De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Laboratoriumtafels installeren is een uitdagend klusje

28 juli, 2022
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Laboratoria in ziekenhuizen en practicumlokalen in scholen zijn niet plekken waar je alle dagen komt. Of je moet Buitendienstmonteur Laboratoriumtafels zijn natuurlijk. “In deze baan gaat het erom dat je alle onderdelen op de juiste manier monteert.” 

Recruiter Jarno Stuut zoekt monteurs die zin hebben in een mooie uitdaging als buitendienstmonteur 

Wat ga je precies doen? 

“Door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland ga je – samen met een collega of alleen – meubels plaatsen in laboratoriums. Met de werkbus rijd je naar locatie. Daar ga je aan de slag met het installeren van elektrovoorzieningen, leidingwerk en de meubels zelf. Je zorgt ervoor dat het project pico bello wordt afgeleverd. Dat kan best een uitdaging zijn, want niet alles verloopt altijd volgens plan. Voor jou geen probleem, want je weet hier prima een mouw aan te passen.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“Deze baan is bijzonder omdat je op unieke plekken komt om het meubilair te monteren. Dat zijn (grote) bedrijven in de industriële sector, ziekenhuizen en scholen.  Daar plaats je in de laboratoria of de practicumlokalen de laboratoriumtafels, zuurkasten en andere meubilair. Plekken dus waar je meestal niet zomaar komt.” 

Waar ga je aan de slag? 

“Je gaat bij een bedrijf werken dat is gespecialiseerd in het inrichten van laboratoria van industriële bedrijven en practicumlokalen van scholen. De onderneming is sinds de jaren zeventig hierin gespecialiseerd. Je komt te werken in een hecht team met een ‘niet lullen maar poetsen’- mentaliteit.” 

Wie is geschikt voor deze baan? 

“Natuurlijk ben je een handige jongen. Liefst met twee rechterhanden. Je bent technisch geschoold, kunt zelfstandig werken en hebt gevoel voor interieurs. Verder is het handig als je in bezit van een B-rijbewijs en een VCA-certificaat.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Het hangt van je werkervaring af, maar je krijgt een brutosalaris tussen 2200 en 2800 euro per maand.
Verder krijg je 25 dagen vakantiedagen en 12 ATV-dagen per jaar. Ook heb je 8,33 procent van je brutosalaris als vakantietoeslag. Ook krijg je een bedrijfsbus met de nodige gereedschappen zodat je je werk goed kan uitvoeren.” 

Gerelateerde artikelen

6. Veilingsactie Product Stofzuiger

Serie 2 Draadloze steelstofzuiger Readyy’y 20Vmax Productomschrijving 2-in-1: een handstofzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor extra flexibiliteit. AllFloor Brush: één borstel om alle soorten vloeren gemakkelijk te reinigen. Parkeerstand: altijd beschikbaar, binnen handbereik, makkelijk op te bergen en op te laden. EasyClean Brush: makkelijk te verwijderen, te reinigen en opnieuw aan te brengen borstelrol. Interesse in […]

Lees artikel

5. Veilingsactie Product Vlakschuurmachine

Levert een gladde afwerking op kleinere en middelgrote platte oppervlakken. Productomschrijving Voor hoogwaardige resultaten en comfortabel schuren Motor van 200 W levert fijn schuurwerk en een soepele voortgang van het werk Ergonomisch ontwerp en weinig trillingen voor comfortabel werken met één of twee handen Microfilter stofbox vermindert stof voor een schonere werkomgeving Klithechtsysteem voor gemakkelijk […]

Lees artikel

4. Veilingsactie Product Hanglamp

Op zoek naar een mooi hanglamp voor in de huiskamer? Productomschrijving Hanglamp Juno M is met de rookglas-touch een ware must have voor jouw interieur. Deze stoere, industriële maar ook vintage lamp is de nieuwste trend en komt perfect tot zijn recht in ieder interieur. De hoogte van het glas is 18 cm. De diameter […]

Lees artikel