De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Alblasserwaard

Er zijn veel vacatures in Alblasserwaard en omgeving te vinden. Binnen de gemeente Alblasserwaard vallen onder andere de dorpen: Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

Molens en water in Alblasserwaard.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Voorman Groenvoorziening

Alblasserdam
Nieuw!
2200 - 2700
37 uur
MBO

Jij en jouw ploeg zijn hard aan het werk om alles weer netjes te krijgen! Terwijl een collega met de bosmaaier bezig is, en 2 anderen staan te schoffelen kijk jij als Voorman Groenvoorziening even tevreden rond.

Leerling Schilder

Bleskesgraaf
Nieuw!
1700 - 2100
40 uur
VMBO

Schoolverlaters gezocht! Ben jij graag praktisch bezig, weet je van aanpakken en zoek je een tijdelijke baan voor aankomende zomer? Solliciteer dan direct!

Lasser MIG MAG

Groot-Ammers
Nieuw!
1900 - 3000
40 uur
VMBO

Als bankwerker, constructiebankwerker, lasser en monteur ben je dagelijks bezig met constructiewerkzaamheden.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

BBL Monteur mechatronica

Alblasserdam
Nieuw!
840 - 2455
32 -
38 uur
MBO

Intro Personeel is op zoek naar een gemotiveerde BBL Leerling Monteur Mechatronica! Ben jij op zoek naar een vervolgstudie tot een echte vakman, of wil jij je laten omscholen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zorgen dat jij kan werken en leren.

Groenvoorziener

Alblasserdam
1700 - 2300
40 uur
MBO

Lekker bezig zijn in de buitenlucht, samen met je collega’s, diverse projecten uitvoeren in de groenvoorziening in de omgeving van Alblasserdam. Zie jij dit zitten? Lees dan snel verder!

Junior Kistenmaker

Hardinxveld-Giessendam
2100 - 3000
40 uur
VMBO

Kan je goed overweg met houtbewerkingsinstrumenten? Of ben jij bereidt om een nieuw vak te leren? Dan ben jij voor deze functie uit het juiste hout gesneden! Lees snel verder voor meer informatie.

Logistiek Medewerker Warehouse

Alblasserdam
2200 - 2900
40 uur
MBO

De logistiek kent voor jou geen geheimen, je springt met gemak op de heftruck of zet wat zendingen klaar. Jij bent de ervaren logistiek medewerker die wij zoeken!

Magazijnbeheerder

Groot-Ammers
3000 - 3500
40 uur
MBO

Verantwoordelijkheid over een magazijn vol technische onderdelen en gereedschappen met betrekking tot watermanagement. Dat kan jouw nieuwe functie worden!

Kraanmachinist

Oud-Alblas
1800 - 2500
40 uur
MBO

Werk jij graag op verschillende projecten in de grond-, weg- en waterbouw? Dan is de functie als mobiele kraanmachinist voor jou gemaakt!  

Monteur Werkplaats

Oud-Alblas
2000 - 2800
40 uur
MBO

Als monteur werk je aan het nieuwste materiaal van betrouwbare Europese A-merken zoals Doppstadt, Terex en John Deere. Gaat jouw technische hart hier sneller van kloppen? Klik dan snel verder! 

Verkoper

Alblasserdam
1800 - 2500
40 uur
MBO

Hé commercieel talent! Weet je klanten perfect te adviseren en het gesprek om te buigen naar een order? Geniet jij echt van verkoop? Als verkoper heb je een mooie en uitdagende baan. Lees snel verder & solliciteer direct!   

Magazijnmedewerker Technische Gereedschappen

Groot-Ammers
2200 - 3000
40 uur
MBO

Haal jij er energie uit dat de monteurs met het perfecte gereedschap hun klus kunnen klaren? Lees dan snel verder!

Veelgevraagde vacatures in Alblasserwaard

Er zijn veel vacatures in Alblasserwaard en omgeving te vinden, binnen verschillende vakgebieden. In deze gemeente staan veel uitdagingen open in de metaal & constructie. Hierbij moet je voornamelijk denken aan vacatures in Alblasserwaard als monteur. Intro Personeel heeft veel variatie in banen waarin vaak veel doorgroeimogelijkheden zitten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat mensen de kans krijgen door te groeien binnen een bedrijf. Naast de metaal en constructie biedt Intro Personeel ook functies aan in andere vakgebieden. Ben je benieuwd wat Intro Personeel voor jou kan betekenen bij de vacatures in Alblasserwaard? Onze recruiters helpen u graag aan een nieuwe baan!

Uitzendbureau in de gemeente Alblasserwaard

Intro Personeel heeft veel vacatures in Alblasserwaard open staan voor de juiste kandidaten. De vestiging die in de gemeente ligt is: Intro Personeel Alblasserdam. Deze vestiging is de eerste locatie binnen Intro Personeel en ligt in een waterrijke omgeving langs de Noord in Alblasserdam. Bij deze vestiging werken genoeg specialisten in de recruitment die jou graag helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging voor deze gemeente.

Naar vestiging Alblasserdam ->

Molen en water in Alblasserwaard.
Twee mannen die samen een boek lezen.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel

Bij Intro Personeel vinden we het erg belangrijk dat mensen kunnen door ontwikkelen. Dit is één van de kernwaarden die wij als bedrijf willen uitstralen. Hieruit is een leerplatform ontstaan voor jouw ontwikkeling genaamd: Intro Academy. Deze Academy biedt opleidingsmogelijkheden voor het vakgebied waar jij werkzaam in wilt zijn. Ook voor de vacatures in Alblasserwaard is er toegang tot dit online leerplatform. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit platform.

Doe een open sollicitatie!

Weet je niet zo goed welke vacatures in Alblasserwaard jou het meest aanspreken bij Intro Personeel. Het is mogelijk om een open sollicitatie in te vullen, zodat wij jou kunnen helpen aan een baan die echt bij jou past. Na een open sollicitatie word je benaderd door de juiste medewerker van Intro Personeel, die jou verder helpt zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.