De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Laboratoriumtafels installeren is een uitdagend klusje

28 juli, 2022
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Laboratoria in ziekenhuizen en practicumlokalen in scholen zijn niet plekken waar je alle dagen komt. Of je moet Buitendienstmonteur Laboratoriumtafels zijn natuurlijk. “In deze baan gaat het erom dat je alle onderdelen op de juiste manier monteert.” 

Recruiter Jarno Stuut zoekt monteurs die zin hebben in een mooie uitdaging als buitendienstmonteur 

Wat ga je precies doen? 

“Door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland ga je – samen met een collega of alleen – meubels plaatsen in laboratoriums. Met de werkbus rijd je naar locatie. Daar ga je aan de slag met het installeren van elektrovoorzieningen, leidingwerk en de meubels zelf. Je zorgt ervoor dat het project pico bello wordt afgeleverd. Dat kan best een uitdaging zijn, want niet alles verloopt altijd volgens plan. Voor jou geen probleem, want je weet hier prima een mouw aan te passen.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“Deze baan is bijzonder omdat je op unieke plekken komt om het meubilair te monteren. Dat zijn (grote) bedrijven in de industriële sector, ziekenhuizen en scholen.  Daar plaats je in de laboratoria of de practicumlokalen de laboratoriumtafels, zuurkasten en andere meubilair. Plekken dus waar je meestal niet zomaar komt.” 

Waar ga je aan de slag? 

“Je gaat bij een bedrijf werken dat is gespecialiseerd in het inrichten van laboratoria van industriële bedrijven en practicumlokalen van scholen. De onderneming is sinds de jaren zeventig hierin gespecialiseerd. Je komt te werken in een hecht team met een ‘niet lullen maar poetsen’- mentaliteit.” 

Wie is geschikt voor deze baan? 

“Natuurlijk ben je een handige jongen. Liefst met twee rechterhanden. Je bent technisch geschoold, kunt zelfstandig werken en hebt gevoel voor interieurs. Verder is het handig als je in bezit van een B-rijbewijs en een VCA-certificaat.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Het hangt van je werkervaring af, maar je krijgt een brutosalaris tussen 2200 en 2800 euro per maand.
Verder krijg je 25 dagen vakantiedagen en 12 ATV-dagen per jaar. Ook heb je 8,33 procent van je brutosalaris als vakantietoeslag. Ook krijg je een bedrijfsbus met de nodige gereedschappen zodat je je werk goed kan uitvoeren.” 

Gerelateerde artikelen

Wilco Oosterwijk is operator bij Snoei Prefab Buidlings

Bij Snoei Prefab Buildings zit operator Wilco helemaal op z’n plek

Of het nu gebogen golfplaten, koraalrode of blauwe golfplaten zijn. Wilco Oosterwijk, machineoperator bij Snoei Prefab Buildings in Krimpen aan den IJssel, produceert ze. Begin dit jaar begon hij in deze functie. “Deze baan is een schot in de roos.” Hij had het totaal niet naar zin in zijn vorige baan, zegt de 46-jarige Wilco. […]

Lees artikel
Mobeiele telefoon, waarom je altijd een recruiter moet terugbellen.

Gemiste oproep van een recruiter? Altijd slim om even terug te bellen

Stel, je staat in de paskamer net een broek te passen als je telefoon gaat. Een recruiter, zo blijkt na een check bij je gemiste oproepen. Toch maar even terugbellen. Altijd slim om te doen. Om maar met de deur in huis te vallen: ja, het is slim om terug te bellen als je een […]

Lees artikel
Op tijd komen op je werk.

Te laat komen op werk? Het is altijd beter als je op tijd komt

Een lekke band van je fiets, een trein die niet rijdt of een olifant die in de weg ligt. Er zijn veel redenen waarom je te laat kunt komen op je werk. Maar natuurlijk is het voor iedereen beter als je gewoon op tijd bent. Natuurlijk, er zijn geldige redenen waarom je een keertje (maar […]

Lees artikel