De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Alblasserwaard

Er zijn veel vacatures in Alblasserwaard en omgeving te vinden. Binnen de gemeente Alblasserwaard vallen onder andere de dorpen: Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

De bekende molens in de Alblasserwaard in Kinderdijk
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Magazijnmedewerker

Groot-Ammers
2000 - 2400
37.5 uur
VMBO

Wil je graag in de Logistiek werken? Als Magazijnmedewerker heb je een afwisselende baan en zorg je ervoor dat al je collega’s de juiste materialen hebben. 

Junior Kistenmaker

Hardinxveld-Giessendam
2100 - 3000
40 uur
VMBO

Kan je goed overweg met houtbewerkingsinstrumenten? Of ben jij bereidt om een nieuw vak te leren? Dan ben jij voor deze functie uit het juiste hout gesneden! Lees snel verder voor meer informatie.

Uitvoerder Bouw

Hardinxveld-Giessendam
3300 - 4500
40 uur
HBO / WO

Ben jij toe aan een ‘bouw’kans in je carrière? 🏗️ Als Uitvoerder nieuwbouw bij ons zorg jij ervoor dat bouwprojecten op rolletjes lopen, of beter gezegd, op steigers staan! Met jouw praktische inzicht en passie voor de bouw, zorgen we samen voor indrukwekkende skyline-veranderingen. 🔨 Klik hier en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze […]

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Metaalbewerker

Hardinxveld-Giessendam
2250 - 3250
40 uur
MBO

Ben jij klaar om je carrière naar het volgende niveau te tillen en een meester in CNC kanten te worden? Dan is dit jouw kans!

Gevelmonteur Leerling

Alblasserdam
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Heb jij technisch inzicht en houdt jij van montagewerkzaamheden? Heb je daarnaast geen last van hoogtevrees? Dan kan je hier als gevelmonteur heerlijk aan de slag in de buitenlucht!

Werkvoorbereider Bouw

Hardinxveld-Giessendam
2800 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als werkvoorbereider in de bouw? Hier is geen nieuwbouwproject hetzelfde Van utiliteit tot aan  luxe villa’s. Dat is waar deze aannemer zijn sporen in heeft verdiend.

Logistiek Medewerker Maritiem

Hardinxveld-Giessendam
2400 - 3500
40 uur
MBO

Super interessant! Ben jij op zoek naar een veelzijdige logistieke functie bij een onderneming die wereldwijd opereert? Lees dan snel verder wat de logistieke functie in Hardinxveld verder inhoud.

Productiemedewerker Alblasserdam

Alblasserdam
2400 - 2800
36 uur
VMBO

Wil je het vak leren als Drukker? Lees dan verder en start als Junior om opgeleid te worden tot zelfstandig Drukker, Snijder of Nabewerker. 

Leerling Schilder

Bleskesgraaf
1700 - 2100
40 uur
VMBO

Schoolverlaters gezocht! Ben jij graag praktisch bezig, weet je van aanpakken en zoek je een tijdelijke baan voor aankomende zomer? Solliciteer dan direct!

Reachtruckchauffeur

Groot-Ammers
2600 - 2900
37.5 uur
VMBO

Heb je machinegevoel en vind je het leuk om te rijden op een reachtruck? En vind je het geen probleem om in de 3 ploegen te werken? Dan is deze vacature jouw op het lijf geschreven!

Meewerkend Voorman interieurbouw

Hardinxveld-Giessendam
2800 - 4000
38.75 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende en aansturende functie in de interieurbouw? Klik dan snel verder om de gehele vacature te lezen. 

Ongediertebestrijder

Alblasserdam
2300 - 3200
40 uur
MBO

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Veelgevraagde vacatures in Alblasserwaard

Er zijn veel vacatures in Alblasserwaard en omgeving te vinden, binnen verschillende vakgebieden. In deze gemeente staan veel uitdagingen open in de metaal & constructie. Hierbij moet je voornamelijk denken aan vacatures in Alblasserwaard als monteur. Intro Personeel heeft veel variatie in banen waarin vaak veel doorgroeimogelijkheden zitten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat mensen de kans krijgen door te groeien binnen een bedrijf. Naast de metaal en constructie biedt Intro Personeel ook functies aan in andere vakgebieden. Ben je benieuwd wat Intro Personeel voor jou kan betekenen bij de vacatures in Alblasserwaard? Onze recruiters helpen u graag aan een nieuwe baan!

Uitzendbureau in de gemeente Alblasserwaard

Intro Personeel heeft veel vacatures in Alblasserwaard open staan voor de juiste kandidaten. De vestiging die in de gemeente ligt is: Intro Personeel Alblasserdam. Deze vestiging is de eerste locatie binnen Intro Personeel en ligt in een waterrijke omgeving langs de Noord in Alblasserdam. Bij deze vestiging werken genoeg specialisten in de recruitment die jou graag helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging voor deze gemeente.

Naar vestiging Alblasserdam ->

Een alleenstaande molen in Kinderdijk langs de boezem.
Twee mannen die samen een boek lezen.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel

Bij Intro Personeel vinden we het erg belangrijk dat mensen kunnen door ontwikkelen. Dit is één van de kernwaarden die wij als bedrijf willen uitstralen. Hieruit is een leerplatform ontstaan voor jouw ontwikkeling genaamd: Intro Academy. Deze Academy biedt opleidingsmogelijkheden voor het vakgebied waar jij werkzaam in wilt zijn. Ook voor de vacatures in Alblasserwaard is er toegang tot dit online leerplatform. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit platform.

Doe een open sollicitatie!

Weet je niet zo goed welke vacatures in Alblasserwaard jou het meest aanspreken bij Intro Personeel. Het is mogelijk om een open sollicitatie in te vullen, zodat wij jou kunnen helpen aan een baan die echt bij jou past. Na een open sollicitatie word je benaderd door de juiste medewerker van Intro Personeel, die jou verder helpt zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.
Intro Personeel

Reviews vacatures Alblasserwaard

Bekijk wat mensen zeggen over ons werk in de Alblasserwaard.