Recruitment technisch personeel

Ben je op zoek naar technisch personeel? Dan ben je bij Intro Personeel aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar zijn we actief in het werven van technisch personeel. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, denken wij snel met een verrassende oplossing te kunnen komen. Of wil je gewoon weten welke diensten wij leveren? Hieronder kun je rustig lezen wat wij doen.

Recruitment bureau technisch personeel

Als recruitment bureau voor technisch personeel weten wij hoe lastig het is om nieuw technisch personeel te vinden. De reacties op de vacature vallen tegen of je hebt simpelweg geen tijd om zo’n tijdrovend wervingsproces zelf uit te voeren. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen! We speuren in ons netwerk, plaatsen advertenties en gaan op zoek naar de juiste kandidaat. Ook voeren we de eerste sollicitatiegesprekken. Maken we de juiste match? Dan kun je deze persoon direct in dienst nemen of via een uitzendtermijn.

Uitzenden & Detacheren

Intro Personeel biedt technisch personeel op een flexibele basis. Flexibiliteit staat bij ons niet gelijk aan het leveren van ‘dagjesmensen’. Omdat technische werknemers behoefte hebben aan zekerheid, steken wij altijd in op een duurzaam traject. Intro Personeel treedt op als juridisch werkgever en draagt daardoor de contractuele risico’s. Ondertussen kun je ervaren of de werknemer de juiste kennis en ervaring heeft. Of hij of zij echt bij je bedrijf past. Ondertussen zorgen wij goed voor deze werknemer. Zo kunnen we mensen trainen en opleiden via onze eigen Academy! Op die manier slijpen wij de werknemer steeds een beetje bij. Het is namelijk onze ambitie dat zowel uw organisatie als onze werknemer tot bloei komt. Dan is onze missie écht geslaagd!

Benieuwd hoe wij dat in de praktijk brengen? In onderstaande video vertelt Gerrit Verheij van Terberg Benschop wat Intro Personeel voor hen betekent.

Brede dienstverlening via Florys Groep!

Intro Personeel is onderdeel van de Florys groep. Hierdoor kunnen wij jou als ondernemer veel breder adviseren. Niet alleen op het gebied van recruitment, maar daardoor ook op het gebied van HR, het inrichten van je financiële administratie, rapportage, fiscale aangifte of IT-uitdagingen. Wat is jouw uitdaging? Bekijk op de website van Florys welke de slimme oplossingen die wij kunnen leveren.