De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

13 juni, 2024
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.”

Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die bij schaafmachine staat. Omdat ik een blessure kreeg en daardoor niet meer alles kon doen, werk ik ook in de slijperij.”

Hij heeft een leuke functie, zegt Jarno. “Ik werk in de slijperij, waar ik messen slijp voor de machines. Nadat ze zijn geslepen zet ik die klaar voor de machines in de fabriek. Ik sta ook binnen aan de machines zelf. Ik ben bezig met zagen en steek het hout in de machines. Als het moet rijd ik ook op de heftruck.”

Leuke werksfeer

“Het leuke aan mijn werk vind ik de mogelijkheden die ik hier heb. Ik kan eigenlijk overal wel staan. Ik heb daarom veel variatie in mijn werk.”

Ook is het bij Houthandel Van Dam prettig om te werken, zegt Jarno. “Er is een leuke werksfeer. Het is gezellig en je collega’s zijn nog net niet je vrienden.”

Wil je ook net zo’n leuke baan als Jarno? Neem dan eens contact op met Pieter of één van zijn collega’s van vestiging IJsselstein.

Gerelateerde artikelen

Bouwvakker die vaag vanuit de achtergrond zijn duim op steekt.

Hoe kom ik mijn sterke punten te weten?

Je kunt er op rekenen dat deze vraag wordt gesteld tijdens een sollicitatiegesprek: wat zijn jouw sterke punten? Het is niet handig om dan met een mond vol tanden te staan. Hoe ontdek je waar jij goed in bent? Je kunt maar beter goed zijn voorbereid als je uitgenodigd bent voor een sollicitatiegesprek of bij […]

Lees artikel
Tesla Model 3 als auto van de zaak.

Waar je op moet letten als je een auto van de zaak rijdt

Vind je het leuk om in een Tesla Model 3 van je werk rond te rijden? Dat doen veel mensen ook. Leaseauto’s zoals deze zijn erg in trek. Maar wat moet je weten als je binnenkort zo’n auto gaat besturen? Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden. Als je een auto van […]

Lees artikel
Een kale man met gezichtsbeharing werkt in een houthandel, hij was bezig met het lezen van formulieren en kijkt in de camera.

Een geslaagde match: Tristan kreeg bij Houthandel Van Dam een vast contract

Tristan Bluijs ging ooit via Intro Personeel aan de slag bij Houthandel Van Dam. Inmiddels werkt hij alweer vier jaar als allround medewerker bij het bedrijf in Bunnik. Het is wat je noemt: een geslaagde match tussen werkgever en werknemer. De 40-jarige inwoner van Wijk bij Duurstede heeft het al jaren uitstekend naar zijn zin […]

Lees artikel