De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Dordrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Dordrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Afbeelding van Dordrecht, waar het water en de oude stad te zien is.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Werkvoorbereider Bouw

Dordrecht
3000 - 4500
40 uur
MBO

Wil je werken bij het mooiste bouwbedrijf van Dordrecht? Reageer dan snel.

Dieselmonteur Scheepsmotoren

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Je trekt je overal en werkschoenen aan en gaat aan boord van het binnenvaartschip. Vandaag staat het instaleren van een voortstuwingsmotor op het programma

Logistiek Teamleider

Dordrecht
2300 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij klaar voor deze uitdagende logistieke functie in Dordrecht. Met jou scherpe blik weet je waar de verbeteringen kunnen worden gerealiseerd.

Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk

Dordrecht
2200 - 2900
40 uur
MBO

Uitdagend technisch werk, veel contact met klanten en veel verantwoordelijkheid! Dit is een korte omschrijving van deze mooie baan als Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk.

Monteur Leerling

Dordrecht
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Terreinmedewerker

Dordrecht
1900 - 2300
40 uur
VMBO

Een afwisselende baan voor iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. En ja, een man van staal moet je wel een beetje zijn.  

Technisch & Facilitair beheerder

Dordrecht
3000 - 3600
38 uur
MBO

Heb je twee rechterhanden en ervaring in de technische sector? Lees dan snel verder!

Technisch Reparatiemedewerker

Dordrecht
2600 - 2900
38 uur
MBO

Bij jij oplossingsgericht? Heb je ervaring in de techniek? Lees dan snel verder!

Meewerkend Voorman Assemblage

Dordrecht
2800 - 2900
38 uur
MBO

Beschik jij over leidinggevende functies? En heb jij ervaring in de techniek? Lees dan snel verder!

Assemblagemedewerker dagdienst

Dordrecht
2400 - 2600
38 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit? Jij als Assemblagemedewerker bent een belangrijk onderdeel in het productieproces. Geïnteresseerd in deze dagdienstfunctie? Lees dan snel verder!

Ben je opzoek naar een baan in Dordrecht? Dan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Wij bieden veel verschillende en leuke vacatures in Dordrecht aan. Bekijk hier alle vacatures in de gemeente Dordrecht. Intro Personeel helpt jou met het zoeken van een baan die bij jou past.  Binnen deze regio zijn er veel verschillende functies beschikbaar, waardoor er altijd een passende baan te vinden is waar je plezier in hebt.

Wat wil je weten?

  • Veelgevraagde functies in Dordrecht
  • Over de Intro Personeel vestiging in Dordrecht
  • Hoe kan ik het beste solliciteren voor de vacatures?

Veelgevraagde functies in Dordrecht

Er zijn veel verschillende vacatures in Dordrecht en in de omgeving hier van die worden aangeboden door Intro Personeel. Er is een breed aanbod aan banen, waardoor we een passende functie kunnen vinden voor jou. Er zijn verschillende soorten vakgebieden waar in deze functies beschikbaar zijn. Metaal & constructie, logistiek of elektrotechniek, deze vakgebieden hebben allemaal beschikbare banen binnen dit gebied. Ben je er nog niet over uit in welk vakgebied je wilt werken? Ga naar de banentool en beantwoordt de vragen, zodat je functie krijgt die het beste bij je passen.

Uitzendbureau in de omgeving van Dordrecht

Er zijn verschillende uitzendbureaus van Intro Personeel in de omgeving van Dordrecht. De dichtstbijzijnde vestigingen zitten in Barendrecht en Alblasserdam. Op deze locaties zitten de recruiters die de omgeving goed kennen, waardoor ze veel over de banenmarkt weten. Door het lokale netwerk heeft Intro Personeel een mooi aanbod aan vacatures in de gemeente Dordrecht kunnen creëren. Hierdoor kunnen er veel verschillende soorten functies aangeboden worden aan de klant.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor de vacatures?

Voordat je solliciteert naar een vacatures in Dordrecht is het belangrijk om te weten binnen welk vakgebied je gaat werken. Binnen het vakgebied zijn er nog veel verschillende soorten functies beschikbaar. Wil je meer tips over het solliciteren bij je gewenste baan? Bekijk onze blog waarin veel sollicitatie tips worden gegeven.