De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vacatures Alblasserwaard

Er zijn veel vacatures in Alblasserwaard en omgeving te vinden. Binnen de gemeente Alblasserwaard vallen onder andere de dorpen: Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

De bekende molens in de Alblasserwaard in Kinderdijk
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Klantenservice Medewerker

Hardinxveld-Giessendam
Solliciteer als één van de eerste!
2500 - 3000
40 uur
MBO

Weet jij met jouw glimlach en vlotte babbel de klant te helpen bij het vinden van de perfecte match tussen wens en product? Dan is de functie als Klantenservice Medewerker helemaal iets voor jou!     

Monteur Elektrische Voertuigen

Groot-Ammers
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 3100
40 uur
MBO

Zet jouw passie voor voertuigen om in een carrière! Wij zoeken een enthousiaste Monteur Elektrische Voertuigen om ons team te versterken. Solliciteer snel! 

Allround Monteur

Hardinxveld-Giessendam
Solliciteer als één van de eerste!
2800 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij een handige vakman met een passie voor zowel timmerwerk als Montagetechnieken? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken als Allround Monteur!  

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Facilitair Medewerker IT

Hardinxveld-Giessendam
Solliciteer als één van de eerste!
2500 - 3000
40 uur
MBO

Heb jij oog voor detail en een passie voor het creëren van een prettige werkomgeving? Ga aan de slag als Facilitair Medewerker IT en zorg ervoor dat ons kantoor altijd op en top in orde is!  

Materiaalbeheerder

Hardinxveld-Giessendam
2500 - 3000
40 uur
MBO

Ben je proactief en heb jij een scherp oog voor efficiëntie en optimalisatie? Kom ons team versterken en begin als Materiaalbeheerder!

Technisch Support Medewerker

Alblasserdam
3200 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij als installatiemonteur toe aan een nieuwe stap? Wordt jij blij van een blije klant? Solliciteer nu!

Monteur technische dienst

Alblasserdam
3900 - 5690
40 uur
MBO

Hé monteur! Heb je geen moeite met vieze handen? Als Monteur technische dienst zorg je ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Zelfs als je in de nacht werk, los je storingen op. 

Technische Dienst Monteur E

Alblasserdam
3500 - 4800
40 uur
MBO

Elektrotechnische processen optimaliseren in een Walserij als Monteur Elektro! En dat bij een uniek bedrijf met een uniek werkproces. Solliciteer hier! 

Vakantiewerk of schoolverlater

Hardinxveld-Giessendam
2513 - 2513
40 uur
VMBO

Heb jij je examen achter de rug en ben je ouder dan 17 jaar? Verdien dan een mooi uurloon van €14,50 per uur tijdens je vakantiebaan! Neem snel contact met mij op, want ik kan wel twee spierbundels gebruiken!

Administratief medewerker

Alblasserdam
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Ben je Administratief onderlegd en wil je bijdragen aan een beter milieu? Je zorgt ervoor dat alles administratief wordt verwerkt van het afval wat gerecycled wordt. 

Kraanmachinist

Alblasserdam
2600 - 3300
40 uur
VMBO

Heb je ervaring op de kraan en wil je graag binnen werken? Als Kraanmachinist verwerk je afval en draai je papier op de sorteerlijn. 

Meewerkend Voorman

Alblasserdam
3000 - 4000
40 uur
MBO

Stuur je graag mensen aan en weet je van aanpakken? Als Assistent Warehousemanager is dit exact wat je doet! 

Veelgevraagde vacatures in Alblasserwaard

Er zijn veel vacatures in Alblasserwaard en omgeving te vinden, binnen verschillende vakgebieden. In deze gemeente staan veel uitdagingen open in de metaal & constructie. Hierbij moet je voornamelijk denken aan vacatures in Alblasserwaard als monteur. Intro Personeel heeft veel variatie in banen waarin vaak veel doorgroeimogelijkheden zitten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat mensen de kans krijgen door te groeien binnen een bedrijf. Naast de metaal en constructie biedt Intro Personeel ook functies aan in andere vakgebieden. Ben je benieuwd wat Intro Personeel voor jou kan betekenen bij de vacatures in Alblasserwaard? Onze recruiters helpen u graag aan een nieuwe baan!

Uitzendbureau in de gemeente Alblasserwaard

Intro Personeel heeft veel vacatures in Alblasserwaard open staan voor de juiste kandidaten. De vestiging die in de gemeente ligt is: Intro Personeel Alblasserdam. Deze vestiging is de eerste locatie binnen Intro Personeel en ligt in een waterrijke omgeving langs de Noord in Alblasserdam. Bij deze vestiging werken genoeg specialisten in de recruitment die jou graag helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging voor deze gemeente.

Naar vestiging Alblasserdam ->

Een alleenstaande molen in Kinderdijk langs de boezem.
Twee mannen die samen een boek lezen.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel

Bij Intro Personeel vinden we het erg belangrijk dat mensen kunnen door ontwikkelen. Dit is één van de kernwaarden die wij als bedrijf willen uitstralen. Hieruit is een leerplatform ontstaan voor jouw ontwikkeling genaamd: Intro Academy. Deze Academy biedt opleidingsmogelijkheden voor het vakgebied waar jij werkzaam in wilt zijn. Ook voor de vacatures in Alblasserwaard is er toegang tot dit online leerplatform. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit platform.

Doe een open sollicitatie!

Weet je niet zo goed welke vacatures in Alblasserwaard jou het meest aanspreken bij Intro Personeel. Het is mogelijk om een open sollicitatie in te vullen, zodat wij jou kunnen helpen aan een baan die echt bij jou past. Na een open sollicitatie word je benaderd door de juiste medewerker van Intro Personeel, die jou verder helpt zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.
Intro Personeel

Reviews vacatures Alblasserwaard

Bekijk wat mensen zeggen over ons werk in de Alblasserwaard.