De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Waarom wij van Intro Personeel vinden dat je het beste een baan via ons kan zoeken

12 juli, 2023
Hans Bossenbroek

Natuurlijk, er zijn heel veel manieren om een baan te vinden. Eén van die manieren is eens om een bakkie koffie te doen met een recruiter van Intro Personeel. Maar waarom zou je juist via ons werk zoeken? Dat leggen we natuurlijk graag uit.

Het kan een goede keuze zijn om Intro in te schakelen in jouw zoektocht naar werk. Er zijn een aantal goede redenen om eens met een recruiter van één van onze vestigingen te gaan praten.

1. We willen weten wie jij bent

We willen niet alleen weten naar wat voor werk je op zoek bent. Sterker nog, we willen graag eerst weten wie jíj bent en wat jouw motivatie is. Over vijf jaar weten we nog steeds wie jij bent. Als we met jou kennis gemaakt hebben en weten wat jij wilt, gaan we voor jou op zoek naar de beste match. Is er een goede klik tussen jou en een bedrijf? Grote kans dat je er aan de slag kan!

2. Wij hebben een groot netwerk

Intro Personeel heeft een groot netwerk van bedrijven waarmee wij samenwerken. We weten precies welke vacatures er openstaan en welke mensen bedrijven zoeken. Daar kan jij van profiteren!

3. We werken regionaal en lokaal en kennen de verschillende sectoren

In de regio’s waar Intro Personeel werkt, kennen we de arbeidsmarkt op ons duimpje. We hebben vestigingen in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Barendrecht, Bodegraven, Geldermalsen, Groot-Ammers, IJsselstein, Krimpen aan den IJssel, Roosendaal, Rotterdam en Sfantû George (Roemenië). Onze recruiters die daar werken, weten alles van bedrijven in de regio. In sectoren als techniek, logistiek, bouw en industrie weten ze goed de weg te vinden. Zodat jij een mooie vaste baan kan krijgen.

4. Maak gebruik van onze ervaring

Sinds de oprichting van Intro Personeel in 2006 hebben we al veel mensen begeleidt naar de juiste werkplek. Die ervaring merk je nog steeds als wij een bak koffie met jou drinken: sámen met jou kijken we naar mooie opties voor nieuwe banen. Zodat jij via ons een nieuwe vaste baan krijgt waar jij het helemaal naar je zin hebt.

5. We zijn betrouwbaar en leveren kwaliteit

Vraag het maar na bij al die werknemers die via ons een vaste baan hebben gevonden: we zorgen dat jij op de juiste werkplek zit. Ook elders kan je dat checken: Intro Personeel is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. We voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Je kunt ons vertrouwen dat wij afspraken nakomen.

Zoek je een vaste baan? Neem dan vooral contact met ons op. 

Gerelateerde artikelen

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees artikel

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever als […]

Lees artikel

Leerling Operator Mike vindt het heerlijk om in de taartenbakkerij te werken

Mike van der Hulst is leerling operator bij een fabriek waar dagelijks ambachtelijke taarten worden gemaakt. Sinds ruim een jaar werkt hij er met veel plezier. “Ik vind het leuk om productief te zijn en lekker aan te pakken.”       Enthousiast over zijn functie bij de taartenfabriek in de Betuwe is de 23-jarige Mike zeker. […]

Lees artikel