De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Wat is een hoog salaris per maand?

11 juli, 2023
Werkzaam bij Intro Personeel
Tom van Reeuwijk
Een werknemer die blij is met zijn hoge salaris per maand.

Een hoog maandelijks salaris is een streven voor veel werkende professionals. Het biedt financiële stabiliteit, de mogelijkheid om te sparen en de vrijheid om een comfortabel leven te leiden. De definitie van een hoog salaris kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, het beroep en de regio. In dit blogartikel zullen we ons concentreren op het hoogste salarisniveau dat te vinden is in vacatures van Intro Personeel.

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in verschillende branches. Denk hierbij aan de volgende vakgebieden: techniek, logistiek, productie, groenvoorziening, administratie en nog veel meer.  In deze branches zijn er veel vacatures die een hoog salaris per maand bevatten. Enkele factoren die ervoor zorgen dat een salaris hoger is dan gemiddeld: expertise, ervaring, schaarste, leidinggevende, locatie en verantwoordelijkheden.  Over het algemeen kunnen ervaren professionals een hoog maandelijks salaris van meer dan €3.500,- bruto verwachten. Ook bij Intro Personeel zijn er 100+ vacatures met zo’n hoog salaris per maand. Wil je graag aan de slag bij een vacature met een hoog salaris per maand? Bekijk dan onze vacatures met een hoog salaris.

Vacatures boven de €3.500,-

Daarnaast is het interessant wat een hoog salaris is per vakgebied. Per vakgebied is namelijk een hoog salaris verschillend. Hieronder worden alle vakgebieden waar Intro Personeel actief in is benoemd en aangegeven hoeveel een hoog salaris per maand is:

  1. Techniek: In de technische sector kunnen ervaren ingenieurs en technici bij Intro Personeel een hoog maandelijks salaris van meer dan €4.000,- bruto verwachten. Dit kan variëren afhankelijk van de expertise, ervaring en specialisatiegebied.
  2. Bouw: Voor hogere managementposities in de bouwsector kan het hoogste salarisniveau bij Intro Personeel de €5.000,- bruto per maand overstijgen. Gespecialiseerde functies zoals projectmanagers of BIM-coördinatoren kunnen ook een salaris boven de €4.000,- bruto per maand bieden.
  3. Logistiek: In de logistieke sector bij Intro Personeel variëren de salarissen voor logistiek managers, planners en teamleiders meestal van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand, afhankelijk van de verantwoordelijkheden en ervaringsniveau.
  4. Industrie: In de industrie biedt Intro Personeel vaak vacatures aan voor operators, engineers en productiemanagers. Voor functies met leidinggevende verantwoordelijkheden kunnen salarissen variëren van €3.000,- tot €5.000,- bruto per maand.
  5. Administratie: In de administratieve sector bij Intro Personeel varieert het hoogste salarisniveau meestal van €3.000,- tot €4.000,- bruto per maand, afhankelijk van de functie en het niveau van verantwoordelijkheid.

Ik hoop dat deze blog je meer duidelijkheid heeft gegeven over wat een hoog salaris per maand is voor het vakgebied waar jij actief in bent.

Gerelateerde artikelen

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees artikel
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees artikel

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees artikel