De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vincent van Broekhuizen

Makelaar te worden, dat was de grote droom van Vincent. Dus na een stage bij een makelaar ging hij er aan de slag. Daar werkte hij in totaal twee jaar. “Ik bleek het toch niet zo leuk te vinden als ik dacht.” Dus nam hij contact met een ander bedrijf waar hij stage had gelopen: Intro Personeel. “In de zomer van 2021 ging het balletje rollen en kon ik aan de slag.”

Het werk als recruiter bevalt hem uitstekend. “Ik heb gemerkt dat je echt een betekenis kan zijn voor mensen. Onlangs zat ik kantoor en kwam iemand een order afleveren. Toen ik de ontvangstbon getekend had, zei de bezorger dat hij drie jaar geleden is geplaats door ons en dat hij daar nog steeds ontzettend blij mee is. Toen kwam het gesprek op gang en heb ik even een tijdje met hem gepraat. En steeds kwam naar boven hoe erg hij het naar zijn zin had en dat hij nog geen seconde spijt heeft. Ook al heeft een andere collega hem mogen plaatsen, het laat wel zien hoe dankbaar ons werk kan zijn. Zelfs na drie jaar.”

Het leukste aan zijn werk vindt hij de sfeer op kantoor én het spreken van kandidaten. “Als ze dan aan het einde van je rit bedanken voor alles wat je gedaan hebt, dan kan mijn dag niet meer stuk.” Leuke momenten heeft hij dan natuurlijk ook op zijn werk. “Bijvoorbeeld als je iemand van een TV programma ineens voor je hebt zitten die op zoek is naar een nieuwe baan. Ook heb ik tweemaal rappers op gesprek gehad die serieuze muziek maken dus dat vind ik altijd wel grappig.”

In zijn vrije tijd gaat Vicent graag op pad met of naar vrienden. “Gezellig even een biertje drinken om de week goed af te sluiten. Mij hoor je dan niet klagen. Elke woensdag doe ik ook een potje zaalvoetbal om toch nog even in beweging te zijn. En in mijn overige vrije tijd zit ik in een commissie om een werkvakantie naar Roemenië te organiseren en ben ik ook nog actief bij de SGP-jongeren als HR.”