De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Monteur Tractoren specialiseert zich in landbouwmechanisatie 

6 oktober, 2022
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

In tijden waarin boeren, landbouw en veeteelt geen vanzelfsprekendheden meer zijn, zijn er ook in deze sector nog vacatures te vinden. Zo zoekt een landbouwmechanisatiebedrijf in Bodegraven een Monteur Tractoren. Recruiter Vincent van Broekhuizen weet alles over deze functie.  

Wie een baan zoekt in de techniek én een hart heeft voor boeren moet zeker eens aankloppen bij Vincent. De recruiter van Intro Personeel Bodegraven kan je er alles over vertellen.  

Wat gaat je precies doen als Monteur Tractoren? 

“Als monteur ben je bezig met de reparatie en onderhoud aan tractoren. Dit kunnen van allerlei reparaties zijn. Van een grote klus waar je een paar dagen mee bezig bent tot een snelle spoedreparatie tussendoor. Deze werkzaamheden voer je uit in de werkplaats of onderweg. Ook los je storingen op en maak je nieuwe machines afleveringsklaar.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“In deze monteursbaan sta je elke dag klaar voor boeren en landbouwers. Jij repareert hun tractoren en andere landbouwvoertuigen. Het merk wat je het meeste onder handen neemt is Massey Ferguson. Zo zorg ervoor dat zij hun werk kunnen blijven doen.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Een mooie baan met 25 vakantiedagen en ook nog eens 5 ATV-dagen. Bovendien krijg je ook nog eens een mooi salaris. Afhankelijk van je ervaring tussen 2500 en 4000 euro bruto per maand. Ook krijg je 19 cent kilometervergoeding en heb je uitzicht op een vast contract. Via Intro Academy krijg je de kans om je verder bij te leren in de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.” 

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“Bij een landbouwmechanisatiebedrijf met een rijke historie. De onderneming richt zich vooral op landbouwmechanisatie, melkwinning en stalinrichting. Je krijgt een fijne werkomgeving met zo’n 24 collega’s. Het bedrijf verzorgt elk jaar leuke activiteiten voor het personeel.”    

Wie is voor deze functie geschikt?  

“Er worden eigenlijk twee dingen gevraagd van de persoon die op deze vacature reageert. Natuurlijk moet je technisch onderlegd zijn. Bijvoorbeeld door een technische mbo-opleiding te hebben afgerond. Het andere is dat je affiniteit hebt met landbouw en boeren. Dat is tenslotte de doelgroep waarvoor je werkt.” 

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Vincent

Gerelateerde artikelen

Voel je vrij om via onze recruiters een vaste baan te krijgen (het werkt)

Je hoeft niks. Helemaal niks. Maar misschien is het slim om onze kundige recruiters in te schakelen om aan een vaste baan te komen. Je bent niet de eerste die via Intro Personeel aan een mooie job is gekomen. Ken je dat? Je stuurt sollicitatie op sollicitatie, maar je nergens vind je een baan die […]

Lees artikel
Website UWV handig als je werkloos wordt

Geen werk? Kom in actie!

Je baan kwijtraken en thuis komen te zitten is, op z’n zac htst gezegd, meer dan vervelend. Toch is het goed om in actie te komen als het jou overkomt. Een uitdagende periode ligt voor je. Het is goed te bedenken dat een periode van werkloosheid niet het einde van je loopbaan hoeft te betekenen. Je […]

Lees artikel
Teamwork handen,

10 karaktereigenschappen die nuttig zijn op je werk

Eerlijkheid, flexibiliteit, stressbestendigheid of leergierig zijn. Op de werkvloer kunnen zulke karaktereigenschappen zomaar maar nuttig zijn. Hier zijn de 10 meest nuttige eigenschappen die je kunt gebruiken op je werk. 1. Betrouwbaarheid Eén van de belangrijkste eigenschappen die een werkgever in jou als werknemer kan waarderen is betrouwbaarheid. Je ‘baas’ kan het vast en zeker […]

Lees artikel