De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Monteur Tractoren specialiseert zich in landbouwmechanisatie 

6 oktober, 2022
Hans Bossenbroek

In tijden waarin boeren, landbouw en veeteelt geen vanzelfsprekendheden meer zijn, zijn er ook in deze sector nog vacatures te vinden. Zo zoekt een landbouwmechanisatiebedrijf in Bodegraven een Monteur Tractoren. Recruiter Vincent van Broekhuizen weet alles over deze functie.  

Wie een baan zoekt in de techniek én een hart heeft voor boeren moet zeker eens aankloppen bij Vincent. De recruiter van Intro Personeel Bodegraven kan je er alles over vertellen.  

Wat gaat je precies doen als Monteur Tractoren? 

“Als monteur ben je bezig met de reparatie en onderhoud aan tractoren. Dit kunnen van allerlei reparaties zijn. Van een grote klus waar je een paar dagen mee bezig bent tot een snelle spoedreparatie tussendoor. Deze werkzaamheden voer je uit in de werkplaats of onderweg. Ook los je storingen op en maak je nieuwe machines afleveringsklaar.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“In deze monteursbaan sta je elke dag klaar voor boeren en landbouwers. Jij repareert hun tractoren en andere landbouwvoertuigen. Het merk wat je het meeste onder handen neemt is Massey Ferguson. Zo zorg ervoor dat zij hun werk kunnen blijven doen.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Een mooie baan met 25 vakantiedagen en ook nog eens 5 ATV-dagen. Bovendien krijg je ook nog eens een mooi salaris. Afhankelijk van je ervaring tussen 2500 en 4000 euro bruto per maand. Ook krijg je 19 cent kilometervergoeding en heb je uitzicht op een vast contract. Via Intro Academy krijg je de kans om je verder bij te leren in de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.” 

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“Bij een landbouwmechanisatiebedrijf met een rijke historie. De onderneming richt zich vooral op landbouwmechanisatie, melkwinning en stalinrichting. Je krijgt een fijne werkomgeving met zo’n 24 collega’s. Het bedrijf verzorgt elk jaar leuke activiteiten voor het personeel.”    

Wie is voor deze functie geschikt?  

“Er worden eigenlijk twee dingen gevraagd van de persoon die op deze vacature reageert. Natuurlijk moet je technisch onderlegd zijn. Bijvoorbeeld door een technische mbo-opleiding te hebben afgerond. Het andere is dat je affiniteit hebt met landbouw en boeren. Dat is tenslotte de doelgroep waarvoor je werkt.” 

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Vincent

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel