De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Roosendaal

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Roosendaal.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Het bekende treinstation in Roosendaal, zijaanzicht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Medewerker

Roosendaal
Nieuw!
2100 - 2500
38 uur
VMBO

Wil je afwisseling in Logistiek en Productie. Kom dan werken als Magazijnmedewerker in de elektrokabels. Ga aan de slag en je draagt bij aan het hele proces. 

Monteur Werkplaats

Roosendaal
2200 - 2800
40 uur
VMBO

Dagelijks ben je bezig met het afmonteren van verschillende containers. Sleutelen en vieze handen krijgen word je niet bang van. Lees verder en ga aan de slag als montagemedewerker containers. 

CNC Kanter

Roosendaal
2600 - 3400
40 -
40 uur
MBO

Jij maakt je dag geslaagd door het maken van alle specifieke plaatwerkonderdelen voor je collega’s! Je opgebouwde CNC kennis komt goed van pas. 

Laser operator

Roosendaal
2500 - 3400
40 -
40 uur
MBO

Jij maakt je dag geslaagd door het lasersnijden van alle specifieke voor je collega’s! Je opgebouwde lasersnij kennis komt goed van pas wanneer je deze hebt.

Groenvoorziener

Roosendaal
2250 - 2400
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Customer Service Spare Parts

Roosendaal
3000 - 3900
40 uur
MBO

Ben jij communicatief vaardig en vind jij het leuk om direct contact te hebben met de internationale klanten? Werk jij nauwkeurig en planmatig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Operator

Roosendaal
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Heb jij ervaring in de Productie omgeving? en ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Als Operator ben jij een belangrijke schakel in de wereld van stoma’s. Wil jij deze uitdaging aan gaan? Twijfel dan niet en pak deze kans met beide handen aan! Lees snel verder en solliciteer direct! 

Productiemedewerker

Roosendaal
2100 - 2300
40 uur
VMBO

Heb jij ervaring in de Productie? en ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in de wereld van stoma’s. Wil jij deze uitdaging aan gaan? Twijfel dan niet en pak deze kans met beide handen aan! Lees snel verder en solliciteer direct! 

Machinist groenvoorziening

Roosendaal
2400 - 2800
40 uur
MBO

..

Medewerker Groenvoorziening

Roosendaal
2300 - 2500
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Vakgebieden voor vacatures Roosendaal

Intro Personeel heeft op dit moment diverse interessante vacatures in Roosendaal beschikbaar voor enthousiaste kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in deze mooie stad. Roosendaal is een bruisende stad met veel bedrijvigheid en mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid. Wij hebben vacatures in Roosendaal op verschillende gebieden, waaronder techniek, logistiek en productie.

Opdrachtgevers in omgeving van Roossendaal

Als specialist in het werven en selecteren van personeel hebben wij regelmatig nieuwe vacatures in Roosendaal beschikbaar. Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers in de regio Roosendaal, die op zoek zijn naar gemotiveerde en gedreven kandidaten die graag aan de slag willen in hun bedrijf.

Opleidingsmogelijkheden voor vacatures Roossendaal

Bij Intro Personeel bieden wij je niet alleen interessante vacatures in Roosendaal, maar ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en zich goed voelen bij de opdrachtgever waar ze werken. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Vrolijke Elektricien In Een Veiligheidsmuts Op Een Fabriek.

Solliciteer vandaag nog op de vacatures Roossendaal

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Roosendaal? Bekijk dan snel onze vacatures Roosendaal en solliciteer vandaag nog! Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen bij het vinden van de perfecte match tussen jouw kwaliteiten en onze opdrachtgevers in Roosendaal. Wil je werken in Roosendaal, maar weet je niet op welke functie? Doe een open solliciatie!

Bekijk de opleidingsmogelijkheden van Intro Personeel voor vacatures Roosendaal.

Intro Academy

  • Intro Academy

Jezelf (verder) ontwikkelen op je werk, hoe doe je dat?

Het is natuurlijk een cliché van jewelste, maar daarom niet minder waar. Stilstand is achteruitgang. Ook op je werk. Welk werk je ook doet. Om met plezier naar je werk te blijven gaan is het nodig jezelf te (blijven) ontwikkelen. We geven graag wat tips en adviezen. Hoe kan je jezelf blijven ontwikkelen op je […]

Lees artikel
  • Intro Academy

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel
  • Intro Academy

Waarom je in 2023 een opleiding moet gaan volgen

 Het nieuwe jaar staat voor de deur. Nog even en het is 2023. Tijd om je goede voornemens weer van stal te halen. Wat dacht je van het volgen van een opleiding, training of cursus? Wij geven alvast wat redenen waarom.   Met het nieuwe jaar in zicht is het niet alleen goed om terug te […]

Lees artikel

Reviews vacatures Roosendaal

Bekijk wat de mensen zeggen over het solliciteren bij vacatures Roosendaal.

Goede communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Als je ergens mee zit of een vraag hebt zijn ze altijd bereikbaar en helpen ze je ermee.

Erol Ozdemir

Ik ben erg tevreden over Intro Personeel. Ze reageren snel en zijn professioneel. Intro heeft voor mij  de geweldigste en leukste baan gevonden, waar ik nu nog steeds met erg veel plezier werk!

Johan Batenburg

Eerlijk en professioneel goed communicatieniveau, ik raad het ten zeerste aan…

Renato Monteiro

Wat een ontzettend fijn bedrijf! Een erg goede ervaring gehad met Jenty Vink van Intro Personeel. Vanaf het kennismakingsgesprek en telefonisch contact, tot tijdens de sollicitatieprocedure en zelfs het contact op de startdatum. Heel erg tevreden en dank voor alle goede zorgen!

William van Oel

Intro Personeel werkt erg netjes en snel, de betalingen zijn op tijd en ze komen tot nu toe altijd hun woord na. Ze zijn vriendelijk en meedenkend en ik ben erg blij met dit uitzendbureau omdat ik via Intro een leuke baan heb kunnen vinden.

Patrick A.

Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Intro Personeel, waardoor de drempel erg laag was. Na een introductiegesprek kwam Jaco al snel met een passende vacature. Daarom beveel ik Intro graag aan bij mensen. Bedankt voor de goede verzorging!

Larissa Peterse

Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem niet, maar even enthousiast zijn we verder gaan zoeken en hebben we al snel een nieuw bedrijf gevonden, waar ik binnenkort van start ga. Dus ja! Fijne workflow bij Intro Personeel!

Bart Hoogstraten

Vorig jaar bij Intro gekomen, op zoek naar een vaste job, en gevonden. Fantastische begeleiding en alles goed geregeld.

Sander Thomas

Ze doen zeker hun uiterste best om je aan een leuke job te helpen, maar ook ( zeker niet onbelangrijk, want daar doe je het toch voor) om jou een passend salaris te kunnen bieden. Zijn altijd goed bereikbaar en als je een app stuurt wordt die ook snel beantwoordt. Kortom : ik ben heel tevreden over Intro.

Ruud Hollander

Ik had me CV op indeed gezet en via daar in contact gekomen met Intro. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek waar duidelijk uitgelegd werd waar Intro voor stond en hoe alles in ze werking gaat om me vervolgens kennis te laten maken met een aantal bedrijven waardoor ik nu bij een leuk bedrijf zit waar ik het goed naar me zin heb.

Mattew Lodder