De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Gemeente Dordrecht Vacatures

Intro Personeel kent de banenmarkt in de gemeente Dordrecht als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in gemeente Dordrecht te vinden.

Een mooi zicht op het centrum van Dordrecht.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Voorman Pijpfitter

Dordrecht
3700 - 4600
40 uur
MBO

Ben je een voorman of heb je de ambitie om deze stap te zetten? Breng jouw expertise aan boord en navigeer het team naar ongekende hoogten! 

Inbouwmonteur Scheepsmotoren

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij de allround metaalbewerker die ze in Dordrecht kunnen gebruiken? Lees dan snel deze vacature.

Teamleider Assemblage

Dordrecht
2800 - 3000
40 uur
MBO

Beschik jij over leidinggevende vaardigheden? En heb jij ervaring in de techniek? Solliciteer snel en ga aan de slag als Teamleider Assemblage!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Assemblagemedewerker 2-ploegen

Dordrecht
2600 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit en weet je van aanpakken? Dan is de functie als Assemblagemedewerker 2-ploegen helemaal iets voor jou!

Installatiemonteur Schepen

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij gek van schepen en weet jij een machinekamer op te bouwen? Lees dan snel verder en start als Installatiemonteur Schepen!

Monteur Locomotieven

Dordrecht
2500 - 3800
40 uur
MBO

Heb jij al ervaring in de railbranche of ben je juist geïnteresseerd om het vak te leren? Lees dan snel verder en ga aan de slag als Monteur Locomotieven!

Hovenier

Dordrecht
2300 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij klaar om jouw groene vingers en passie voor tuinaanleg en -onderhoud in te zetten, en zo de natuur tot leven te brengen?

Teamleider Magazijn

Dordrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Leid ons magazijnteam naar succes! Als Teamleider Magazijn weet je met jouw passie je medewerkers te motiveren tot efficiëntie en teamwork.

Technisch Planner

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Ben jij een regelaar en weet je altijd een stralende glimlach op het gezicht van de klant te toveren? Lees dan snel verder!    

Technisch Commercieel Medewerker

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Heb je affiniteit met de techniek en beschik je over een gezonde dosis commerciële vaardigheden? Dan is deze functie helemaal iets voor jou! 

Servicemonteur Dentale Apparaten

Dordrecht
2200 - 3200
45 uur
MBO

Als Servicemonteur Dentale Apparaten kom jij dagelijks de tandartspraktijk binnen lopen. Jij sleutelt namelijk aan alle apparaten die in zo’n praktijk staan.

Onderhoudsmonteur

Dordrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

In deze fulltime functie ben je onderdeel van de Technische Dienst. Jij bent samen met dat team verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van transportmiddelen en verpakkingsmachines.

Intro Personeel

Niks gevonden?

Niet de juiste vacature gevonden om te gaan werken in de gemeente Dordrecht. Doe een open sollicitatie en onze specialisten zorgen voor de juiste match!

Open Sollicitatie

Banentool

Weet je niet welke functie past bij jou? Maak gebruik van onze banentool om erachter te komen welke baan jou tot bloei breng!

Banentool

Over de gemeente Dordrecht vacatures

Intro Personeel is dé specialist in het matchen van talentvolle professionals met werkgevers in de regio Dordrecht. Daarom hebben we een breed scala aan uitdagende vacatures beschikbaar in Dordrecht en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een startersfunctie, een carrièreswitch wilt maken of een ervaren professional bent die toe is aan een nieuwe uitdaging, bij Intro Personeel helpen we jou graag verder. Bij Intro Personeel hebben we vacatures in verschillende sectoren, waaronder techniek, logistiek, industrie, bouw, administratie en meer. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Jouw droombaan wacht op je in Dordrecht!

Intro Personeel

Reviews vacatures gemeente Dordrecht

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures gemeente Dordrecht.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

Wilco Oosterwijk is operator bij Snoei Prefab Buidlings
  • Mijn Beroep

Bij Snoei Prefab Buildings zit operator Wilco helemaal op z’n plek

Of het nu gebogen golfplaten, koraalrode of blauwe golfplaten zijn. Wilco Oosterwijk, machineoperator bij Snoei Prefab Buildings in Krimpen aan den IJssel, produceert ze. Begin dit jaar begon hij in deze functie. “Deze baan is een schot in de roos.” Hij had het totaal niet naar zin in zijn vorige baan, zegt de 46-jarige Wilco. […]

Lees bericht
Mobeiele telefoon, waarom je altijd een recruiter moet terugbellen.
  • Blog

Gemiste oproep van een recruiter? Altijd slim om even terug te bellen

Stel, je staat in de paskamer net een broek te passen als je telefoon gaat. Een recruiter, zo blijkt na een check bij je gemiste oproepen. Toch maar even terugbellen. Altijd slim om te doen. Om maar met de deur in huis te vallen: ja, het is slim om terug te bellen als je een […]

Lees bericht
Op tijd komen op je werk.
  • Blog

Te laat komen op werk? Het is altijd beter als je op tijd komt

Een lekke band van je fiets, een trein die niet rijdt of een olifant die in de weg ligt. Er zijn veel redenen waarom je te laat kunt komen op je werk. Maar natuurlijk is het voor iedereen beter als je gewoon op tijd bent. Natuurlijk, er zijn geldige redenen waarom je een keertje (maar […]

Lees bericht