De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
via de Intro Academy

Wij zorgen voor opleiden en ontwikkelen

Intro Academy

De Intro Academy is het leerplatform voor jouw ontwikkeling! Met dit platform willen we leren leuker en laagdrempeliger maken. Wil jij een basisopleiding volgen tot hoogwerker? Ben je op zoek naar de theorie voor je heftruckcertificaat? Of wil je nog beter worden in samenwerken of ondernemen? Wij zorgen voor jouw opleiding!

Wil jij ook toegang tot de Intro Academy? Ga aan de slag via Intro Personeel en krijg exclusieve toegang tot hét online leerplatform voor jouw ontwikkeling. Versterk met de Intro Academy jouw positie in je werk.

2 mannen geven elkaar een handdruk na een sollicitatiegesprek.

Wij geloven dat ieder mens iets unieks toevoegt.

Omdat wij zien dat veel unieke mensen en werkgevers niet goed weten hoe zij elkaar kunnen versterken, maken wij de match. Maar voor blije werknemers en blije werkgevers is meer nodig dan dat! Door middel van de Intro Academy kunnen werknemers een opleiding volgen en ontwikkelen. Ondanks dat alles om ons heen veranderd, kunnen werknemers het werk van vandaag, en het werk van morgen, vitaal en op de juiste manier uitvoeren.

Intro Academy voor werkgevers

De Intro Academy is het platform voor de ontwikkeling van je medewerkers. Met dit platform willen wij het managen van leren, het inwerken en doorleren leuker en laagdrempeliger maken.

2 recruiters die samen bezig zijn op een laptop.
Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Wij zorgen voor een:

Leertraject

Wij zorgen dat jij kunt doorgroeien in je functie. Samen bepalen we wat de beste route is voor jou, om van functie A naar functie B te ontwikkelen.

Diploma

Wij zorgen dat jij een beroepsdiploma kunt halen. Samen met jou zoeken we naar een passend traject om te werken en leren. Denk bijvoorbeeld aan een BBL opleiding die past bij het werk dat je doet.

Cursus

Wij zorgen dat jij relevante cursussen en trainingen kunt volgen. Zo blijf je het werk veilig en op de juiste manier uitvoeren en ben je duurzaam inzetbaar. Een voordeel van het volgen van een cursus of training is dat je nieuwe verantwoordelijkheden in het werk kan krijgen. Het kan je goed helpen om door te groeien!

Behaal je certificaat

Wil jij toegang tot de Intro Academy?

Ga aan de slag via Intro Personeel en krijg exclusieve toegang tot hét online leerplatform voor jouw ontwikkeling. Versterk met de Intro Academy jouw positie in je werk.

Intro Personeel

Ervaringen met opleidingen bij Intro Personeel

Wij kunnen je vertellen over de geweldige dingen die wij je kunnen betekenen, maar wij denken dat onze klanten dat beter kunnen vertellen. Wat zij denken is tenslotte wat er echt toe doet.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog

Waarom een belletje naar de recruiter altijd helpt

Je ziet een vacature, solliciteert en dan is het afwachten. Toch? Dat is niet altijd zo. Het kan slim zijn even naar de recruiter te bellen. Eén telefoontje kan wonderen doen. Digitaal solliciteren gaat tegenwoordig lekker makkelijk. Je stuurt een mailtje naar de recruiter of reageert gelijk op een vacature.   en klaar is Kees. Denk […]

Lees bericht
  • Nieuws

Nieuw kantoor voor Intro-vestiging in Geldermalsen

De vestiging van Intro Personeel in Geldermalsen is sinds kort gevestigd in een nieuw pand. De recruiters hebben nu een modern kantoorpand tot hun beschikking. Vestigingsmanager Robert van der Velde: “We zijn erg blij met dit nieuwe kantoor. Zo kunnen we kandidaten en relaties nog beter ontvangen.” Het nieuwe kantoorpand van Intro Personeel, in hetzelfde […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom het belangrijk is jouw goede eigenschappen te benoemen tijdens een sollicitatie

Stel, je ziet een prachtige functie en je mag ook nog eens op sollicitatiegesprek. Wat doe je doen dan? Natuurlijk: je beste zelf presteren. Het noemen van jouw goede eigenschappen kan daarbij behoorlijk helpen. Voordat je over je goede eigenschappen gaat praten. Eén advies: wees eerlijk en oprecht tegenover je mogelijke nieuwe werkgever. Wees jezelf […]

Lees bericht