De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Hoeksche Waard

Er zijn veel vacatures in Hoeksche waard en omgeving te vinden. Binnen de gemeente Hoeksche waard vallen onder andere de dorpen: Oud-Beijerland, Numansdorp en Strijen. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

Afbeelding van het water en huisjes in de Hoeksche waard.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Medewerker

Numansdorp
Nieuw!
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij ook een goede band met jou collega’s? Dan kan in deze logistieke functie binnen een groothandel van banden. 😉 Lees snel verder. 

Productiemedewerker

Heinenoord
2000 - 2300
38 uur
VMBO

Zin om je handen uit de mouwen te steken als Productiemedewerker in Heinenoord? Lees dan snel verder.

Machine Operator

Heinenoord
2200 - 2700
38 uur
VMBO

Werken met gloednieuwe machines? En vind je de geur van hout ook zo lekker? Lees dan snel verder.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Medewerker Groenvoorziening

Oud-Beijerland
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Een mooie baan in de Hoekse Waard? En lekker buiten actief zijn in het onderhoud van de groene buitenruimte? Lees dan snel verder

Constructiebankwerker Tig Lasser

Numansdorp
2500 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij iemand die kikt op precisiewerk? En wil je werken in een schone en nette werkomgeving? Als Constructiebankwerker TIG-lasser werk je veel met RVS en bouw je machines op voor de vleesverwerkende industrie.

Monteur Technische Dienst

Oud-Beijerland
3000 - 4000
40 -
40 uur
MBO

Ben jij Monteur, Monteur Technische dienst of heb jij een opleiding Mechatronica gevolgd? Wil jij een dagdienstfunctie en sleutelen aan een diverse productielijnen? Lees dan snel verder. 

Productiemedewerker

Heinenoord
2000 - 2300
38 uur
VMBO

Zin om je handen uit de mouwen te steken als Productiemedewerker in Heinenoord? Lees dan snel verder.

Junior Panelenbouwer

S gravendeel
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Heeft een elektrisch paneel voor jou geen geheimen? Of wil je er juist meer over weten? kom dan werken als paneelbouwer in de elektrotechniek!

Grondwerker Leerling

Strijen
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij graag een vak met toekomst leren? Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Dan kan je in deze functie van Leerling Grondwerker je hart ophalen.

Service Engineer Machinebouw

Numansdorp
2800 - 3700
40 uur
MBO

Een zelfstandige (inter)nationale functie waarbij je als monteur aan verschillende machines en productielijnen sleutelt. 

Medewerker Servicedienst Kozijnen

Oud-Beijerland
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Fietsenmaker Leerling

S gravendeel
2000 - 2500
40 uur
MBO

Zoek jij een baan in de techniek waar je ook kan verkopen? Dan is Leerling Fietsenmaker wel wat voor jou!

Veelgevraagde vacatures in Hoeksche waard

Er zijn veel vacatures in Hoeksche waard en omgeving te vinden, binnen verschillende vakgebieden. In deze gemeente staan veel banen open in het vakgebied: logistiek. Hierbij moet je denken aan heftruckchauffeur of magazijnbeheerder. Intro Personeel heeft veel variatie in banen waarin vaak veel doorgroeimogelijkheden zitten. Intro Personeel vindt het belangrijk mensen de kans krijgen door te groeien binnen een bedrijf. Naast de logistiek biedt Intro Personeel ook vacatures in Hoeksche waard aan in andere vakgebieden. Ben je benieuwd wat Intro Personeel voor jou kan betekenen? Onze mensen helpen u graag aan een nieuwe baan!

Uitzendbureau in de gemeente Hoeksche waard

Intro Personeel heeft in de gemeente Hoeksche waard vacatures open staan. De vestiging die hier het meeste in contact mee staat is de vestiging in Barendrecht. De vestiging in Barendrecht ligt daarbij ook nog het meest in de buurt van deze gemeente. Bij deze vestiging werken veel enthousiaste recruiters die jij graag helpen met het vinden van vacatures in Hoeksche waard!

 Meer over vestiging Barendrecht ->

Hoe kan ik het beste solliciteren op vacatures in Hoeksche Waard?

Als je gaat solliciteren bij vacatures in Hoeksche waard is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Verschillende factoren zijn namelijk belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de werkgever. Wil jij graag weten hoe jij het beste kan solliciteren bij een nieuwe uitdaging? Ontdek onze blog waarin veel sollicitatie tips worden weggeven.

 Bekijk blog sollicitatietips ->

Water, boot en huisjes in Hoeksche waard.
Twee medewerkers die elkaar de hand schudden bij het raam.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel

Intro Personeel beschikt over een leerplatform voor jouw ontwikkeling: Intro Academy. De Academy zorgt voor opleidingsmogelijkheden in een bepaald vakgebied. Dit wordt ook toegepast voor vacatures in Hoeksche waard. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit online leerplatform. Hierdoor kan jij doorgroeien bij de gemeente Hoeksche waard vacatures die bij jou passen!