Vacatures Alblasserwaard

Rustig draaiende molenwieken in een groene polder. Voor jou is het een vertrouwd gezicht. De Alblasserwaard is dan ook de plek waar je woont én werkt. Jouw thuis. Je houdt van de waard met zijn mooie polders en spitse kerktorens. Als nuchtere Alblasserwaarder is de poldermentaliteit, de mouwen opstropen en hard werken, jou dan ook op het lijf geschreven. In de waard kun je in allerlei beroepen en sectoren aan 't werk. De bekendste zijn wel de scheepvaart- en de baggerindustrie.

Bij die bedrijven staan vooral veel technische vacatures open. Ook bij andere ondernemingen zijn volop kansen op een nieuwe baan. In de logistiek, bouw, infra, WTB, mechatronica, metaal en constructie. Er zijn verschillende grote bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar personeel. Denk aan Van der Vlist Transportgroep in Groot-Ammers of Blokland Bouw in Hardinxveld-Giessendam. Het is mogelijk om – coronaproof – een afspraak in te plannen met een recruiter van de dichtstbijzijnde vestiging.

In de Alblasserwaard hebben drie locaties waar we je kunnen spreken, te weten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Groot-Ammers. Ook als je geen concrete vacatures op het oog hebt, is het mogelijk om met ons in gesprek te gaan. Stuur dan een open sollicitatie. Wil je helemaal op hoogte blijven? Ontvang dan een jobalert met de meest actuele vacatures in de Alblasserwaard.