De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Werken in Roosendaal? 3 redenen waarom je prima in deze Brabantse stad kan werken

29 februari, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Wie kent Roosendaal niet? De stad in West-Brabant staat bekend om de voormalige Eredivisieclub RBC Roosendaal, de Designer Outlet Roosendaal en de binnenstad. Wist je dat het ook een prima stad is om in te werken? We leggen graag uit waarom.

Er zijn verschillende goede redenen om in Roosendaal en wijde omgeving aan het werk te gaan. Waar je werkt zoekt, hangt natuurlijk helemaal af van jouw omstandigheden en je persoonlijke voorkeuren. Zoek je werk in West-Brabant? Misschien goed om er eens een belletje of mailtje aan te wagen. Onze recruiters van vestiging Roosendaal helpen je graag aan een mooie vaste baan.

Maar waarom zou in je Roosendaal willen werken?

  • Een gunstige ligging

Met de auto ben je in 40 minuten in Rotterdam, maar ook in de Vlaamse stad Antwerpen. Twee zeehavens liggen binnen handbereik. Voor bedrijven is het dus een slimme plek om zich te vestigen. Die bedrijven zijn dus makkelijk bereikbaar. Voor jou misschien een goede reden om een vaste baan in deze regio te zoeken. Als Zeeuw of Brabander ben je binnen mum van tijd op je werk.

  •  Goede kansen op werkgelegenheid

Zoek je werk in de logistiek, distributie, productie of detailhandel? Dan kan je in Roosendaal uitstekend terecht. Op de bedrijventerreinen Borchwerf en De Meeten zijn veel bedrijven en ondernemingen te vinden. Dat biedt veel kansen op een baan in deze regio. Vraag het maar eens aan onze recruiters.

  •  Roosendaal is een logistieke hotspot in Nederland

Voor een baan in de logistiek moet je in Roosendaal zijn. De logistiek is één van de belangrijkste sectoren in de Brabantse stad. Er zijn diverse distributiecentra en transportbedrijven te vinden. De aanwezigheid van deze bedrijven biedt veel mogelijkheden voor werkzoekenden in deze branche. Kijk maar eens bij de logistieke vacatures in deze regio.

Al met al zijn er dus genoeg redenen om te kiezen voor een baan in West-Brabant. Ben je op zoek, kijk eens naar de vacatures in deze regio.Onze recruiters van Intro Personeel Roosendaal helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

Werken als zzp’er via Intro Personeel? Overweeg eens om in vaste dienst te gaan

Regelmatig krijgen onze recruiters een belletje van een zzp’er (zelfstandige zonder personeel) of ze via Intro ergens aan de slag kunnen. Soms kan dat inderdaad. Maar er zijn ook mogelijkheden om in vaste dienst te gaan. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. “Ja, er zijn soms mogelijkheden om via Intro Personeel […]

Lees artikel
Hardinxveld-Giessendam vacatures

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie […]

Lees artikel
Hovenier Wesley.

Waarom het leuk is om hovenier te zijn

Er zijn veel redenen om te kiezen voor het beroep van hovenier. In ‘het groen’ zijn er tal van vacatures te vinden. Wie weet is een baan in deze sector wel wat voor jou. Werken in de buitenlucht Houd je van buiten zijn? Dan is hovenier een ideaal beroep voor jou. Het spreekt voor zich […]

Lees artikel