De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Lansingerland

Er zijn veel vacatures in Lansingerland te vinden. Binnen de gemeente Lansingerland zijn banen beschikbaar in de plaatsen: Bleiswijk, Zuidland & Berkel en Rodenrijs. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

Snowworld in Zoetermeer ligt in lansingerland
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Teamleider

Berkel en Rodenrijs
2500 - 3500
40 uur
MBO

Samen met nog een teamleider ben je verantwoordelijk voor het algehele logistieke en technische proces. 

Signmaker

Zoetermeer
2500 - 3000
40 uur
MBO

Op naar huis! Jij hebt vandaag weer heerlijk netjes logo’s geplakt. Word jij hier nou ook enthousiast van? Lees verder!

Logistiek Medewerker

Zoetermeer
2300 - 2600
38 uur
VMBO

Altijd al tussen de elektronica willen rijden? Dan is dit precies wat jij zoekt.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Werkplaatstimmerman

Zoetermeer
2300 - 2900
40 uur
MBO

In een verwarmde en mooie schone werkplaats werk je hier aan producten die in het buiten leven worden gebruikt. Denk aan bankjes, veranda’s plantenbakken e.d. Je maakt in deze functie met diverse (hand)machines dus houtwerk op maat voor klanten.

Logistiek Teamleider

Berkel en Rodenrijs
2500 - 3500
40 uur
MBO

Samen met nog een teamleider ben je verantwoordelijk voor het algehele logistieke en technische proces. 

Productie timmerman

Zoetermeer
1800 - 2700
40 uur
MBO

Productie timmerman

Orderpicker houthandel

Zoetermeer
1500 - 2500
40 uur
VMBO

Steek jij graag de handen uit de mouwen en vind je het fijn om in een magazijn bezig te zijn? Lees dan snel verder!  

Traineeship Techniek

Zoetermeer
2300 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij technisch en ben je er nog niet uit welke richting jij graag op wilt? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Lees snel verder!  

Logistiek Medewerker

Berkel en Rodenrijs
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Als Logistiek Medewerker heb je de verantwoordelijkheid over het hele logistieke proces.

Verkoper binnendienst

Zoetermeer
1700 - 3000
40 uur
MBO

Veel contact hebben met de klanten. Daar wordt je enthousiast van als verkoper binnendienst. Meer weten? lees dan snel verder.  

Werkvoorbereider Plaatbewerking

Zoetermeer
2000 - 3200
38 uur
MBO

De metalen plaat op de lasersnijmachine ligt al klaar. Het is een ‘dik’ exemplaar dit keer: 4 millimeter. Als Werkvoorbereider Plaatbewerking of Programmeur weet je wat je vandaag te doen staat.  

Verkoopadviseur Showroom

Zoetermeer
1800 - 2200
40 uur
MBO

Jij geeft, als Verkoper Showroom, gedegen advies over het aan te schaffen kantoormeubelen. Je werkt de offerte uit en maakt de deal rond.

Werkgelegenheid Lansingerland

Als uitzendbureau Intro Personeel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze kandidaten te helpen bij het vinden van hun droombaan. Ben je op zoek naar vacatures in Lansingerland? Dan heb je geluk! In deze gemeente zijn er volop mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Veelvoorkomende vacatures in Lansingerland

Lansingerland is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland, tussen Rotterdam en Den Haag. De gemeente bestaat uit de kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en telt ruim 60.000 inwoners. Lansingerland heeft een centrale ligging en is daardoor goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Daarnaast heeft Lansingerland ook een bloeiende glastuinbouwsector. De gemeente heeft een groot aantal kassen en telers, waardoor er regelmatig vacatures beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld teeltmedewerkers, logistiek medewerkers en productiemedewerkers. Als uitzendbureau hebben wij een groot aantal opdrachtgevers in de glastuinbouwsector en kunnen we je helpen bij het vinden van een passende vacature.

Mogelijkheden in Lansingerland

Kortom, als werkzoekende zijn er volop mogelijkheden in Lansingerland. Er zijn regelmatig vacatures beschikbaar in diverse sectoren en voor verschillende functies. Neem dus snel een kijkje bij de beschikbare vacatures in Lansingerland en wie weet vind jij binnenkort jouw droombaan in deze mooie gemeente! Als uitzendbureau kunnen wij je helpen bij het vinden van een passende vacature en begeleiden wij je gedurende het gehele sollicitatieproces. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en de beschikbare vacatures in Lansingerland. Wij staan altijd klaar om je verder te helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

Intro Personeel Rotterdam ->

Magazijnmedewerker werkend als heftruck chauffeur
Intro Personeel

Reviews vacatures Lansingerland

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Lansingerland.

Uitzendbureau in Lansingerland

Intro Personeel Rotterdam is een uitzendbureau dat actief is in de regio Rotterdam en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van technisch personeel voor vacatures in lansingerland. Daarnaast hebben wij ook regelmatig vacatures beschikbaar in andere sectoren, waaronder de logistiek en de bouw. Onze focus ligt op het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer, zodat beide partijen tevreden zijn.

Een nieuwe uitdaging kan erg handig zijn voor je carrière. Het kan je helpen om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen, je netwerk uit te breiden en meer ervaring op te doen in een andere omgeving. Een nieuwe uitdaging kan ook leiden tot nieuwe kansen en mogelijkheden die je eerder misschien niet voor mogelijk had gehouden. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.