De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Waarom wij van Intro Personeel vinden dat je het beste een baan via ons kan zoeken

12 juli, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Natuurlijk, er zijn heel veel manieren om een baan te vinden. Eén van die manieren is eens om een bakkie koffie te doen met een recruiter van Intro Personeel. Maar waarom zou je juist via ons werk zoeken? Dat leggen we natuurlijk graag uit.

Het kan een goede keuze zijn om Intro in te schakelen in jouw zoektocht naar werk. Er zijn een aantal goede redenen om eens met een recruiter van één van onze vestigingen te gaan praten.

1. We willen weten wie jij bent

We willen niet alleen weten naar wat voor werk je op zoek bent. Sterker nog, we willen graag eerst weten wie jíj bent en wat jouw motivatie is. Over vijf jaar weten we nog steeds wie jij bent. Als we met jou kennis gemaakt hebben en weten wat jij wilt, gaan we voor jou op zoek naar de beste match. Is er een goede klik tussen jou en een bedrijf? Grote kans dat je er aan de slag kan!

2. Wij hebben een groot netwerk

Intro Personeel heeft een groot netwerk van bedrijven waarmee wij samenwerken. We weten precies welke vacatures er openstaan en welke mensen bedrijven zoeken. Daar kan jij van profiteren!

3. We werken regionaal en lokaal en kennen de verschillende sectoren

In de regio’s waar Intro Personeel werkt, kennen we de arbeidsmarkt op ons duimpje. We hebben vestigingen in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Barendrecht, Bodegraven, Geldermalsen, Groot-Ammers, IJsselstein, Krimpen aan den IJssel, Roosendaal, Rotterdam en Sfantû George (Roemenië). Onze recruiters die daar werken, weten alles van bedrijven in de regio. In sectoren als techniek, logistiek, bouw en industrie weten ze goed de weg te vinden. Zodat jij een mooie vaste baan kan krijgen.

4. Maak gebruik van onze ervaring

Sinds de oprichting van Intro Personeel in 2006 hebben we al veel mensen begeleidt naar de juiste werkplek. Die ervaring merk je nog steeds als wij een bak koffie met jou drinken: sámen met jou kijken we naar mooie opties voor nieuwe banen. Zodat jij via ons een nieuwe vaste baan krijgt waar jij het helemaal naar je zin hebt.

5. We zijn betrouwbaar en leveren kwaliteit

Vraag het maar na bij al die werknemers die via ons een vaste baan hebben gevonden: we zorgen dat jij op de juiste werkplek zit. Ook elders kan je dat checken: Intro Personeel is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. We voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Je kunt ons vertrouwen dat wij afspraken nakomen.

Zoek je een vaste baan? Neem dan vooral contact met ons op. 

Gerelateerde artikelen

Intro Personeel werft voor Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers laat Intro Personeel meedenken in zoektocht naar ‘groen’ personeel

Groenprojecten aanleggen en onderhouden kunnen ze wel bij Engelsman Hoveniers. Met de hulp van Intro Personeel zoekt het hoveniersbedrijf uit Pijnacker personeel voor de groenvoorziening. “Wij vinden het fijn dat we zo snel met de recruiters kunnen schakelen.” Aan Harmen van Dalen, accountmanager bij Intro Personeel Rotterdam, kun je het wel overlaten om groenvoorzieners en […]

Lees artikel
Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel