De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Waarom wij van Intro Personeel vinden dat je het beste een baan via ons kan zoeken

12 juli, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Natuurlijk, er zijn heel veel manieren om een baan te vinden. Eén van die manieren is eens om een bakkie koffie te doen met een recruiter van Intro Personeel. Maar waarom zou je juist via ons werk zoeken? Dat leggen we natuurlijk graag uit.

Het kan een goede keuze zijn om Intro in te schakelen in jouw zoektocht naar werk. Er zijn een aantal goede redenen om eens met een recruiter van één van onze vestigingen te gaan praten.

1. We willen weten wie jij bent

We willen niet alleen weten naar wat voor werk je op zoek bent. Sterker nog, we willen graag eerst weten wie jíj bent en wat jouw motivatie is. Over vijf jaar weten we nog steeds wie jij bent. Als we met jou kennis gemaakt hebben en weten wat jij wilt, gaan we voor jou op zoek naar de beste match. Is er een goede klik tussen jou en een bedrijf? Grote kans dat je er aan de slag kan!

2. Wij hebben een groot netwerk

Intro Personeel heeft een groot netwerk van bedrijven waarmee wij samenwerken. We weten precies welke vacatures er openstaan en welke mensen bedrijven zoeken. Daar kan jij van profiteren!

3. We werken regionaal en lokaal en kennen de verschillende sectoren

In de regio’s waar Intro Personeel werkt, kennen we de arbeidsmarkt op ons duimpje. We hebben vestigingen in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Barendrecht, Bodegraven, Geldermalsen, Groot-Ammers, IJsselstein, Krimpen aan den IJssel, Roosendaal, Rotterdam en Sfantû George (Roemenië). Onze recruiters die daar werken, weten alles van bedrijven in de regio. In sectoren als techniek, logistiek, bouw en industrie weten ze goed de weg te vinden. Zodat jij een mooie vaste baan kan krijgen.

4. Maak gebruik van onze ervaring

Sinds de oprichting van Intro Personeel in 2006 hebben we al veel mensen begeleidt naar de juiste werkplek. Die ervaring merk je nog steeds als wij een bak koffie met jou drinken: sámen met jou kijken we naar mooie opties voor nieuwe banen. Zodat jij via ons een nieuwe vaste baan krijgt waar jij het helemaal naar je zin hebt.

5. We zijn betrouwbaar en leveren kwaliteit

Vraag het maar na bij al die werknemers die via ons een vaste baan hebben gevonden: we zorgen dat jij op de juiste werkplek zit. Ook elders kan je dat checken: Intro Personeel is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. We voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Je kunt ons vertrouwen dat wij afspraken nakomen.

Zoek je een vaste baan? Neem dan vooral contact met ons op. 

Gerelateerde artikelen

Wilco Oosterwijk is operator bij Snoei Prefab Buidlings

Bij Snoei Prefab Buildings zit operator Wilco helemaal op z’n plek

Of het nu gebogen golfplaten, koraalrode of blauwe golfplaten zijn. Wilco Oosterwijk, machineoperator bij Snoei Prefab Buildings in Krimpen aan den IJssel, produceert ze. Begin dit jaar begon hij in deze functie. “Deze baan is een schot in de roos.” Hij had het totaal niet naar zin in zijn vorige baan, zegt de 46-jarige Wilco. […]

Lees artikel
Mobeiele telefoon, waarom je altijd een recruiter moet terugbellen.

Gemiste oproep van een recruiter? Altijd slim om even terug te bellen

Stel, je staat in de paskamer net een broek te passen als je telefoon gaat. Een recruiter, zo blijkt na een check bij je gemiste oproepen. Toch maar even terugbellen. Altijd slim om te doen. Om maar met de deur in huis te vallen: ja, het is slim om terug te bellen als je een […]

Lees artikel
Op tijd komen op je werk.

Te laat komen op werk? Het is altijd beter als je op tijd komt

Een lekke band van je fiets, een trein die niet rijdt of een olifant die in de weg ligt. Er zijn veel redenen waarom je te laat kunt komen op je werk. Maar natuurlijk is het voor iedereen beter als je gewoon op tijd bent. Natuurlijk, er zijn geldige redenen waarom je een keertje (maar […]

Lees artikel