De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Monteur Tractoren specialiseert zich in landbouwmechanisatie 

6 oktober, 2022
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

In tijden waarin boeren, landbouw en veeteelt geen vanzelfsprekendheden meer zijn, zijn er ook in deze sector nog vacatures te vinden. Zo zoekt een landbouwmechanisatiebedrijf in Bodegraven een Monteur Tractoren. Recruiter Vincent van Broekhuizen weet alles over deze functie.  

Wie een baan zoekt in de techniek én een hart heeft voor boeren moet zeker eens aankloppen bij Vincent. De recruiter van Intro Personeel Bodegraven kan je er alles over vertellen.  

Wat gaat je precies doen als Monteur Tractoren? 

“Als monteur ben je bezig met de reparatie en onderhoud aan tractoren. Dit kunnen van allerlei reparaties zijn. Van een grote klus waar je een paar dagen mee bezig bent tot een snelle spoedreparatie tussendoor. Deze werkzaamheden voer je uit in de werkplaats of onderweg. Ook los je storingen op en maak je nieuwe machines afleveringsklaar.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“In deze monteursbaan sta je elke dag klaar voor boeren en landbouwers. Jij repareert hun tractoren en andere landbouwvoertuigen. Het merk wat je het meeste onder handen neemt is Massey Ferguson. Zo zorg ervoor dat zij hun werk kunnen blijven doen.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Een mooie baan met 25 vakantiedagen en ook nog eens 5 ATV-dagen. Bovendien krijg je ook nog eens een mooi salaris. Afhankelijk van je ervaring tussen 2500 en 4000 euro bruto per maand. Ook krijg je 19 cent kilometervergoeding en heb je uitzicht op een vast contract. Via Intro Academy krijg je de kans om je verder bij te leren in de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.” 

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“Bij een landbouwmechanisatiebedrijf met een rijke historie. De onderneming richt zich vooral op landbouwmechanisatie, melkwinning en stalinrichting. Je krijgt een fijne werkomgeving met zo’n 24 collega’s. Het bedrijf verzorgt elk jaar leuke activiteiten voor het personeel.”    

Wie is voor deze functie geschikt?  

“Er worden eigenlijk twee dingen gevraagd van de persoon die op deze vacature reageert. Natuurlijk moet je technisch onderlegd zijn. Bijvoorbeeld door een technische mbo-opleiding te hebben afgerond. Het andere is dat je affiniteit hebt met landbouw en boeren. Dat is tenslotte de doelgroep waarvoor je werkt.” 

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Vincent

Gerelateerde artikelen

Werken in Roosendaal? 3 redenen waarom je prima in deze Brabantse stad kan werken

Wie kent Roosendaal niet? De stad in West-Brabant staat bekend om de voormalige Eredivisieclub RBC Roosendaal, de Designer Outlet Roosendaal en de binnenstad. Wist je dat het ook een prima stad is om in te werken? We leggen graag uit waarom. Er zijn verschillende goede redenen om in Roosendaal en wijde omgeving aan het werk […]

Lees artikel

Hoe blijf je fit op de werkvloer?

Of je nu hovenier, assemblagemedewerker of HR-adviseur bent, fit en gezond blijven willen we allemaal. Fit blijven op de werkvloer is een kunst op zich. Hoe doe je dat? Wie wil nu niet fit blijven op de werkvloer? Wanner je lekker in je vel zit kun je beter presteren en dus op een prettige manier […]

Lees artikel

Waarom een belletje naar de recruiter altijd helpt

Je ziet een vacature, solliciteert en dan is het afwachten. Toch? Dat is niet altijd zo. Het kan slim zijn even naar de recruiter te bellen. Eén telefoontje kan wonderen doen. Digitaal solliciteren gaat tegenwoordig lekker makkelijk. Je stuurt een mailtje naar de recruiter of reageert gelijk op een vacature.   en klaar is Kees. Denk […]

Lees artikel