De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Wat is een hoog salaris per maand?

11 juli, 2023
Werkzaam bij Intro Personeel
Tom van Reeuwijk
Een werknemer die blij is met zijn hoge salaris per maand.

Een hoog maandelijks salaris is een streven voor veel werkende professionals. Het biedt financiële stabiliteit, de mogelijkheid om te sparen en de vrijheid om een comfortabel leven te leiden. De definitie van een hoog salaris kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, het beroep en de regio. In dit blogartikel zullen we ons concentreren op het hoogste salarisniveau dat te vinden is in vacatures van Intro Personeel.

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in verschillende branches. Denk hierbij aan de volgende vakgebieden: techniek, logistiek, productie, groenvoorziening, administratie en nog veel meer.  In deze branches zijn er veel vacatures die een hoog salaris per maand bevatten. Enkele factoren die ervoor zorgen dat een salaris hoger is dan gemiddeld: expertise, ervaring, schaarste, leidinggevende, locatie en verantwoordelijkheden.  Over het algemeen kunnen ervaren professionals een hoog maandelijks salaris van meer dan €3.500,- bruto verwachten. Ook bij Intro Personeel zijn er 100+ vacatures met zo’n hoog salaris per maand. Wil je graag aan de slag bij een vacature met een hoog salaris per maand? Bekijk dan onze vacatures met een hoog salaris.

Vacatures boven de €3.500,-

Daarnaast is het interessant wat een hoog salaris is per vakgebied. Per vakgebied is namelijk een hoog salaris verschillend. Hieronder worden alle vakgebieden waar Intro Personeel actief in is benoemd en aangegeven hoeveel een hoog salaris per maand is:

  1. Techniek: In de technische sector kunnen ervaren ingenieurs en technici bij Intro Personeel een hoog maandelijks salaris van meer dan €4.000,- bruto verwachten. Dit kan variëren afhankelijk van de expertise, ervaring en specialisatiegebied.
  2. Bouw: Voor hogere managementposities in de bouwsector kan het hoogste salarisniveau bij Intro Personeel de €5.000,- bruto per maand overstijgen. Gespecialiseerde functies zoals projectmanagers of BIM-coördinatoren kunnen ook een salaris boven de €4.000,- bruto per maand bieden.
  3. Logistiek: In de logistieke sector bij Intro Personeel variëren de salarissen voor logistiek managers, planners en teamleiders meestal van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand, afhankelijk van de verantwoordelijkheden en ervaringsniveau.
  4. Industrie: In de industrie biedt Intro Personeel vaak vacatures aan voor operators, engineers en productiemanagers. Voor functies met leidinggevende verantwoordelijkheden kunnen salarissen variëren van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand.
  5. Administratie: In de administratieve sector bij Intro Personeel varieert het hoogste salarisniveau meestal van €3.000,- tot €4.000,- bruto per maand, afhankelijk van de functie en het niveau van verantwoordelijkheid.

Ik hoop dat deze blog je meer duidelijkheid heeft gegeven over wat een hoog salaris per maand is voor het vakgebied waar jij actief in bent.

Gerelateerde artikelen

Intro Personeel werft voor Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers laat Intro Personeel meedenken in zoektocht naar ‘groen’ personeel

Groenprojecten aanleggen en onderhouden kunnen ze wel bij Engelsman Hoveniers. Met de hulp van Intro Personeel zoekt het hoveniersbedrijf uit Pijnacker personeel voor de groenvoorziening. “Wij vinden het fijn dat we zo snel met de recruiters kunnen schakelen.” Aan Harmen van Dalen, accountmanager bij Intro Personeel Rotterdam, kun je het wel overlaten om groenvoorzieners en […]

Lees artikel
Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel