De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Dordrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Dordrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Bovenaanzicht op het centrum van Dordrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Voorman Pijpfitter

Dordrecht
3700 - 4600
40 uur
MBO

Ben je een voorman of heb je de ambitie om deze stap te zetten? Breng jouw expertise aan boord en navigeer het team naar ongekende hoogten! 

Inbouwmonteur Scheepsmotoren

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij de allround metaalbewerker die ze in Dordrecht kunnen gebruiken? Lees dan snel deze vacature.

Assemblagemedewerker 2-ploegen

Dordrecht
2600 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit en weet je van aanpakken? Dan is de functie als Assemblagemedewerker 2-ploegen helemaal iets voor jou!

Teamleider Assemblage

Dordrecht
2800 - 3000
40 uur
MBO

Beschik jij over leidinggevende vaardigheden? En heb jij ervaring in de techniek? Solliciteer snel en ga aan de slag als Teamleider Assemblage!

Installatiemonteur Schepen

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij gek van schepen en weet jij een machinekamer op te bouwen? Lees dan snel verder en start als Installatiemonteur Schepen!

Monteur Locomotieven

Dordrecht
2500 - 3800
40 uur
MBO

Heb jij al ervaring in de railbranche of ben je juist geïnteresseerd om het vak te leren? Lees dan snel verder en ga aan de slag als Monteur Locomotieven!

Hovenier

Dordrecht
2300 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij klaar om jouw groene vingers en passie voor tuinaanleg en -onderhoud in te zetten, en zo de natuur tot leven te brengen?

Teamleider Magazijn

Dordrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Leid ons magazijnteam naar succes! Als Teamleider Magazijn weet je met jouw passie je medewerkers te motiveren tot efficiëntie en teamwork.

Technisch Planner

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Ben jij een regelaar en weet je altijd een stralende glimlach op het gezicht van de klant te toveren? Lees dan snel verder!    

Technisch Commercieel Medewerker

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Heb je affiniteit met de techniek en beschik je over een gezonde dosis commerciële vaardigheden? Dan is deze functie helemaal iets voor jou! 

Vacatures in Dordrecht

Ben je opzoek naar een baan in Dordrecht? Dan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Wij bieden veel verschillende en leuke vacatures in Dordrecht aan. Bekijk hier alle vacatures in de gemeente Dordrecht. Intro Personeel helpt jou met het zoeken van een baan die bij jou past.  Binnen deze regio zijn er veel verschillende functies beschikbaar, waardoor er altijd een passende baan te vinden is waar je plezier in hebt. Ontdek ook de vacatures in de buurt van Dordrecht: Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht.

Veelgevraagde functies in Dordrecht

Er zijn veel verschillende vacatures in Dordrecht en in de omgeving hier van die worden aangeboden door Intro Personeel. Er is een breed aanbod aan banen, waardoor we een passende functie kunnen vinden voor jou. Er zijn verschillende soorten vakgebieden waar in deze functies beschikbaar zijn. Metaal & constructie, logistiek of elektrotechniek, deze vakgebieden hebben allemaal beschikbare banen binnen dit gebied. Ben je er nog niet over uit in welk vakgebied je wilt werken? Ga naar de banentool en beantwoordt de vragen, zodat je functie krijgt die het beste bij je passen.

Uitzendbureau in de omgeving van Dordrecht

Er zijn verschillende uitzendbureaus van Intro Personeel in de omgeving van Dordrecht. De dichtstbijzijnde vestigingen zitten in Barendrecht en Alblasserdam. Op deze locaties zitten de recruiters die de omgeving goed kennen, waardoor ze veel over de banenmarkt weten. Door het lokale netwerk heeft Intro Personeel een mooi aanbod aan vacatures in de gemeente Dordrecht kunnen creëren. Hierdoor kunnen er veel verschillende soorten functies aangeboden worden aan de klant.

Magazijnmedewerker werkend als heftruck chauffeur.
2 mannen geven elkaar een handdruk na een sollicitatiegesprek.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor de vacatures?

Voordat je solliciteert naar een vacatures in Dordrecht is het belangrijk om te weten binnen welk vakgebied je gaat werken. Binnen het vakgebied zijn er nog veel verschillende soorten functies beschikbaar. Wil je meer tips over het solliciteren bij je gewenste baan? Bekijk onze blog waarin veel sollicitatie tips worden gegeven of doe een open sollicitatie.

Intro Personeel

Reviews vacatures Dordrecht

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in Dordrecht.