De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Werken in Roosendaal? 3 redenen waarom je prima in deze Brabantse stad kan werken

29 februari, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Wie kent Roosendaal niet? De stad in West-Brabant staat bekend om de voormalige Eredivisieclub RBC Roosendaal, de Designer Outlet Roosendaal en de binnenstad. Wist je dat het ook een prima stad is om in te werken? We leggen graag uit waarom.

Er zijn verschillende goede redenen om in Roosendaal en wijde omgeving aan het werk te gaan. Waar je werkt zoekt, hangt natuurlijk helemaal af van jouw omstandigheden en je persoonlijke voorkeuren. Zoek je werk in West-Brabant? Misschien goed om er eens een belletje of mailtje aan te wagen. Onze recruiters van vestiging Roosendaal helpen je graag aan een mooie vaste baan.

Maar waarom zou in je Roosendaal willen werken?

  • Een gunstige ligging

Met de auto ben je in 40 minuten in Rotterdam, maar ook in de Vlaamse stad Antwerpen. Twee zeehavens liggen binnen handbereik. Voor bedrijven is het dus een slimme plek om zich te vestigen. Die bedrijven zijn dus makkelijk bereikbaar. Voor jou misschien een goede reden om een vaste baan in deze regio te zoeken. Als Zeeuw of Brabander ben je binnen mum van tijd op je werk.

  •  Goede kansen op werkgelegenheid

Zoek je werk in de logistiek, distributie, productie of detailhandel? Dan kan je in Roosendaal uitstekend terecht. Op de bedrijventerreinen Borchwerf en De Meeten zijn veel bedrijven en ondernemingen te vinden. Dat biedt veel kansen op een baan in deze regio. Vraag het maar eens aan onze recruiters.

  •  Roosendaal is een logistieke hotspot in Nederland

Voor een baan in de logistiek moet je in Roosendaal zijn. De logistiek is één van de belangrijkste sectoren in de Brabantse stad. Er zijn diverse distributiecentra en transportbedrijven te vinden. De aanwezigheid van deze bedrijven biedt veel mogelijkheden voor werkzoekenden in deze branche. Kijk maar eens bij de logistieke vacatures in deze regio.

Al met al zijn er dus genoeg redenen om te kiezen voor een baan in West-Brabant. Ben je op zoek, kijk eens naar de vacatures in deze regio.Onze recruiters van Intro Personeel Roosendaal helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

Intro Personeel werft voor Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers laat Intro Personeel meedenken in zoektocht naar ‘groen’ personeel

Groenprojecten aanleggen en onderhouden kunnen ze wel bij Engelsman Hoveniers. Met de hulp van Intro Personeel zoekt het hoveniersbedrijf uit Pijnacker personeel voor de groenvoorziening. “Wij vinden het fijn dat we zo snel met de recruiters kunnen schakelen.” Aan Harmen van Dalen, accountmanager bij Intro Personeel Rotterdam, kun je het wel overlaten om groenvoorzieners en […]

Lees artikel
Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel