De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vacatures West-Brabant

Intro Personeel kent de vacatures in West-Brabant als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de provincie West-Brabant te vinden.

Het treinstation in West-Brabant in de stad Roosendaal.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Klantenservice Medewerker

Klundert
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 3000
28 -
36 uur
MBO

Ben jij servicegericht en communicatief vaardig? Als Klantenservice Medewerker ben jij verantwoordelijk voor een optimaal orderproces, waarbij het helpen van de klant centraal staat. Nieuwsgierig? Lees dan vlug verder!

Werkvoorbereider

Oudenbosch
3000 - 3700
40 uur
MBO

Ben jij communicatief vaardig en vind jij het leuk om direct contact te hebben met de klanten? Werk jij nauwkeurig, heb je een goed technisch inzicht en goed de productie begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Monteur Allround

Roosendaal
2500 - 3000
40 uur
VMBO

We zijn dringend op zoek naar jou! Heb je technisch inzicht en wil je ontwikkelen binnen de installatietechniek? Solliciteer direct!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Werkvoorbereider

Hoogerheide
3000 - 4000
32 uur
MBO

Ben jij een echte kantoorman met interesse in het groen? Houd je van organisatie en jouw collega’s efficiënt laten werken? Dan is deze functie iets voor jou. 

Medewerker Groenvoorziening

Hoogerheide
2500 - 3100
40 uur
MBO

Elke dag weer op een andere plek in de buitenlucht? Dat is als groenvoorziener vaste prik! Je werkzaamheden wisselen zich dagelijks af en je hebt leuk contact met de omgeving want je maakt hun openbare ruimte weer netjes!

Logistiek Medewerker

Roosendaal
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker die zijn/haar weg weet in een opslagruimte beter dan een muis in een kaasfabriek. Klik snel op deze vacature en ontdek hoe je je Tetris-talent kunt omzetten in een lonende carrière in de logistiek!

Projectcoördinator

Roosendaal
3200 - 3600
40 uur
MBO

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als projectcoordinator waarbij je leiding geeft aan collega’s en projecten tot een goed einde brengt? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Operator

Rucphen
2800 - 3200
40 uur
VMBO

Klaar voor actie? Word Operator! Sluit je aan bij het  team en maak deel uit van een dynamische productieomgeving. Solliciteer nu!

Chauffeur rijbewijs B

Roosendaal
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Heb jij een rijbewijs en ben je op zoek naar een nieuwe baan als koerier? Lees dan snel verder en solliciteer!

Medewerker Groenvoorziening

Roosendaal
2500 - 2700
32 -
40 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Voorman Groenvoorziening

Roosendaal
3200 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar onderhoudswerk in de buitenlucht? Houd je van afwisseling en heb je groene vingers?

Grondwerker

Roosendaal
2900 - 3500
40 uur
VMBO

Wil je buiten werken en maak je graag meters in de grond? Dan nodigen wij jou uit om te reageren! Je fijne collega’s zullen je warm ontvangen!

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet de juiste vacature gevonden in West-Brabant die past bij jou? Doe een open sollicitatie of schiet onze specialist te hulp. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van de juiste vaste baan.

Veel vacatures in West-brabant

Er zijn veel vacatures in West-Brabant en in de omgeving te vinden, binnen verschillende vakgebieden. Intro Personeel is gespecialiseerd in uitvoerende dienstverlening. Hierbij moet je denken aan vacatures in West-Brabant zoals: magazijnmedewerker of monteur. Intro Personeel is erg actief in West-Brabant met een vestiging in Roosendaal. Er staan verschillende vacatures in West-Brabant beschikbaar op onze site, waardoor je altijd een functie kan vinden die geschikt is voor jou. Ben je benieuwd in welke vakgebieden Intro Personeel actief is als je wilt werken in West-Brabant?

Man die bezig is met zijn werkzaamheden in de civiele techniek.
Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.

Uitzendbureau in West-brabant

Voor de vacatures in West-brabant heeft Intro Personeel een vestiging in Roosendaal. Met elkaar is Intro Personeel Roosendaal dagelijks actief op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en werkgever. “Wij zijn een team waarin ik het volste vertrouwen in heb door de ruime ervaring in het bemiddelen van mensen naar een vaste baan.” Onze recruiters staan je graag te woord om je te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in de omgeving.

Werken in West-Brabant

Intro Personeel is een specialist dat zich richt op het vakgebieden techniek, logistiek, groen en productie. Ze hebben verschillende vestigingen in Nederland, waaronder één in Roosendaal, dat gelegen is in West-Brabant.

De vacatures in West-Brabant die Intro Personeel aanbiedt zijn gevarieerd en richten zich vooral op de techniek en logistieke sector. Zo bieden ze bijvoorbeeld vacatures aan voor monteurs, operators, logistiek medewerkers en productiemedewerkers. Het lijkt erop dat Intro Personeel een breed scala aan vacatures heeft die geschikt kunnen zijn voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden.

Dus zou jij graag willen werken in West-brabant, neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Roosendaal.

Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.
Intro Personeel
Reviews vacatures West-brabant

Wij zorgen voor
blije werknemers.

Twijfel je of je wilt solliciteren via Intro Personeel? Laat onze werknemers je zelf vertellen waarom je er geen spijt van zult krijgen.