De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Monteur Tractoren specialiseert zich in landbouwmechanisatie 

6 oktober, 2022
Hans Bossenbroek

In tijden waarin boeren, landbouw en veeteelt geen vanzelfsprekendheden meer zijn, zijn er ook in deze sector nog vacatures te vinden. Zo zoekt een landbouwmechanisatiebedrijf in Bodegraven een Monteur Tractoren. Recruiter Vincent van Broekhuizen weet alles over deze functie.  

Wie een baan zoekt in de techniek én een hart heeft voor boeren moet zeker eens aankloppen bij Vincent. De recruiter van Intro Personeel Bodegraven kan je er alles over vertellen.  

Wat gaat je precies doen als Monteur Tractoren? 

“Als monteur ben je bezig met de reparatie en onderhoud aan tractoren. Dit kunnen van allerlei reparaties zijn. Van een grote klus waar je een paar dagen mee bezig bent tot een snelle spoedreparatie tussendoor. Deze werkzaamheden voer je uit in de werkplaats of onderweg. Ook los je storingen op en maak je nieuwe machines afleveringsklaar.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“In deze monteursbaan sta je elke dag klaar voor boeren en landbouwers. Jij repareert hun tractoren en andere landbouwvoertuigen. Het merk wat je het meeste onder handen neemt is Massey Ferguson. Zo zorg ervoor dat zij hun werk kunnen blijven doen.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Een mooie baan met 25 vakantiedagen en ook nog eens 5 ATV-dagen. Bovendien krijg je ook nog eens een mooi salaris. Afhankelijk van je ervaring tussen 2500 en 4000 euro bruto per maand. Ook krijg je 19 cent kilometervergoeding en heb je uitzicht op een vast contract. Via Intro Academy krijg je de kans om je verder bij te leren in de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.” 

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“Bij een landbouwmechanisatiebedrijf met een rijke historie. De onderneming richt zich vooral op landbouwmechanisatie, melkwinning en stalinrichting. Je krijgt een fijne werkomgeving met zo’n 24 collega’s. Het bedrijf verzorgt elk jaar leuke activiteiten voor het personeel.”    

Wie is voor deze functie geschikt?  

“Er worden eigenlijk twee dingen gevraagd van de persoon die op deze vacature reageert. Natuurlijk moet je technisch onderlegd zijn. Bijvoorbeeld door een technische mbo-opleiding te hebben afgerond. Het andere is dat je affiniteit hebt met landbouw en boeren. Dat is tenslotte de doelgroep waarvoor je werkt.” 

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Vincent

Gerelateerde artikelen

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees artikel

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees artikel

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees artikel