De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Voel je vrij om via onze recruiters een vaste baan te krijgen (het werkt)

27 maart, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Je hoeft niks. Helemaal niks. Maar misschien is het slim om onze kundige recruiters in te schakelen om aan een vaste baan te komen. Je bent niet de eerste die via Intro Personeel aan een mooie job is gekomen.

Ken je dat? Je stuurt sollicitatie op sollicitatie, maar je nergens vind je een baan die bij je past. Intro Personeel kan je bij jouw zoektocht helpen. Honderden mensen vonden al via onze personeelsbemiddelaars een vaste baan. Jij ook?

Het is een goed idee om één van onze recruiters in de arm te nemen, want…

…wij zoeken een vaste baan voor jou

Zoek je tijdelijk werk? Dan kan je beter naar iemand anders gaan. Zoek je werk voor de langere termijn. Bel dan eens één van onze recruiters. Mailen of langskomen kan natuurlijk ook gewoon. Samen met jou gaan we op zoek naar een vaste baan. Zodat lekker stabiel blijft.

…wij helpen jou persoonlijk

We gaan op zoek naar het beste voor jou. Daarom zetten we ons persoonlijk in om voor jou een leuke baan te regelen die helemaal bij je past.  Je drinkt gezellig een bak koffie met één van onze recruiters. Zo weten zij wie je bent en kunnen ze jou goed helpen.

…het bespaart je tijd

Het kan ook slim zijn om een recruiter in te schakelen. Het kan je namelijk een hoop tijd schelen. De recruiter doet namelijk het werk voor jou, omdat hij je goed heeft leren kennen en jouw wensen weet. Terwijl jij lekker andere dingen aan het doen bent, zoekt hij naar de perfecte baan voor jou.

Je kan het dus helemaal zelf doen. Maar wij van Intro Personeel raden Intro Personeel aan. Probeer het eens en wie weet zit je de binnenkort bij ons een bak koffie te drinken.

Kies één van onze recruiters uit en neem contact op!

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is juist in de zomer te solliciteren

De zon draait overuren, de stranden liggen vol en in de Tour de France is Parijs nog ver. Een baan zoeken? Waarom zou je? Toch zijn er redenen om eens verder te kijken dan je neus lang is. Heerlijk hé dat het lekker zomer is. Het kan juist een goed moment zijn om  van baan […]

Lees artikel
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel