De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vacatures Moerdijk

Er zijn veel vacatures in Moerdijk te vinden. Binnen de gemeente Moerdijk zijn banen beschikbaar in de plaatsen: Moerdijk, Zevenbergen en Fijnaart. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

De moerdijkbrug op verre afstand vanuit het water bellicht.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Bandenmonteur Junior

Moerdijk
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Wil jij lekker met je handen werken en een beroep leren in de praktijk? Voor deze functie heb je geen diploma nodig. Lees dus snel verder!

Bandenmonteur

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
VMBO

Wil jij graag fysiek en afwisselend werk doen? In deze functie ga je het vak van Bandenmonteur leren. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! 

Planner Junior

Moerdijk
2500 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij klaar voor de eerste stap in je carrière of zoek je een nieuwe uitdaging als Planner Junior? Wij bieden een dynamische werkomgeving met volop doorgroeimogelijkheden. Lees snel verder.  

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Magazijn Medewerker

Moerdijk
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ligt jouw toekomst bij dit gloednieuwe distributiecentrum in Moerdijk waar we een vacature hebben voor Logistiek Medewerker? Lees dan verder! 

Grondwerker

Zevenbergschen Hoek
2800 - 3100
40 uur
MBO

Wil jij aan de slag als grondwerker, werken in de frisse buitenlucht En heb je geen ervaring maar wel de motivatie om het vak te leren? Wacht dan niet langer!

Coördinator Techniek

Moerdijk
2800 - 3800
40 uur
MBO

Een uitdagende functie waarbij jij de aangewezen persoon bent om alle processen in de werkplaats goed te begeleiden en je klant op de hoogte te houden van de voortgang. 

Logistiek Medewerker Haven

Moerdijk
2700 - 3800
40 uur
MBO

In deze gave functie van Logistiek Medewerker Haven los jij dagelijks materiaal tot 100 ton op de kade in Moerdijk. In 2025 werk jij op een nieuwe terminal! 

Terminal Medewerker Allround

Moerdijk
2700 - 3700
40 uur
MBO

In deze gave functie van Terminal Medewerker Allround in de haven los jij dagelijks materiaal tot 100 ton op de kade in Moerdijk. In 2025 werk jij op een nieuwe terminal! 

Douane Declarant en Expediteur

Moerdijk
2400 - 3400
40 uur
MBO

Als Expediteur ben jij dagelijks bezig met het inplannen van zendingen en maak je een goede afweging tussen kwaliteit, voorwaarden en prijs.

Monteur Kozijnen

Moerdijk
2450 - 2850
40 uur
MBO

Een vak leren, sociaal met opdrachtgevers communiceren en werken in de regio Breda / Roosendaal? In deze functie van Junior Monteur ga je met een ervaren Monteur Kozijnen mee op pad. Zo leer je alles op technisch gebied van het beslag van ramen, deuren en kozijnen. 

Monteur Voertuigen

Zevenbergen
2600 - 4200
40 uur
MBO

Wil jij werken als Monteur om grote voertuigen zoals lijnbussen en hijskranen een tweede leven te geven? Lees dan snel verder!

Monteur Assemblage

Moerdijk
2500 - 3400
40 uur
MBO

Vindt jij het geweldig om grote grondverzetmachines op te bouwen? Dat kan, wij zoeken monteurs om mijn dumpers en graafmachines naar klantwens op te bouwen.  

Werkgelegenheid Moerdijk

Ben jij op zoek naar vacatures in Moerdijk? Intro Personeel heeft een ruim aanbod aan vacatures in Moerdijk en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, techniek, productie, groenvoorziening, wij hebben voor iedereen een nieuwe uitdaging!

Veelvoorkomende vacatures in Moerdijk

Als logistiek medewerker ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces van een bedrijf. In Moerdijk zijn er veel bedrijven gevestigd die logistieke werkzaamheden uitvoeren en daarom is er vaak vraag naar logistiek medewerkers. Als je op zoek bent naar logistieke vacatures in Moerdijk, dan kan Intro Personeel jou hierbij helpen. Als logistiek medewerker kom je vaak te werken in een groot magazijn of distributiecentrum. Je werkt hierbij vaak in teamverband en krijgt te maken met verschillende logistieke processen. Hierdoor is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en flexibel bent.

Mogelijkheden in Moerdijk

Als je op zoek bent naar vacatures in Moerdijk, bekijk dan ook ons totale aanbod aan vacatures. Hier vind je alle actuele vacatures van Intro Personeel. Mocht je interesse hebben in een van de vacatures, dan kun je direct solliciteren via onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Intro Personeel is een uitzendbureau met een goede naam in de regio en wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en professionaliteit. Wij zijn trots op ons werk en we streven altijd naar het beste resultaat voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Dus ben jij op zoek naar vacatures in Moerdijk? Neem dan contact met ons op.

2 mannen geven elkaar een handdruk na een sollicitatiegesprek.
Een werknemer van Intro Personeel die belt met zijn klanten en kandidaten.

Uitzendbureau in Moerdijk

Intro Personeel Roosendaal is een uitzendbureau dat actief is voor de regio Moerdijk en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van technisch personeel voor vacatures in Moerdijk. Onze focus ligt op het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer, zodat beide partijen tevreden zijn.

Een nieuwe uitdaging kan erg handig zijn voor je carrière. Het kan je helpen om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen, je netwerk uit te breiden en meer ervaring op te doen in een andere omgeving. Een nieuwe uitdaging kan ook leiden tot nieuwe kansen en mogelijkheden die je eerder misschien niet voor mogelijk had gehouden. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

Intro Personeel

Reviews vacatures Moerdijk

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Moerdijk.