Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Lopik

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Lopik.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Lasser RVS

Lopik
2600 - 3300
38 uur
VMBO

Ben jij een uitstekende Tig lasser en wil jij graag RVS vloeistoftanks vanaf tekening opbouwen? Heb jij interesse: lees dan snel verder!

Productiemedewerker Bestelwagen

Lopik
2000 - 2400
38 uur
MBO

Ervaring als Productiemedewerker, monteur of assemblagemedewerker? Lees dan hoe je loopbaan als Productiemedewerker Bestelauto’s eruit ziet!

Tekenaar Werkvoorbereider

Lopik
2500 - 3000
40 uur
MBO

Voor een nieuw bouwproject heb jij als Tekenaar Werkvoorbereider de opdracht gekregen een piekfijne bouwtekening af te leveren. Met jouw oog voor detail weet je precies wat er op de tekening moet staan en hoe je dit moet illustreren.

Werkvoorbereider Groen

Lopik
3000 - 4000
40 uur
MBO

Wil jij als werkvoorbereider groen je verder ontwikkelen bij een mooie, groeiende organisatie? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Machinist Gazonmaaier

Lopik
1900 - 2600
40 uur
VMBO

Vind jij het supergaaf om actief aan de slag te gaan als Machinist op de gazonmaaier? Zorg jij dat het maaibestek er weer netjes uitziet? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Maaiboot Bestuurder Baggeren

Lopik
2250 - 2750
40 uur
VMBO

Houdt jij ervan om in de buitenlucht te werken, en kan goed omgaan met machines? Dan is deze vacature van Maaiboot Bestuurder Baggeren zeker interessant voor jou! lees hier snel verder. 

Montagemedewerker Gevelbekleding

Lopik
2000 - 2400
39 uur
VMBO

Je draait de moeren goed aan, weer een wandplaat gemonteerd! Een beetje lef heb je wel. Samen met een ervaren vakman ga je in de omgeving van Lopik aan het werk. Lees snel verder voor Monteur Gevelbekleding.

Productiemedewerker Zetterij

Lopik
1800 - 2200
39 uur
VMBO

Handen uit de mouwen, machines bedienen, technisch werk verrichten en dat afwisselen met wat logistieke taken? En heb je ook nog eens affiniteit met de bouw- en/of metaalsector? Dan zijn wij op zoek naar jou als productiemedewerker Zetterij!

Welkom in Lopik

Tussen Schoonhoven en IJsselstein is langs de rivier de Lek ligt het dorp Lopik. Van oudsher is het een dorp met veel boerderijen en boerenbedrijven. Inmiddels kent het dorp ook andere ondernemers. Op bedrijventerrein De Copen zijn transportondernemingen, productie- en handelsbedrijven, bedrijven in de voedselindustrie en enkele autobedrijven gevestigd.