Jenty Vink

Recruitment Specialist

Wij geven jou 3 redenen waarom je een (andere) baan moet zoeken via Intro Personeel. En niet alleen omdat wíj daar belang bij hebben, het levert jou óók wat op.

Wat dan? Er zijn natuurlijk tal van redenen te bedenken. Maar hieronder, wat ons betreft, de belangrijkste op een rijtje.

1. We leren je persoonlijk kennen

Voor we je ergens gaan voorstellen, spreken we je altijd persoonlijk. We willen weten wie jíj bent. Op de voor jou dichtstbij zijnde locatie maken we kennis met jou. Onder het genot van een bakkie koffie. We kijken dus niet alleen naar jouw cv. Omdat we regelmatig bij onze klanten over de vloer komen, kunnen we zo goed inschatten of we de juiste match hebben. Jíj en het bedrijf moeten immers goed bij elkaar passen.

2. Je werkt altijd toe naar een vaste baan

Je herkent het wel als je op uitzendbasis werkt: dan weer 3 maanden hier, dan weer 2 maanden daar en ga zo maar door. Net wanneer je begint te wennen is het alweer tijd voor het volgende bedrijf. Vervelend!

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Uiteindelijk zijn de meeste werknemers (dus óók flexibele werknemers) op zoek naar vastigheid en stabiliteit. Daarom werk je bij ons áltijd toe naar een vaste baan. Intro Personeel motiveert klanten altijd om flexkrachten bij goed functioneren in vaste dienst te nemen. Bovendien: steeds meer mensen werken op basis van werving en selectie. Dat wil zeggen: Intro bemiddelt, maar het bedrijf biedt direct zelf een contract aan.

3. Je krijgt een baan in de regio

Er zijn maar weinig mensen met als hobby filerijden. Daarom focussen onze recruiters, op 7 vestigingen in de Randstad, op bedrijven in hun regio. Onze ervaring is dat mensen en bedrijven uit de regio toch vaak het beste matchen. Eén van de redenen daarvoor is dat er in een bepaalde regio of stad toch een eigen werkmentaliteit heerst.

Zoek je dus een vaste baan? Of ben je gewoon benieuwd wat op dit moment jouw opties zijn op de arbeidsmarkt? Bel naar één van onze recruiters van een vestiging bij jou in de buurt.