De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vacatures Bollenstreek

Intro Personeel kent de banenmarkt in de Bollenstreek als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de Bollenstreek te vinden.

bloembollenteelt in de bollenstreek.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Begeleidend Meewerkend Voorman

Hazerswoude Rijndijk
2500 - 3300
40 uur
MBO

Wil jij een van toevoeging zijn aan de maatschappij? Maar wil je ook in de buitenlucht werken en lekker met je handen bezig zijn? Dan is deze vacature als Begeleidend Meewerkend Voorman écht wat voor jou!

Backoffice Medewerker

Alphen aan den Rijn
2550 - 3200
32 -
40 uur
MBO

De schakel tussen administratie en klanten ben jij als Backoffice Medewerker. Jouw werkdag is nooit saai door de diversiteit aan werkzaamheden. Zoek jij zo een baan? Reageer dan via de link!

Logistiek Terreinmedewerker

Alphen aan den Rijn
2400 - 2750
40 uur
VMBO

Lekker buiten werken? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Logistiek Medewerker

Alphen aan den Rijn
2400 - 3200
40 uur
MBO

Zin om binnen te werken en timmerervaring op te doen? Dat kan je hier doen als Logistiek Medewerker of Montagemedewerker. Reageer gelijk!

Grondwerker

Alphen aan den Rijn
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Als Grondwerker ben je onmisbaar bij het voorbereidend werk voor de nieuwe klus. Wil jij iedere dag een beetje mooier maken? Dan is deze vacature wat voor jou!

Groenvoorziening Medewerker

Alphen aan den Rijn
2400 - 2800
40 uur
VMBO

Word jij enthousiast van een mooi groen gazon? Vind je buitenwerk niet erg? Dan is dit buitenwerk als Groenvoorziening Medewerker perfect voor jou! 

Operator

Alphen aan den Rijn
2500 - 3100
40 uur
MBO

Gaat jouw hard sneller kloppen van machines? En ben je daarnaast ook technisch aangelegd. Dan is deze vacature voor jou!

Voorman Groenvoorziening

Alphen aan den Rijn
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Het aansturen van ploegen die het groenonderhoud doen in de regio Alphen aan den Rijn? Interessant? Klik dan snel op deze vacature!

Machinist Maaimachine

Alphen aan den Rijn
2430 - 2900
40 uur
VMBO

Haal jij plezier uit een strak gemaaid gazon? Lees dan snel verder of Maaimachinist wat voor jou is!

Logistiek medewerker

Alphen aan den Rijn
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij een kei in de logistiek en hou je van hard werken. Lees dan snel verder!

Trekkerchauffeur

Alphen aan den Rijn
2500 - 2850
40 uur
VMBO

Gaat jouw hart sneller kloppen als je een trekker ziet rijden? Dan is deze vacature perfect voor jou. 

Leerling Kozijnen monteur

Alphen aan den Rijn
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Wil jij het vak kozijnen monteur leren? Of ben je al ervaren? Dan is deze vacature voor jou. 

Vacatures in Bollenstreek

Als je op zoek bent naar vacatures in Bollenstreek, bekijk dan ons aanbod op onze website. Hier vind je alle actuele vacatures in Bollenstreek en omgeving. Mocht je interesse hebben in één van de vacatures, dan kun je direct solliciteren via onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Aanbod in Bollenstreek

Ben jij op zoek naar vacatures in Bollenstreek? Intro Personeel heeft een ruim aanbod aan vacatures in Bollenstreek en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, techniek, productie of groenvoorziening. Enkele voorbeelden van vacatures in Bollenstreek die wij aanbieden zijn onder andere functies als productiemedewerker, logistiek medewerker, operator, magazijnmedewerker en nog veel meer

Onze vacatures in Bollenstreek zijn geschikt voor zowel starters als ervaren professionals. Wij werken samen met diverse bedrijven in Bollenstreek en hebben een goede band met onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij jou goed helpen bij het vinden van een passende baan.

Over Intro Personeel

Intro Personeel is een uitzendbureau met een goede naam in de regio en wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en professionaliteit. Wij zijn trots op ons werk en we streven altijd naar het beste resultaat voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Dus ben jij op zoek naar vacatures in Bollenstreek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Man die werkt als monteur bij een productie bedrijf.
Werken en leren bij intro personeel.

Uitzendbureau Bollenstreek

Intro Personeel is een uitzendbureau met verschillende vestigingen door heel Nederland, waaronder in Bodegraven. Ons team van ervaren recruiters staat klaar om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een passende baan voor vacatures in Bollenstreek.

Als je op zoek bent naar een baan in Bollenstreek, dan kunnen wij jou helpen. Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures in verschillende sectoren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de vacatures in Bollenstreek!

Intro Personeel

Reviews vacatures Bollenstreek

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Bollenstreek.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.
  • Blog

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees bericht
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.
  • Blog
  • Sollicitatietips

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees bericht
  • Blog
  • Sollicitatietips

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees bericht