De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Monteur Tractoren specialiseert zich in landbouwmechanisatie 

6 oktober, 2022
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

In tijden waarin boeren, landbouw en veeteelt geen vanzelfsprekendheden meer zijn, zijn er ook in deze sector nog vacatures te vinden. Zo zoekt een landbouwmechanisatiebedrijf in Bodegraven een Monteur Tractoren. Recruiter Vincent van Broekhuizen weet alles over deze functie.  

Wie een baan zoekt in de techniek én een hart heeft voor boeren moet zeker eens aankloppen bij Vincent. De recruiter van Intro Personeel Bodegraven kan je er alles over vertellen.  

Wat gaat je precies doen als Monteur Tractoren? 

“Als monteur ben je bezig met de reparatie en onderhoud aan tractoren. Dit kunnen van allerlei reparaties zijn. Van een grote klus waar je een paar dagen mee bezig bent tot een snelle spoedreparatie tussendoor. Deze werkzaamheden voer je uit in de werkplaats of onderweg. Ook los je storingen op en maak je nieuwe machines afleveringsklaar.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“In deze monteursbaan sta je elke dag klaar voor boeren en landbouwers. Jij repareert hun tractoren en andere landbouwvoertuigen. Het merk wat je het meeste onder handen neemt is Massey Ferguson. Zo zorg ervoor dat zij hun werk kunnen blijven doen.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Een mooie baan met 25 vakantiedagen en ook nog eens 5 ATV-dagen. Bovendien krijg je ook nog eens een mooi salaris. Afhankelijk van je ervaring tussen 2500 en 4000 euro bruto per maand. Ook krijg je 19 cent kilometervergoeding en heb je uitzicht op een vast contract. Via Intro Academy krijg je de kans om je verder bij te leren in de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.” 

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“Bij een landbouwmechanisatiebedrijf met een rijke historie. De onderneming richt zich vooral op landbouwmechanisatie, melkwinning en stalinrichting. Je krijgt een fijne werkomgeving met zo’n 24 collega’s. Het bedrijf verzorgt elk jaar leuke activiteiten voor het personeel.”    

Wie is voor deze functie geschikt?  

“Er worden eigenlijk twee dingen gevraagd van de persoon die op deze vacature reageert. Natuurlijk moet je technisch onderlegd zijn. Bijvoorbeeld door een technische mbo-opleiding te hebben afgerond. Het andere is dat je affiniteit hebt met landbouw en boeren. Dat is tenslotte de doelgroep waarvoor je werkt.” 

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Vincent

Gerelateerde artikelen

Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel
Coen van Beek op doel tijdens Intro Cup 2024

Klop-Goodweek prolongeert Intro Cup

De 13e editie van de jaarlijkse Intro Cup is vrijdag gewonnen door Klop-Goodweek. In de finale versloegen de voetballers het team van Cartec met 2-0. Maar liefst 28 teams deden mee aan het toernooi. Na een spannende strijd won hetzelfde voetbalteam als vorig jaar ( in 2023 spelend onder de naam Klop-Edu). De voetballers van […]

Lees artikel