Blog

Laboratoriumtafels installeren is een uitdagend klusje

28 juli, 2022
Hans Bossenbroek

Laboratoria in ziekenhuizen en practicumlokalen in scholen zijn niet plekken waar je alle dagen komt. Of je moet Buitendienstmonteur Laboratoriumtafels zijn natuurlijk. “In deze baan gaat het erom dat je alle onderdelen op de juiste manier monteert.” 

Recruiter Jarno Stuut zoekt monteurs die zin hebben in een mooie uitdaging als buitendienstmonteur 

Wat ga je precies doen? 

“Door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland ga je – samen met een collega of alleen – meubels plaatsen in laboratoriums. Met de werkbus rijd je naar locatie. Daar ga je aan de slag met het installeren van elektrovoorzieningen, leidingwerk en de meubels zelf. Je zorgt ervoor dat het project pico bello wordt afgeleverd. Dat kan best een uitdaging zijn, want niet alles verloopt altijd volgens plan. Voor jou geen probleem, want je weet hier prima een mouw aan te passen.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“Deze baan is bijzonder omdat je op unieke plekken komt om het meubilair te monteren. Dat zijn (grote) bedrijven in de industriële sector, ziekenhuizen en scholen.  Daar plaats je in de laboratoria of de practicumlokalen de laboratoriumtafels, zuurkasten en andere meubilair. Plekken dus waar je meestal niet zomaar komt.” 

Waar ga je aan de slag? 

“Je gaat bij een bedrijf werken dat is gespecialiseerd in het inrichten van laboratoria van industriële bedrijven en practicumlokalen van scholen. De onderneming is sinds de jaren zeventig hierin gespecialiseerd. Je komt te werken in een hecht team met een ‘niet lullen maar poetsen’- mentaliteit.” 

Wie is geschikt voor deze baan? 

“Natuurlijk ben je een handige jongen. Liefst met twee rechterhanden. Je bent technisch geschoold, kunt zelfstandig werken en hebt gevoel voor interieurs. Verder is het handig als je in bezit van een B-rijbewijs en een VCA-certificaat.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Het hangt van je werkervaring af, maar je krijgt een brutosalaris tussen 2200 en 2800 euro per maand.
Verder krijg je 25 dagen vakantiedagen en 12 ATV-dagen per jaar. Ook heb je 8,33 procent van je brutosalaris als vakantietoeslag. Ook krijg je een bedrijfsbus met de nodige gereedschappen zodat je je werk goed kan uitvoeren.” 

Gerelateerde artikelen

5 redenen om een opleiding te volgen

Werken en leren gaan uitstekend samen. Zo leer een vak in de theorie én in de praktijk. Wij geven je daarom vijf redenen om een opleiding te volgen.   Een training, een cursus of een complete opleiding. Het kan zinvol zijn om naast je werk je te verdiepen of te specialiseren. Bij Intro Personeel kan je […]

Lees artikel

Zoek je werk? In de bouw kan je alle kanten op

Komende jaren zijn er veel huizen, woningen, appartementen en kantoren nodig. Dat biedt kansen voor mensen die in de bouw aan de slag willen. Volgens het UWV zegt 1 op de 5 werkgevers in de bouwsector een tekort aan personeel te hebben. Je hoeft maar een stad of dorp in te rijden of je ziet […]

Lees artikel

Sleutel je graag aan scooters? Dan is de machinebouw wat voor jou

Van spruitenplukmachines assembleren tot sleutelen aan verpakkingsmachines. Wie een baan zoekt in de machinebouw kan alle kanten op, zegt recruiter Arjan de Lijster. “Werken in de machinebouw levert je ongetwijfeld veel voldoening op; als die machines niet draaien, staat de samenleving bij wijze van spreken stil.”  Kijk op een willekeurige vacaturesite en je ziet dat […]

Lees artikel