De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

13 juni, 2024
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.”

Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die bij schaafmachine staat. Omdat ik een blessure kreeg en daardoor niet meer alles kon doen, werk ik ook in de slijperij.”

Hij heeft een leuke functie, zegt Jarno. “Ik werk in de slijperij, waar ik messen slijp voor de machines. Nadat ze zijn geslepen zet ik die klaar voor de machines in de fabriek. Ik sta ook binnen aan de machines zelf. Ik ben bezig met zagen en steek het hout in de machines. Als het moet rijd ik ook op de heftruck.”

Leuke werksfeer

“Het leuke aan mijn werk vind ik de mogelijkheden die ik hier heb. Ik kan eigenlijk overal wel staan. Ik heb daarom veel variatie in mijn werk.”

Ook is het bij Houthandel Van Dam prettig om te werken, zegt Jarno. “Er is een leuke werksfeer. Het is gezellig en je collega’s zijn nog net niet je vrienden.”

Wil je ook net zo’n leuke baan als Jarno? Neem dan eens contact op met Pieter of één van zijn collega’s van vestiging IJsselstein.

 

Gerelateerde artikelen

Bram Valkenburg van Intro EU Staffing

Zoek je een monteur of operator? Bel Bram van Intro EU Staffing eens

Het kan precies de uitkomst zijn voor bedrijven die hard op zoek zijn naar technisch personeel: Intro EU Staffing. De zusteronderneming van Intro Personeel bemiddelt met veel succes Europese werknemers. “Het is een oplossing waar veel bedrijven niet aan denken.” Bram Valkenburg, manager van Intro EU Staffing, is de aangewezen persoon om te vragen waarom […]

Lees artikel
monteur plezier bezig met het aandraaien van een moteronderdeel.

Carrièreswitch maken: Zet de stap naar een nieuwe toekomst

Een carrièreswitch maken kan een spannende, maar ook uitdagende stap zijn. Of je nu vastloopt in je huidige baan, toe bent aan iets nieuws, of je passie hebt gevonden in een andere sector, een carrièreswitch biedt de kans om jezelf opnieuw uit te vinden. In deze blog bespreken we wat een carrièreswitch inhoudt, hoe je […]

Lees artikel
logistiek locatie manager

Omscholen met salaris: Ontdek hoe jij dit voor elkaar krijgt

In een snel veranderende arbeidsmarkt is het voor veel mensen aantrekkelijk om zich te laten omscholen naar een ander beroep. Omscholen met salaris biedt de ideale mogelijkheid om een nieuwe richting in te slaan zonder financieel risico. Of je nu midden in je carrière zit of juist op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, de […]

Lees artikel