De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

16 maart, 2023
Intro Personeel proost voor de opening van de nieuwe vestiging.

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.” 

De opening van de vestiging is een logische stap, zegt vestigingsmanager Niels Zondervan. “We zagen dat veel mensen uit het noorden van de Rotterdam werk zochten. Voor die mensen hadden we werk, maar vaak wel aan de zuidkant of westkant van de stad (via onze vestigingen in Krimpen aan den IJssel en Barendrecht). Op die vraag zijn we ingesprongen door deze locatie te openen. Nu kunnen we ook beter banen aanbieden aan de noordkant. Ons werkgebied is grofweg tussen Rotterdam en Den Haag te vinden. Vestiging Rotterdam is daarmee een mooie aanvulling op andere vestigingen. ” 

Baan voor langere termijn 

Samen met collega’s Harmen en Arjan zet Niels er de schouders onder om mensen aan een vaste baan te helpen. “We zijn een team met ruime ervaring in het bemiddelen van personeel. De eerste mensen hebben we dan ook al aan vaste baan geholpen. Er zijn al mensen aan de slag gegaan in de groensector, de logistiek en de haven. Bijvoorbeeld een Spaanse man die de liefde heeft gevonden in Nederland. Hij is hovenier geworden en legt nu tuinen aan. Pasgeleden kregen we een mailtje van hem dat ‘ie helemaal op zijn plek zat.”  

En dat is precies de missie van Intro Personeel Rotterdam. “We zijn er voor mensen uit de regio die voor de langere termijn een baan zoeken. Een plek waar je iets toe kan voegen. Maar ook zijn we voor bedrijven een betrouwbare partner om mee samen te werken in de zoektocht naar personeel.” 

Gerelateerde artikelen

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees artikel
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees artikel

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees artikel