De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Waarom zou je Intro Personeel inschakelen in jouw zoektocht naar personeel?

1 augustus, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Je kan als bedrijf natuurlijk zelf op zoek gaan naar personeel. Zeker doen! Maar het kan ook voordelen om Intro Personeel in te schakelen in je zoektocht naar geschikte werknemers. We zetten een paar voordelen voor je op een rijtje.

In deze tijden van krapte kan het handig zijn om iemand in te schakelen die voor jouw bedrijf op zoek gaat naar geschikt personeel. Eén ding moet je voor ogen hebben als je contact opneemt met Intro Personeel. Wij zijn meestal geen geschikte partner om mensen te zoeken voor ‘piek en ziek’, wel als je voor langere termijn op zoek bent naar werknemers. Desondanks blijven er nog genoeg redenen om ons wél in te schakelen.

1. Je schakelt mensen met expertise in

Al onze recruiters hebben meer dan eens een werkgever aan personeel geholpen en een kandidaat aan een vaste baan. Het is een cliché van jewelste, maar we weten wat er speelt. In regio’s waar Intro Personeel  haar vestigingen heeft, zijn we goed op de hoogte van ontwikkelingen op de (arbeids)markt. We kennen de sectoren en branches op regionaal en lokaal niveau. Zo weten we precies waar de nood het hoogst is en waar we een tandje bij moeten schakelen. Samen zetten we er de schouders onder om mensen op de juiste werkplek te krijgen.

2. Je krijgt de juiste match voor jouw vacature

Natuurlijk zoek je iemand die goed bij jouw bedrijf past. Ons voordeel: wij kennen de bedrijven waar we mee samenwerken, maar ook de mensen die werk zoeken. Uiteraard kijken we bij mensen naar het functieprofiel, maar onze recruiters spreken iedereen altijd eerst persoonlijk. Op basis van één of meerdere gesprekken kijken we wie bij een bedrijf en de bedrijfscultuur past. Zo zorgen we voor de juiste match.

3. Je profiteert van ons uitgebreid netwerk

We hebben een uitgebreid netwerk van potentiële kandidaten en onze recruiters zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen. We beschikken over de juiste middelen om wervingscampagnes uit te voeren, gesprekken te voeren en referenties te checken. Zo kan je als opdrachtgever een hoop tijd en moeite besparen.

4. We zijn innovatief

Onze recruiters en de marketingafdeling gaan met de tijd mee. Vanaf 2022 hebben we met groot succes recruitment marketing geïntegreerd om uitdagende vacatures succesvol in te vullen. Onze aanpak is allesbehalve standaard. Met op maat gemaakte strategieën bereiken we de juiste doelgroep. Door een grondige doelgroepanalyse krijgen we inzicht in de wervingshaalbaarheid en de goede kanalen voor per vacature. Bijvoorbeeld door het inzetten van social media-advertenties en vacaturesites. Onze omvangrijke database database van potentiële kandidaten  biedt vast kansen voor jouw bedrijf. Wij vinden het perfecte puzzelstukje voor jou!

5. Het bespaart tijd

Wie zelf een onderneming of bedrijf heeft, weet het als geen ander: het vinden van gekwalificeerde mensen kost veel tijd. Werven van personeel is een tijdrovende bezigheid. Wie Intro Personeel vraagt om ‘goede mensen’ te zoeken, kan zich focussen op zijn eigenlijke taak: het leveren van jouw product of dienst. Zo kan jouw bedrijfsvoering nog efficiënter zijn. Bovendien: door de werving uit te besteden aan gespecialiseerde recruiters voorkom je dat je verkeerd werft. De juiste match is goud waard!

Twijfel je nog of wij jouw bedrijf van dienst kunnen zijn? Kom dan eens een bakkie doen bij één van onze recruiters.

Wil je als ondernemer eens praten met één van onze mensen? Neem dan contact op met een recruiter

 

Gerelateerde artikelen

Hardinxveld-Giessendam vacatures

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie […]

Lees artikel
Hovenier Wesley.

Waarom het leuk is om hovenier te zijn

Er zijn veel redenen om te kiezen voor het beroep van hovenier. In ‘het groen’ zijn er tal van vacatures te vinden. Wie weet is een baan in deze sector wel wat voor jou. Werken in de buitenlucht Houd je van buiten zijn? Dan is hovenier een ideaal beroep voor jou. Het spreekt voor zich […]

Lees artikel

Hoe ben je een goede collega?

Je komt ze  een groot deel van de week tegen: collega’s. Je ziet ze waarschijnlijk vaker dan je (eventuele) partner. Daarom is het belangrijk om een goede collega te zijn. Dat is niet alleen fijn voor de ander, maar ook voor jouzelf. Als werknemer wil je een positieve bijdrage leveren aan je team en je […]

Lees artikel