De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Top 5 best betaalde banen zonder diploma

8 september, 2023
Werkzaam bij Intro Personeel
Tom van Reeuwijk

Intro Personeel is al sinds 2006 bemiddelaar in banen zonder diploma. Door onze ervaring vertellen wij je graag wat de top 5 best betaalde banen zijn zonder een diploma. Lees snel verder om erachter te komen waar je de meeste money kan verdienen zonder diploma!

1. Commercieel medewerker binnendienst

Wat is een commercieel medewerker binnendienst?

Een commercieel medewerker binnendienst is een medewerker die producten of diensten verkoopt aan bedrijven of particulieren, maar niet de deur uit gaat. Hij of zij verkoopt producten of diensten op afstand en ondersteunt andere medewerkers op de verkoopafdeling.

Wat zijn de taken van een commercieel medewerker binnendienst?

 • Verkoopgesprekken voeren per telefoon of e-mail.
 • Klanten te woord staan bij vragen en klachten en deze naar tevredenheid afhandelen.
 • Offertes opstellen voor nieuwe opdrachten en informatieverzoeken.
 • Klanten adviseren over orders en producten.
 • De verkoopafdeling ondersteunen bij andere taken, zoals het opzetten van marketingacties of het bijhouden van klantgegevens.

Wat verdient een commercieel medewerker binnendienst?

Bij Intro Personeel kan het salaris van een commercieel medewerker binnendienst wel oplopen tot €4000,- bruto per maand. Hierdoor is het van de best betaalde banen zonder diploma de hoogste verdiende functie. Zonder diploma is dit de functie waarmee je makkelijk veel geld kan verdienen? Neem dan gerust een kijkje door onze banen zonder diploma als commercieel medewerker binnendienst!

Banen zonder diploma als commercieel medewerker binnendienst

 

2. Vrachtwagenchauffeur

Wat is een vrachtwagenchauffeur?

Een vrachtwagenchauffeur is een medewerker die goederen van de ene naar de andere plek vervoert. Dit kunnen bijvoorbeeld producten, grote machines, vee of chemicaliën zijn. Vrachtwagenchauffeurs zijn verantwoordelijk voor het veilig en op tijd afleveren van de vracht.

Wat zijn de taken van een vrachtwagenchauffeur?

 • Het besturen van een vrachtwagen.
 • Het laden en lossen van de vracht.
 • Het volgen van routes en instructies.
 • Het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
 • Het onderhouden van de vrachtwagen.

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?

Bij Intro Personeel kan het salaris van een vrachtwagenchauffeur wel oplopen tot €3800,- bruto per maand. Hierdoor is het één van de best betaalde banen zonder diploma. Heb je zelf geen diploma en wil je graag veel geld verdienen? Neem dan gerust een kijkje door onze banen zonder diploma als vrachtwagenchauffeur!

Banen zonder diploma als vrachtwagenchauffeur

 

3. Productiemedewerker

Wat is een productiemedewerker?

Een productiemedewerker is een medewerker die producten maakt in een fabriek of productieomgeving. Ze zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van een aantal taken, zoals het bedienen van machines, het samenstellen van onderdelen, het controleren van de kwaliteit van de producten en het verpakken van de producten.

Wat zijn de taken van een productiemedewerker?

 • Het bedienen van machines.
 • Het samenstellen van onderdelen.
 • Het controleren van de kwaliteit van de producten.
 • Het verpakken van de producten.
 • Het schoonmaken van de werkplek.
 • Het uitvoeren van andere taken op verzoek van de supervisor.

Wat verdient een productiemedewerker?

Bij Intro Personeel kan het salaris van een productiemedewerker wel oplopen tot €3400,- bruto per maand. Hierdoor is het één van de best betaalde banen zonder diploma. Heb je zelf geen diploma en wil je graag veel geld verdienen? Neem dan gerust een kijkje door onze banen zonder diploma als productiemedewerker!

Banen zonder diploma als productiemedewerker

 

4. Magazijnmedewerker

Wat is een magazijnmedewerker?

Een magazijnmedewerker is een medewerker die verantwoordelijk is voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen in een magazijn. Ze zijn een belangrijke schakel in de logistiek en zorgen ervoor dat goederen op tijd en in goede staat bij de klant aankomen.

Wat zijn de taken van een magazijnmedewerker?

 • Het ontvangen van goederen van leveranciers.
 • Het controleren van de kwaliteit van de goederen.
 • Het opslaan van de goederen in het magazijn.
 • Het vinden van goederen op verzoek van klanten.
 • Het verzenden van goederen naar klanten.
 • Het schoonmaken en onderhouden van het magazijn.

Wat verdient een magazijnmedewerker?

Bij Intro Personeel kan het salaris van een magazijnmedewerker wel oplopen tot €3400,- bruto per maand. Hierdoor is het één van de best betaalde banen zonder diploma. Heb je zelf geen diploma en wil je graag veel geld verdienen? Neem dan gerust een kijkje door onze banen zonder diploma als magazijnmedewerker !

Banen zonder diploma als magazijnmedewerker

 

5. Machinist

Wat is een machinist?

Een machinist is een medewerker die machine- en werktuigbouwkundige apparatuur bedient en onderhoudt. Machinisten zijn verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt bedienen van machines, het uitvoeren van onderhoud en reparaties, en het programmeren van machines.

Wat zijn de taken van een machinist?

 • Het bedienen van machines
 • Het uitvoeren van onderhoud en reparaties
 • Het programmeren van machines
 • Het lezen van technische tekeningen
 • Het werken met meetapparatuur
 • Het volgen van veiligheidsvoorschriften

Wat verdient een machinist?

Bij Intro Personeel kan het salaris van een machinist wel oplopen tot €3400,- bruto per maand. Hierdoor is het één van de best betaalde banen zonder diploma. Heb je zelf geen diploma en wil je graag veel geld verdienen? Neem dan gerust een kijkje door onze banen zonder diploma als machinist!

Banen zonder diploma als machinist

 

Wil je graag alle banen zonder diploma bekijken? Ga dan naar de pagina: werken zonder diploma. Wil je graag geholpen worden om de juiste baan zonder diploma te vinden? Laat je gegevens achter bij de open sollicitatie.

Gerelateerde artikelen

Hardinxveld-Giessendam vacatures

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie […]

Lees artikel
Hovenier Wesley.

Waarom het leuk is om hovenier te zijn

Er zijn veel redenen om te kiezen voor het beroep van hovenier. In ‘het groen’ zijn er tal van vacatures te vinden. Wie weet is een baan in deze sector wel wat voor jou. Werken in de buitenlucht Houd je van buiten zijn? Dan is hovenier een ideaal beroep voor jou. Het spreekt voor zich […]

Lees artikel

Hoe ben je een goede collega?

Je komt ze  een groot deel van de week tegen: collega’s. Je ziet ze waarschijnlijk vaker dan je (eventuele) partner. Daarom is het belangrijk om een goede collega te zijn. Dat is niet alleen fijn voor de ander, maar ook voor jouzelf. Als werknemer wil je een positieve bijdrage leveren aan je team en je […]

Lees artikel