De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Wat is een hoog salaris per maand?

11 juli, 2023
Tom van Reeuwijk
Een werknemer die blij is met zijn hoge salaris per maand.

Een hoog maandelijks salaris is een streven voor veel werkende professionals. Het biedt financiële stabiliteit, de mogelijkheid om te sparen en de vrijheid om een comfortabel leven te leiden. De definitie van een hoog salaris kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, het beroep en de regio. In dit blogartikel zullen we ons concentreren op het hoogste salarisniveau dat te vinden is in vacatures van Intro Personeel.

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in verschillende branches. Denk hierbij aan de volgende vakgebieden: techniek, logistiek, productie, groenvoorziening, administratie en nog veel meer.  In deze branches zijn er veel vacatures die een hoog salaris per maand bevatten. Enkele factoren die ervoor zorgen dat een salaris hoger is dan gemiddeld: expertise, ervaring, schaarste, leidinggevende, locatie en verantwoordelijkheden.  Over het algemeen kunnen ervaren professionals een hoog maandelijks salaris van meer dan €3.500,- bruto verwachten. Ook bij Intro Personeel zijn er 100+ vacatures met zo’n hoog salaris per maand. Wil je graag aan de slag bij een vacature met een hoog salaris per maand? Bekijk dan onze vacatures met een hoog salaris.

Vacatures boven de €3.500,-

Daarnaast is het interessant wat een hoog salaris is per vakgebied. Per vakgebied is namelijk een hoog salaris verschillend. Hieronder worden alle vakgebieden waar Intro Personeel actief in is benoemd en aangegeven hoeveel een hoog salaris per maand is:

  1. Techniek: In de technische sector kunnen ervaren ingenieurs en technici bij Intro Personeel een hoog maandelijks salaris van meer dan €4.000,- bruto verwachten. Dit kan variëren afhankelijk van de expertise, ervaring en specialisatiegebied.
  2. Bouw: Voor hogere managementposities in de bouwsector kan het hoogste salarisniveau bij Intro Personeel de €5.000,- bruto per maand overstijgen. Gespecialiseerde functies zoals projectmanagers of BIM-coördinatoren kunnen ook een salaris boven de €4.000,- bruto per maand bieden.
  3. Logistiek: In de logistieke sector bij Intro Personeel variëren de salarissen voor logistiek managers, planners en teamleiders meestal van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand, afhankelijk van de verantwoordelijkheden en ervaringsniveau.
  4. Industrie: In de industrie biedt Intro Personeel vaak vacatures aan voor operators, engineers en productiemanagers. Voor functies met leidinggevende verantwoordelijkheden kunnen salarissen variëren van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand.
  5. Administratie: In de administratieve sector bij Intro Personeel varieert het hoogste salarisniveau meestal van €3.000,- tot €4.000,- bruto per maand, afhankelijk van de functie en het niveau van verantwoordelijkheid.

Ik hoop dat deze blog je meer duidelijkheid heeft gegeven over wat een hoog salaris per maand is voor het vakgebied waar jij actief in bent.

Gerelateerde artikelen

Werken in Roosendaal? 3 redenen waarom je prima in deze Brabantse stad kan werken

Wie kent Roosendaal niet? De stad in West-Brabant staat bekend om de voormalige Eredivisieclub RBC Roosendaal, de Designer Outlet Roosendaal en de binnenstad. Wist je dat het ook een prima stad is om in te werken? We leggen graag uit waarom. Er zijn verschillende goede redenen om in Roosendaal en wijde omgeving aan het werk […]

Lees artikel

Hoe blijf je fit op de werkvloer?

Of je nu hovenier, assemblagemedewerker of HR-adviseur bent, fit en gezond blijven willen we allemaal. Fit blijven op de werkvloer is een kunst op zich. Hoe doe je dat? Wie wil nu niet fit blijven op de werkvloer? Wanner je lekker in je vel zit kun je beter presteren en dus op een prettige manier […]

Lees artikel

Waarom een belletje naar de recruiter altijd helpt

Je ziet een vacature, solliciteert en dan is het afwachten. Toch? Dat is niet altijd zo. Het kan slim zijn even naar de recruiter te bellen. Eén telefoontje kan wonderen doen. Digitaal solliciteren gaat tegenwoordig lekker makkelijk. Je stuurt een mailtje naar de recruiter of reageert gelijk op een vacature.   en klaar is Kees. Denk […]

Lees artikel