De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
via de Intro Academy

Wij zorgen voor opleiden en ontwikkelen

Intro Academy

De Intro Academy is het leerplatform voor jouw ontwikkeling! Met dit platform willen we leren leuker en laagdrempeliger maken. Wil jij een basisopleiding volgen tot hoogwerker? Ben je op zoek naar de theorie voor je heftruckcertificaat? Of wil je nog beter worden in samenwerken of ondernemen? Wij zorgen voor jouw opleiding!

Wil jij ook toegang tot de Intro Academy? Ga aan de slag via Intro Personeel en krijg exclusieve toegang tot hét online leerplatform voor jouw ontwikkeling. Versterk met de Intro Academy jouw positie in je werk.

Twee medewerkers die elkaar de hand schudden bij het raam.

Wij geloven dat ieder mens iets unieks toevoegt.

Omdat wij zien dat veel unieke mensen en werkgevers niet goed weten hoe zij elkaar kunnen versterken, maken wij de match. Maar voor blije werknemers en blije werkgevers is meer nodig dan dat! Door middel van de Intro Academy kunnen werknemers een opleiding volgen en ontwikkelen. Ondanks dat alles om ons heen veranderd, kunnen werknemers het werk van vandaag, en het werk van morgen, vitaal en op de juiste manier uitvoeren.

Intro Academy voor werkgevers

De Intro Academy is het platform voor de ontwikkeling van je medewerkers. Met dit platform willen wij het managen van leren, het inwerken en doorleren leuker en laagdrempeliger maken.

Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Wij zorgen voor een:

Leertraject

Wij zorgen dat jij kunt doorgroeien in je functie. Samen bepalen we wat de beste route is voor jou, om van functie A naar functie B te ontwikkelen.

Diploma

Wij zorgen dat jij een beroepsdiploma kunt halen. Samen met jou zoeken we naar een passend traject om te werken en leren. Denk bijvoorbeeld aan een BBL opleiding die past bij het werk dat je doet.

Cursus

Wij zorgen dat jij relevante cursussen en trainingen kunt volgen. Zo blijf je het werk veilig en op de juiste manier uitvoeren en ben je duurzaam inzetbaar. Een voordeel van het volgen van een cursus of training is dat je nieuwe verantwoordelijkheden in het werk kan krijgen. Het kan je goed helpen om door te groeien!

Behaal je certificaat

Wil jij toegang tot de Intro Academy?

Ga aan de slag via Intro Personeel en krijg exclusieve toegang tot hét online leerplatform voor jouw ontwikkeling. Versterk met de Intro Academy jouw positie in je werk.

Intro Personeel

Ervaringen met opleidingen bij Intro Personeel

Wij kunnen je vertellen over de geweldige dingen die wij je kunnen betekenen, maar wij denken dat onze klanten dat beter kunnen vertellen. Wat zij denken is tenslotte wat er echt toe doet.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees bericht
  • Nieuws

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees bericht
  • Bijzondere Baan

Assistent Projectmanager Windmolens zorgt dat transport windturbines goed is geregeld

Of het nu gaat om het transport van 11 windturbines naar Flevoland of om het vervoer van een onderdeel van een windmolen naar Frankrijk. Als Assistent Projectmanager regel jij dat het transport van A tot Z wordt geregeld. “Je hebt in deze baan een spilfunctie waarin je oog hebt voor veiligheid en klant.” Wie je […]

Lees bericht