De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Lansingerland

Er zijn veel vacatures in Lansingerland te vinden. Binnen de gemeente Lansingerland zijn banen beschikbaar in de plaatsen: Bleiswijk, Bergschenhoek & Berkel en Rodenrijs. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

de polder van lansingerland met in de verte het dorpje Berkel.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Verkoper Keukens

Berkel en Rodenrijs
2300 - 3000
37 uur
MBO

Het hebben van klantcontact is waar je van moet houden. Je mag dit namelijk hele dagen doen. Met als doel om de klant met een blije blik en een nieuwe keuken naar huis te zien gaan.

Planner

Zoetermeer
2800 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij degene die er altijd voor zorgt dat er weer orde te vinden is binnen een hoop chaos? Dan zoeken wij jou! Solliciteer snel!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Werkvoorbereider

Zoetermeer
2200 - 3500
38 uur
MBO 3

Op het zonnetje ben jij naar werk gereden. Na een bak koffie begint de dag! e metalen platen liggen er weer klaar voor. De machine staat aan, daar gaan we weer! 

Productie Coördinator

Zoetermeer
2500 - 3600
40 uur
MBO 3

Zie jij snel hoe een proces kan worden geoptimaliseerd? En ben je ook gemotiveerd om deze uit te voeren? Dan is de passende baan voor jou!

Verkoper binnendienst

Zoetermeer
2500 - 3800
40 uur
MBO

Veel contact hebben met de klanten. Daar wordt je enthousiast van als verkoper binnendienst. Meer weten? lees dan snel verder.  

Wikkelaar

Spijkenisse
2500 - 3600
40 uur
MBO 3

Hou jij van precisiewerk en vindt jij het heerlijk om seriematig werk te doen? Dan is deze functie interessant voor jou!

Servicemonteur Generatoren Junior

Spijkenisse
2400 - 3200
40 uur
MBO 3

Heb jij interesse in de techniek en wil jij een vak leren van ervaren collega’s? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider

Spijkenisse
2400 - 3000
40 uur
MBO 3-4

Strategisch denken op kantoor en hands-on uitvoering in een houtproductie omgeving combineren? Lees dan snel deze vacature als Werkvoorbereider/ Tekenaar. 

Montagemedewerker Hout

Spijkenisse
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Houd jij ervan om in een heerlijke houtgeur omgeving te werken met een spijkerpistool in je handen? Bekijk dan deze vacature als Montagemedewerker Hout!

Tekenaar 3D

Zoetermeer
2300 - 4000
40 uur
MBO 3-4

Heb jij het inzicht om een goede 3D-tekening te maken, en ben jij een echte teamplayer? Dan is deze vacature interessant!

Medewerker Veiligheid

Zoetermeer
2500 - 3250
40 uur
VMBO

Vind jij veiligheid op de werkvloer ook erg belangrijk? Dan is deze functie precies wat jij zoekt. Lees dan snel verder!

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je niet de juiste vacature in Lansingerland gevonden die bij jou past? Laat ons je helpen met het vinden van een passende baan, die weer bloei geeft aan jouw leven. We helpen je graag!

Werkgelegenheid Lansingerland

Als uitzendbureau Intro Personeel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze kandidaten te helpen bij het vinden van hun droombaan. Ben je op zoek naar vacatures in Lansingerland? Dan heb je geluk! In deze gemeente zijn er volop mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Veelvoorkomende vacatures in Lansingerland

Lansingerland is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland, tussen Rotterdam en Den Haag. De gemeente bestaat uit de kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en telt ruim 60.000 inwoners. Lansingerland heeft een centrale ligging en is daardoor goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Daarnaast heeft Lansingerland ook een bloeiende glastuinbouwsector. De gemeente heeft een groot aantal kassen en telers, waardoor er regelmatig vacatures beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld teeltmedewerkers, logistiek medewerkers en productiemedewerkers. Als uitzendbureau hebben wij een groot aantal opdrachtgevers in de glastuinbouwsector en kunnen we je helpen bij het vinden van een passende vacature.

Mogelijkheden in Lansingerland

Kortom, als werkzoekende zijn er volop mogelijkheden in Lansingerland. Er zijn regelmatig vacatures beschikbaar in diverse sectoren en voor verschillende functies. Neem dus snel een kijkje bij de beschikbare vacatures in Lansingerland en wie weet vind jij binnenkort jouw droombaan in deze mooie gemeente! Als uitzendbureau kunnen wij je helpen bij het vinden van een passende vacature en begeleiden wij je gedurende het gehele sollicitatieproces. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en de beschikbare vacatures in Lansingerland. Wij staan altijd klaar om je verder te helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

Intro Personeel Rotterdam ->

Vrouw die bezig is bij een functie in de logistiek.
Intro Personeel

Reviews vacatures Lansingerland

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Lansingerland.

Uitzendbureau in Lansingerland

Intro Personeel Rotterdam is een uitzendbureau dat actief is in de regio Rotterdam en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van technisch personeel voor vacatures in lansingerland. Daarnaast hebben wij ook regelmatig vacatures beschikbaar in andere sectoren, waaronder de logistiek en de bouw. Onze focus ligt op het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer, zodat beide partijen tevreden zijn.

Een nieuwe uitdaging kan erg handig zijn voor je carrière. Het kan je helpen om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen, je netwerk uit te breiden en meer ervaring op te doen in een andere omgeving. Een nieuwe uitdaging kan ook leiden tot nieuwe kansen en mogelijkheden die je eerder misschien niet voor mogelijk had gehouden. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

Een werknemer van Intro Personeel die belt met zijn klanten en kandidaten.
Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Banen van de toekomst
  • Nieuws

Waarom het slim is te kiezen voor de techniekopleiding van Intro Personeel en het Hoornbeeck College

Stel, je bent een praktische ingestelde techneut die dolgraag in de techniek aan de slag wil. Dankzij een technisch werk-lerentraject van Intro Personeel en het Hoornbeeck College krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde vakman of vakvrouw. “Het is aan jou om die kans te grijpen.”  Wie nieuwsgierig is, moet zeker […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees bericht
  • Blog

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever […]

Lees bericht