De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Laboratoriumtafels installeren is een uitdagend klusje

28 juli, 2022
Hans Bossenbroek

Laboratoria in ziekenhuizen en practicumlokalen in scholen zijn niet plekken waar je alle dagen komt. Of je moet Buitendienstmonteur Laboratoriumtafels zijn natuurlijk. “In deze baan gaat het erom dat je alle onderdelen op de juiste manier monteert.” 

Recruiter Jarno Stuut zoekt monteurs die zin hebben in een mooie uitdaging als buitendienstmonteur 

Wat ga je precies doen? 

“Door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland ga je – samen met een collega of alleen – meubels plaatsen in laboratoriums. Met de werkbus rijd je naar locatie. Daar ga je aan de slag met het installeren van elektrovoorzieningen, leidingwerk en de meubels zelf. Je zorgt ervoor dat het project pico bello wordt afgeleverd. Dat kan best een uitdaging zijn, want niet alles verloopt altijd volgens plan. Voor jou geen probleem, want je weet hier prima een mouw aan te passen.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“Deze baan is bijzonder omdat je op unieke plekken komt om het meubilair te monteren. Dat zijn (grote) bedrijven in de industriële sector, ziekenhuizen en scholen.  Daar plaats je in de laboratoria of de practicumlokalen de laboratoriumtafels, zuurkasten en andere meubilair. Plekken dus waar je meestal niet zomaar komt.” 

Waar ga je aan de slag? 

“Je gaat bij een bedrijf werken dat is gespecialiseerd in het inrichten van laboratoria van industriële bedrijven en practicumlokalen van scholen. De onderneming is sinds de jaren zeventig hierin gespecialiseerd. Je komt te werken in een hecht team met een ‘niet lullen maar poetsen’- mentaliteit.” 

Wie is geschikt voor deze baan? 

“Natuurlijk ben je een handige jongen. Liefst met twee rechterhanden. Je bent technisch geschoold, kunt zelfstandig werken en hebt gevoel voor interieurs. Verder is het handig als je in bezit van een B-rijbewijs en een VCA-certificaat.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Het hangt van je werkervaring af, maar je krijgt een brutosalaris tussen 2200 en 2800 euro per maand.
Verder krijg je 25 dagen vakantiedagen en 12 ATV-dagen per jaar. Ook heb je 8,33 procent van je brutosalaris als vakantietoeslag. Ook krijg je een bedrijfsbus met de nodige gereedschappen zodat je je werk goed kan uitvoeren.” 

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel