De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Dordrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Dordrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Bovenaanzicht op het centrum van Dordrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Operationeel Medewerker Overslag

Dordrecht
2250 - 2750
39 uur
VMBO

Wil jij samen met je collega’s in de haven van Dordrecht 250 ton aan bulk- of stukgoederen per dag verwerken? Ga er maar aan staan: de kunst van het behandelen van kunstmest onder de knie krijgen.

Meewerkend Voorman Assemblage

Dordrecht
2800 - 2900
38 uur
MBO

Beschik jij over leidinggevende functies? En heb jij ervaring in de techniek? Lees dan snel verder!

Logistiek Administratief Medewerker

Dordrecht
1950 - 2350
38 uur
MBO

Binnen een klein, hecht en informeel team werken? Dat kun nu in deze allround functie van Junior Logistiek Administratief Medewerker.

Onderhoudsmonteur

Dordrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

In deze fulltime functie ben je onderdeel van de Technische Dienst. Jij bent samen met dat team verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van transportmiddelen en verpakkingsmachines.

Terreinmedewerker

Dordrecht
2100 - 2800
40 uur
VMBO

Een afwisselende baan voor iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. En ja, een man van staal moet je wel een beetje zijn.  

Servicemonteur Dentale Apparaten

Dordrecht
2200 - 3200
45 uur
MBO

Als Servicemonteur Dentale Apparaten kom jij dagelijks de tandartspraktijk binnen lopen. Jij sleutelt namelijk aan alle apparaten die in zo’n praktijk staan. Denk hierbij aan tandartsstoelen, afzuigsystemen, compressoren en mondscanners.

Groenvoorziener Tuinen

Dordrecht
1800 - 2250
40 uur
VMBO

Vind jij het ook heerlijk om buiten te zijn? Maak er dan je werk van! In deze functie van Groenvoorziener Tuinen werk je dagelijks buiten.

Assemblagemedewerker 2-ploegen

Dordrecht
2400 - 2600
38 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit? Jij als Assemblagemedewerker bent een belangrijk onderdeel in het productieproces. Geintresseerd? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider Bouw

Dordrecht
3000 - 4500
40 uur
MBO

Wil je werken bij het mooiste bouwbedrijf van Dordrecht? Reageer dan snel.

Storingsmonteur Groot Materieel

Dordrecht
2100 - 3500
40 uur
MBO

Stap jij in de wereld van het spoor. In de werkplaats in Dordrecht zijn ze op zoek naar een servicemonteur groot materieel. Interessant? lees dan snel verder.

Vacatures in Dordrecht

Ben je opzoek naar een baan in Dordrecht? Dan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Wij bieden veel verschillende en leuke vacatures in Dordrecht aan. Bekijk hier alle vacatures in de gemeente Dordrecht. Intro Personeel helpt jou met het zoeken van een baan die bij jou past.  Binnen deze regio zijn er veel verschillende functies beschikbaar, waardoor er altijd een passende baan te vinden is waar je plezier in hebt. Ontdek ook de vacatures in de buurt van Dordrecht: Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht.

Veelgevraagde functies in Dordrecht

Er zijn veel verschillende vacatures in Dordrecht en in de omgeving hier van die worden aangeboden door Intro Personeel. Er is een breed aanbod aan banen, waardoor we een passende functie kunnen vinden voor jou. Er zijn verschillende soorten vakgebieden waar in deze functies beschikbaar zijn. Metaal & constructie, logistiek of elektrotechniek, deze vakgebieden hebben allemaal beschikbare banen binnen dit gebied. Ben je er nog niet over uit in welk vakgebied je wilt werken? Ga naar de banentool en beantwoordt de vragen, zodat je functie krijgt die het beste bij je passen.

Uitzendbureau in de omgeving van Dordrecht

Er zijn verschillende uitzendbureaus van Intro Personeel in de omgeving van Dordrecht. De dichtstbijzijnde vestigingen zitten in Barendrecht en Alblasserdam. Op deze locaties zitten de recruiters die de omgeving goed kennen, waardoor ze veel over de banenmarkt weten. Door het lokale netwerk heeft Intro Personeel een mooi aanbod aan vacatures in de gemeente Dordrecht kunnen creëren. Hierdoor kunnen er veel verschillende soorten functies aangeboden worden aan de klant.

Magazijnmedewerker werkend als heftruck chauffeur.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor de vacatures?

Voordat je solliciteert naar een vacatures in Dordrecht is het belangrijk om te weten binnen welk vakgebied je gaat werken. Binnen het vakgebied zijn er nog veel verschillende soorten functies beschikbaar. Wil je meer tips over het solliciteren bij je gewenste baan? Bekijk onze blog waarin veel sollicitatie tips worden gegeven of doe een open sollicitatie.

Intro Personeel

Reviews vacatures Dordrecht

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in Dordrecht.