De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Jarno Stuut

De eerste kneepjes van het recruitersvak leerde Jarno Stuut tijdens zijn stages en vakanties van Intro Personeel. “Tijdens mijn opleiding junior accountmanager heb ik stagegelopen in 2015 en 2016.  Ook deed ik vakantiewerk voor vestigingen Alblasserdam en IJsselstein.” 

Inmiddels is Jarno doorgegroeid naar de functie van accountmanager. Dat doet hij bij de Intro-vestiging in Krimpen aan den IJssel. Hij geniet van zijn werk. “Alle mensen die ik spreek hebben een eigen verhaal en hun eigen achtergrond. Voor mij is het dé uitdaging naar die mensen te luisteren en hen vervolgens te koppelen aan nieuwe werkgevers. Het is mooi om te zien dat er een match gemaakt kan worden op karakter en gedrag. Zonder dat er een cv aan te pas komt.” 

Intro Personeel geeft hem de gelegenheid om zijn interesse in mensen te gebruiken in zijn werk, zegt Jarno ”Dat betekent dat ik in gesprek kan gaan over alledaagse dingen waardoor ik een werkzoekende beter leer kennen. Uiteindelijk maakt dát een werkgever en werknemer blij. Ik heb ik heel wat mensen gehoord die het uitstekend naar hun zin hebben. Daarnaast open je soms ook ogen voor nieuwe vakgebieden voor mensen. Banen waar mensen zelf niet eerder aan gedacht hadden of in hun ogen niet haalbaar waren. Aan de kant van de werkgevers hoor ik vaak dat er mensen komen die op basis van hun waarde heel goed passen.” 

In zijn vrije tijd reist Jarno graag en is hij soms op het water te vinden. “Ik bezoek graag landen en plaatsen met een verhaal. Zo houd ik ervan om niet-toeristische plaatsen te zoeken.”