De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

11 juni, 2024
Hans Bossenbroek

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten.

Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is altijd goed om fruit te eten. Experts raden aan twee keer per dag een stuk fruit te eten.

• Het is gezond

Het is natuurlijk een open deur van jewelste: fruit is gezond. Fruit zit boordevol belangrijke voedingstoffen, vitaminen en mineralen. Zo krijg je meer weerstand, verlaag je je bloeddruk en word je minder snel ziek. Wie fruit eet is waarschijnlijk dus een fitte werknemer. Niet voor niks luidt een bekend Engels spreekwoord: ‘An apple a day, keeps the doctor away’.

• Je krijgt er energie van

Van fruit krijg je ook energie. Het kan je zelfs een energieboost geven. Daardoor let je waarschijnlijk meer op en ben je ook productiever. Dat vindt je werkgever zeker leuk!

• Je hebt een kleine pauze

Wie een stuk fruit eet, heeft ook een soort minipauze. Het helpt je om je daarna om weer geconcentreerd verder te gaan.

• Meer werkplezier

Dit punt lijkt misschien wat vergezocht. Toch draagt meer fruit bij aan een gezondere en productievere werkomgeving. Dat levert uiteindelijk voor iedereen meer plezier op het werk op.

Meer weten? Neem gerust contact op met één van onze recruiters.

Gerelateerde artikelen

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees artikel
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees artikel

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees artikel