De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Waarom Intro Personeel graag een duurzame relatie aangaat met klanten

16 januari, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Het is onze corebusiness: klanten blij maken met nieuwe werknemers. Met alle plezier zorgen wij voor een juiste match tussen werkgever en werknemer. Niet voor niets zijn we recruiter . We gaan dan ook altijd voor een duurzame relatie met een klant. Waarom?

Je zult het vast herkennen. Als je één van onze recruiters spreekt – of het nu telefonisch is of live: we worden blij als we weer werkgever geholpen met een nieuwe medewerker. We genieten er enorm van als er een juiste match is tussen opdrachtgever en kandidaat . Een duurzame relatie met de klant aangaan vinden wij dan ook belangrijk. Daar zijn een aantal redenen voor.

– Wij zijn een betrouwbare partner

Voor bedrijven met wie we  een duurzame relatie aangaan, zijn we een betrouwbare partner. Onderling vertrouwen vinden we erg belangrijk. Alleen dan kan de samenwerking slagen. We gaan voor jou graag  op zoek naar de juiste match.

– Wij werken graag langdurig samen

We geloven erin dat een samenwerking alleen nut heeft als je die voor langere tijd aangaat. Dat biedt de meeste kans op de continuïteit van jouw onderneming of bedrijf. We zijn graag bij jouw bedrijf betrokken. We willen niet alleen een positieve impact hebben op het leven van werkzoekenden, maar ook bij de bedrijven willen we van toegevoegde waarde zijn.

– Wij weten wat de klant nodig heeft

Een vacature vervullen is leuk, maar we gaan verder. Omdat we klanten goed kennen. We weten vaak wat er speelt bij een bedrijf en staan klaar om te helpen. Daar mag je onze recruiters gerust voor bellen!

Wij vinden het leuk als mensen positief over ons praten

We houden van tevreden klanten. Van mensen die positieve ervaringen met ons bedrijf hebben (is het onverhoopt anders: trek aan de bel!). En daarover met anderen praten natuurlijk. Er bestaat een wijsheid: een goede naam is beter dan  goede olie. Oftewel: een goede naam is beter dan veel geld. Een goede reputatie is wat ons betreft goud waard.

Ben jij op zoek naar personeel voor jouw onderneming of bedrijf? Sta jij open voor een langdurige samenwerking in jouw zoektocht naar geschikte werknemers? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of een recruiter bij jou in de buurt. We genieten er enorm van als er een juiste match is tussen opdrachtgever en kandidaat 

 

 

Gerelateerde artikelen

Werken in Roosendaal? 3 redenen waarom je prima in deze Brabantse stad kan werken

Wie kent Roosendaal niet? De stad in West-Brabant staat bekend om de voormalige Eredivisieclub RBC Roosendaal, de Designer Outlet Roosendaal en de binnenstad. Wist je dat het ook een prima stad is om in te werken? We leggen graag uit waarom. Er zijn verschillende goede redenen om in Roosendaal en wijde omgeving aan het werk […]

Lees artikel

Hoe blijf je fit op de werkvloer?

Of je nu hovenier, assemblagemedewerker of HR-adviseur bent, fit en gezond blijven willen we allemaal. Fit blijven op de werkvloer is een kunst op zich. Hoe doe je dat? Wie wil nu niet fit blijven op de werkvloer? Wanner je lekker in je vel zit kun je beter presteren en dus op een prettige manier […]

Lees artikel

Waarom een belletje naar de recruiter altijd helpt

Je ziet een vacature, solliciteert en dan is het afwachten. Toch? Dat is niet altijd zo. Het kan slim zijn even naar de recruiter te bellen. Eén telefoontje kan wonderen doen. Digitaal solliciteren gaat tegenwoordig lekker makkelijk. Je stuurt een mailtje naar de recruiter of reageert gelijk op een vacature.   en klaar is Kees. Denk […]

Lees artikel