De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Voel je vrij om via onze recruiters een vaste baan te krijgen (het werkt)

27 maart, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Je hoeft niks. Helemaal niks. Maar misschien is het slim om onze kundige recruiters in te schakelen om aan een vaste baan te komen. Je bent niet de eerste die via Intro Personeel aan een mooie job is gekomen.

Ken je dat? Je stuurt sollicitatie op sollicitatie, maar je nergens vind je een baan die bij je past. Intro Personeel kan je bij jouw zoektocht helpen. Honderden mensen vonden al via onze personeelsbemiddelaars een vaste baan. Jij ook?

Het is een goed idee om één van onze recruiters in de arm te nemen, want…

…wij zoeken een vaste baan voor jou

Zoek je tijdelijk werk? Dan kan je beter naar iemand anders gaan. Zoek je werk voor de langere termijn. Bel dan eens één van onze recruiters. Mailen of langskomen kan natuurlijk ook gewoon. Samen met jou gaan we op zoek naar een vaste baan. Zodat lekker stabiel blijft.

…wij helpen jou persoonlijk

We gaan op zoek naar het beste voor jou. Daarom zetten we ons persoonlijk in om voor jou een leuke baan te regelen die helemaal bij je past.  Je drinkt gezellig een bak koffie met één van onze recruiters. Zo weten zij wie je bent en kunnen ze jou goed helpen.

…het bespaart je tijd

Het kan ook slim zijn om een recruiter in te schakelen. Het kan je namelijk een hoop tijd schelen. De recruiter doet namelijk het werk voor jou, omdat hij je goed heeft leren kennen en jouw wensen weet. Terwijl jij lekker andere dingen aan het doen bent, zoekt hij naar de perfecte baan voor jou.

Je kan het dus helemaal zelf doen. Maar wij van Intro Personeel raden Intro Personeel aan. Probeer het eens en wie weet zit je de binnenkort bij ons een bak koffie te drinken.

Kies één van onze recruiters uit en neem contact op!

Gerelateerde artikelen

Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel
Welke werkgever past bij mij?

Hoe weet je of een nieuwe werkgever bij je past?

Een baan zoeken is af en toe best een dingetje. Het is natuurlijk het beste als jíj en je nieuwe werkgever een uitstekend bij elkaar passen. Maar hoe weet je dat? Niets is leuker dan een baan waar leuk werk hebt én je het helemaal naar je zin hebt. Door je af te vragen of […]

Lees artikel