Recruiting Consultant

Gefeliciteerd! De mooie, afwisselende functie waarnaar je op zoek was heb je zojuist gevonden. Wij zijn Intro Personeel. Wij zijn altijd op zoek naar talent voor onze vestigingen. Iemand die geschikte werkzoekenden en werkgevers aan elkaar verbindt. Maar ook iemand die de vestigingsmanager in de pauze alle hoeken van de kamer laat zien. Met tafeltennis, darts of een potje FIFA! In deze baan koppel je mensen die zoeken naar een nieuwe uitdaging aan onze opdrachtgevers. Zo speel je met commerciële en sociale skills een rol van betekenis op deze arbeidsmarkt. Echt een baan waar je trots op kunt zijn als je op een verjaardag over je werk vertelt.

Waar zijn we naar op zoek?

Een rimpel op je voorhoofd
Je hebt gefronst over de boeken gezeten en een HBO- of WO-opleiding afgerond, het liefst op het gebied van commercie, salarisadministratie, bedrijfskunde en/of HRM.

Een scherpe neus
Je hebt er een neusje voor om kansen in de markt te herkennen en daarop in te spelen. Je vindt het een uitdaging om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.

Een luisterend oor
Je bent sociaal vaardig, komt sympathiek over en kunt je inleven in het verhaal van anderen.

Een goed stel tanden
Een spelletje spelen is aan jou wel besteed. Je bijt je competitief ergens in vast en hebt een hekel aan verliezen.

Een gulle lach
Je hebt gevoel voor humor en je brengt iets unieks mee dat je in onze organisatie kunt inzetten.

Wat zijn je werkzaamheden?

Wat krijg je daarvoor terug? 

Wij willen mensen goed belonen voor het werk dat ze doen. Je ziet dat terug in onze arbeidsvoorwaarden. Wat je van ons kunt verwachten is:

Over onze organisatie

Intro Personeel staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van de Florys Groep. Samen met onze collega’s van Financieel & FiscaalProces & ITArbeidsrecht en HR bieden we diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. Gemeenschappelijk kenmerk? We werken met z’n allen vanuit dezelfde waarden. Ons doel: de ander tot bloei brengen. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega’s, precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met zo’n 80 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie en cv via onderstaand formulier naar Ruben van Mourik (hr@florys.nl). Je kunt ook deze blog van onze collega Huib lezen, waarin hij schrijft waarom het werk als recruiter bij Intro Personeel zo mooi en afwisselend is. Heb je verder nog vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op met Ruben. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0184-208208 of 06-25566514.