende houden.”  Recruiter Arie Rijsdijk weet alles te vertellen over deze functie in hartje Rotterdam.    Wat […]

Lees artikel

CNC-frezer moet nauwkeurig en precies kunnen werken

Vast een functie die je vaak tegenkomt op een vacaturebank: CNC-frezer. Maar wat is dat nu precies voor baan? In ieder geval eentje waarbij veel nauwkeurigheid en precisie bij komt kijken.   Om maar direct met de deur in huis te vallen: CNC staat voor Computer Numerized Control of Computer Numerical Control. Simpel gezegd betekenen die […]

Lees artikel

Hulpmonteur Samir installeert beveiligingssystemen

Samir Ben Khey houdt al zijn leven lang van technische snufjes en computers. Dat komt uitstekend van pas in zijn baan als Hulpmonteur Beveiligingsinstallaties. Dagelijks is hij met collega’s op pad om beveiligingsinstallaties te installeren. “Ik krijg de kans elke dag nieuwe dingen te leren.”  Vijf jaar lang werkte Samir als procesoperator. Toch was dat […]

Lees artikel