De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Waarom Intro Personeel graag een duurzame relatie aangaat met klanten

16 januari, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Het is onze corebusiness: klanten blij maken met nieuwe werknemers. Met alle plezier zorgen wij voor een juiste match tussen werkgever en werknemer. Niet voor niets zijn we recruiter . We gaan dan ook altijd voor een duurzame relatie met een klant. Waarom?

Je zult het vast herkennen. Als je één van onze recruiters spreekt – of het nu telefonisch is of live: we worden blij als we weer werkgever geholpen met een nieuwe medewerker. We genieten er enorm van als er een juiste match is tussen opdrachtgever en kandidaat . Een duurzame relatie met de klant aangaan vinden wij dan ook belangrijk. Daar zijn een aantal redenen voor.

– Wij zijn een betrouwbare partner

Voor bedrijven met wie we  een duurzame relatie aangaan, zijn we een betrouwbare partner. Onderling vertrouwen vinden we erg belangrijk. Alleen dan kan de samenwerking slagen. We gaan voor jou graag  op zoek naar de juiste match.

– Wij werken graag langdurig samen

We geloven erin dat een samenwerking alleen nut heeft als je die voor langere tijd aangaat. Dat biedt de meeste kans op de continuïteit van jouw onderneming of bedrijf. We zijn graag bij jouw bedrijf betrokken. We willen niet alleen een positieve impact hebben op het leven van werkzoekenden, maar ook bij de bedrijven willen we van toegevoegde waarde zijn.

– Wij weten wat de klant nodig heeft

Een vacature vervullen is leuk, maar we gaan verder. Omdat we klanten goed kennen. We weten vaak wat er speelt bij een bedrijf en staan klaar om te helpen. Daar mag je onze recruiters gerust voor bellen!

Wij vinden het leuk als mensen positief over ons praten

We houden van tevreden klanten. Van mensen die positieve ervaringen met ons bedrijf hebben (is het onverhoopt anders: trek aan de bel!). En daarover met anderen praten natuurlijk. Er bestaat een wijsheid: een goede naam is beter dan  goede olie. Oftewel: een goede naam is beter dan veel geld. Een goede reputatie is wat ons betreft goud waard.

Ben jij op zoek naar personeel voor jouw onderneming of bedrijf? Sta jij open voor een langdurige samenwerking in jouw zoektocht naar geschikte werknemers? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of een recruiter bij jou in de buurt. We genieten er enorm van als er een juiste match is tussen opdrachtgever en kandidaat 

 

 

Gerelateerde artikelen

Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel
Coen van Beek op doel tijdens Intro Cup 2024

Klop-Goodweek prolongeert Intro Cup

De 13e editie van de jaarlijkse Intro Cup is vrijdag gewonnen door Klop-Goodweek. In de finale versloegen de voetballers het team van Cartec met 2-0. Maar liefst 28 teams deden mee aan het toernooi. Na een spannende strijd won hetzelfde voetbalteam als vorig jaar ( in 2023 spelend onder de naam Klop-Edu). De voetballers van […]

Lees artikel