De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Wat is een hoog salaris per maand?

11 juli, 2023
Tom van Reeuwijk
Een werknemer die blij is met zijn hoge salaris per maand.

Een hoog maandelijks salaris is een streven voor veel werkende professionals. Het biedt financiële stabiliteit, de mogelijkheid om te sparen en de vrijheid om een comfortabel leven te leiden. De definitie van een hoog salaris kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, het beroep en de regio. In dit blogartikel zullen we ons concentreren op het hoogste salarisniveau dat te vinden is in vacatures van Intro Personeel.

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in verschillende branches. Denk hierbij aan de volgende vakgebieden: techniek, logistiek, productie, groenvoorziening, administratie en nog veel meer.  In deze branches zijn er veel vacatures die een hoog salaris per maand bevatten. Enkele factoren die ervoor zorgen dat een salaris hoger is dan gemiddeld: expertise, ervaring, schaarste, leidinggevende, locatie en verantwoordelijkheden.  Over het algemeen kunnen ervaren professionals een hoog maandelijks salaris van meer dan €3.500,- bruto verwachten. Ook bij Intro Personeel zijn er 100+ vacatures met zo’n hoog salaris per maand. Wil je graag aan de slag bij een vacature met een hoog salaris per maand? Bekijk dan onze vacatures met een hoog salaris.

Vacatures boven de €3.500,-

Daarnaast is het interessant wat een hoog salaris is per vakgebied. Per vakgebied is namelijk een hoog salaris verschillend. Hieronder worden alle vakgebieden waar Intro Personeel actief in is benoemd en aangegeven hoeveel een hoog salaris per maand is:

  1. Techniek: In de technische sector kunnen ervaren ingenieurs en technici bij Intro Personeel een hoog maandelijks salaris van meer dan €4.000,- bruto verwachten. Dit kan variëren afhankelijk van de expertise, ervaring en specialisatiegebied.
  2. Bouw: Voor hogere managementposities in de bouwsector kan het hoogste salarisniveau bij Intro Personeel de €5.000,- bruto per maand overstijgen. Gespecialiseerde functies zoals projectmanagers of BIM-coördinatoren kunnen ook een salaris boven de €4.000,- bruto per maand bieden.
  3. Logistiek: In de logistieke sector bij Intro Personeel variëren de salarissen voor logistiek managers, planners en teamleiders meestal van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand, afhankelijk van de verantwoordelijkheden en ervaringsniveau.
  4. Industrie: In de industrie biedt Intro Personeel vaak vacatures aan voor operators, engineers en productiemanagers. Voor functies met leidinggevende verantwoordelijkheden kunnen salarissen variëren van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand.
  5. Administratie: In de administratieve sector bij Intro Personeel varieert het hoogste salarisniveau meestal van €3.000,- tot €4.000,- bruto per maand, afhankelijk van de functie en het niveau van verantwoordelijkheid.

Ik hoop dat deze blog je meer duidelijkheid heeft gegeven over wat een hoog salaris per maand is voor het vakgebied waar jij actief in bent.

Gerelateerde artikelen

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees artikel

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees artikel

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees artikel