De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Laboratoriumtafels installeren is een uitdagend klusje

28 juli, 2022
Hans Bossenbroek

Laboratoria in ziekenhuizen en practicumlokalen in scholen zijn niet plekken waar je alle dagen komt. Of je moet Buitendienstmonteur Laboratoriumtafels zijn natuurlijk. “In deze baan gaat het erom dat je alle onderdelen op de juiste manier monteert.” 

Recruiter Jarno Stuut zoekt monteurs die zin hebben in een mooie uitdaging als buitendienstmonteur 

Wat ga je precies doen? 

“Door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland ga je – samen met een collega of alleen – meubels plaatsen in laboratoriums. Met de werkbus rijd je naar locatie. Daar ga je aan de slag met het installeren van elektrovoorzieningen, leidingwerk en de meubels zelf. Je zorgt ervoor dat het project pico bello wordt afgeleverd. Dat kan best een uitdaging zijn, want niet alles verloopt altijd volgens plan. Voor jou geen probleem, want je weet hier prima een mouw aan te passen.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“Deze baan is bijzonder omdat je op unieke plekken komt om het meubilair te monteren. Dat zijn (grote) bedrijven in de industriële sector, ziekenhuizen en scholen.  Daar plaats je in de laboratoria of de practicumlokalen de laboratoriumtafels, zuurkasten en andere meubilair. Plekken dus waar je meestal niet zomaar komt.” 

Waar ga je aan de slag? 

“Je gaat bij een bedrijf werken dat is gespecialiseerd in het inrichten van laboratoria van industriële bedrijven en practicumlokalen van scholen. De onderneming is sinds de jaren zeventig hierin gespecialiseerd. Je komt te werken in een hecht team met een ‘niet lullen maar poetsen’- mentaliteit.” 

Wie is geschikt voor deze baan? 

“Natuurlijk ben je een handige jongen. Liefst met twee rechterhanden. Je bent technisch geschoold, kunt zelfstandig werken en hebt gevoel voor interieurs. Verder is het handig als je in bezit van een B-rijbewijs en een VCA-certificaat.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Het hangt van je werkervaring af, maar je krijgt een brutosalaris tussen 2200 en 2800 euro per maand.
Verder krijg je 25 dagen vakantiedagen en 12 ATV-dagen per jaar. Ook heb je 8,33 procent van je brutosalaris als vakantietoeslag. Ook krijg je een bedrijfsbus met de nodige gereedschappen zodat je je werk goed kan uitvoeren.” 

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor de techniekopleiding van Intro Personeel en het Hoornbeeck College

Stel, je bent een praktische ingestelde techneut die dolgraag in de techniek aan de slag wil. Dankzij een technisch werk-lerentraject van Intro Personeel en het Hoornbeeck College krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde vakman of vakvrouw. “Het is aan jou om die kans te grijpen.”  Wie nieuwsgierig is, moet zeker […]

Lees artikel

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees artikel

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever […]

Lees artikel