De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Voorne Putten

Er zijn veel vacatures in Voorne Putten te vinden. Binnen de gemeente Voorne Putten zijn banen beschikbaar in de plaatsen: Vierpolders, Hellevoetsluis en Brielle. Woon jij in deze gemeente of omgeving? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

De regio Voorne Putten met een mooi rivierlandschap.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Vrachtwagenchauffeur C-CE

Vlaardingen
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een leuke functie als C of CE chauffeur?  Lees dan snel verder!

CNC freezer

Rozenburg
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Wordt jij de nieuwe CNC freezer bij een middelkgroot productiebedrijf? 

Meewerkend voorman

Vlaardingen
3000 - 4100
40 uur
MBO 3

Nieuwe stap in je carrière als meewerkend voorman?  

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Calculator Auto

Vierpolders
2200 - 2600
40 uur
MBO 3

Heb je graag contact met mensen en vindt je auto’s wel wat? Lees dan snel verder!

Junior Medewerker Bedrijfsbureau

Heenvliet
2400 - 3300
40 uur
MBO

Heb jij groene vingers en een hart voor coördinatie? Lees dan verder. 

Spuiter Auto

Vierpolders
2400 - 3000
39 uur
VMBO

Wil je klanten blij maken omdat hun auto weer helemaal schadevrij is? Lees dan snel verder!

Kwaliteitsmedewerker Machinebouw

Maassluis
2400 - 3100
40 uur
MBO

In deze functie ben je een ‘pietje precies’ in het controleren van onderdelen en machines aan de hand van een technische tekening! 

Kwaliteitsmedewerker Machinebouw

Maassluis
2400 - 3100
40 uur
MBO

In deze functie ben je een ‘pietje precies’ in het controleren van onderdelen en machines aan de hand van een technische tekening! 

Bosmaaier Groenvoorziening

Heenvliet
2100 - 2300
40 uur
VMBO

Hou jij van meters maken met de Bosmaaier? Werken in de buitenlucht, Lees hier verder. 

Monteur Buitendienst

Maasdijk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Zelfstandig op pad? En op tijd weer thuis? In de functie van Monteur Buitendienst zorg je voor het oplossen van storingen aan onder andere heftrucks. Waar je nog meer aan sleutelt? Lees snel verder!

Machine operator

Vlaardingen
2500 - 3100
39 uur
VMBO

Aan het werk als machine operator in de metaaltechniek?  

Weegbrug Medewerker

Vlaardingen
2400 - 3150
40 uur
MBO

Een afwisselende rol tussen logistieke en administratieve handelingen voor iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. 

Werkgelegenheid Moerdijk

Ben jij op zoek naar vacatures in Voorne Putten? Intro Personeel heeft een ruim aanbod aan vacatures in Voorne Putten en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, techniek, productie, groenvoorziening, wij hebben voor iedereen een nieuwe uitdaging!

Veelvoorkomende vacatures in Voorne Putten

Als je aan de slag wilt in de Metaal & Constructie, dan is er een breed aanbod aan vacatures in Voorne Putten in dit vakgebied. Werken in de metaal- en constructiesector vereist specifieke vaardigheden en kennis. Het werk kan variëren van lassen en smeden tot het bewerken van metalen en het assembleren van constructies. Bij Intro Personeel begrijpen we dat het vakmanschap vereist en dat het belangrijk is om over de juiste opleiding en werkervaring te beschikken om een ​​succesvolle carrière in deze sector te hebben. Als je op zoek bent naar een baan in de metaal- en constructiesector, kan Intro Personeel de juiste uitdaging vinden voor jou!

Mogelijkheden in Voorne Putten

Voorne Putten is een prachtige regio met veel werkgelegenheid. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd in Voorne Putten en omgeving, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor werkzoekenden. Als uitzendbureau met een goede reputatie in de regio, heeft Intro Personeel goede contacten met lokale werkgevers en kunnen we jou helpen bij het vinden van een baan die bij jou past.

Je kunt direct solliciteren via onze website door de open sollicitatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als je op zoek bent naar vacatures in Voorne Putten, neem dan contact op met Intro Personeel. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die bij jou past.

lasser die het metaal bewerkt.
Een werknemer van Intro Personeel die belt met zijn klanten en kandidaten.

Uitzendbureau in Voorne Putten

Intro Personeel Rotterdam is een uitzendbureau dat actief is voor de regio Voorne Putten en omstreken. Wij zijn als vestiging gespecialiseerd in het werven en selecteren van technisch personeel voor vacatures in Voorne Putten. Onze focus ligt op het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer, zodat beide partijen tevreden zijn. De vestiging zit gevestigd in de regio Vlaardingen.

Een nieuwe uitdaging kan erg handig zijn voor je carrière. Het kan je helpen om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen, je netwerk uit te breiden en meer ervaring op te doen in een andere omgeving. Een nieuwe uitdaging kan ook leiden tot nieuwe kansen en mogelijkheden die je eerder misschien niet voor mogelijk had gehouden. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

Intro Personeel

Reviews vacatures Voorne Putten

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Voorne Putten.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees bericht
  • Blog

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever als […]

Lees bericht
  • Mijn Beroep

Leerling Operator Mike vindt het heerlijk om in de taartenbakkerij te werken

Mike van der Hulst is leerling operator bij een fabriek waar dagelijks ambachtelijke taarten worden gemaakt. Sinds ruim een jaar werkt hij er met veel plezier. “Ik vind het leuk om productief te zijn en lekker aan te pakken.”       Enthousiast over zijn functie bij de taartenfabriek in de Betuwe is de 23-jarige Mike zeker. […]

Lees bericht