Intro Personeel
via de Intro Academy

Wij zorgen voor opleiden en ontwikkelen

Intro Academy

De Intro Academy is het leerplatform voor jouw ontwikkeling! Met dit platform willen we leren leuker en laagdrempeliger maken. Wil jij een basisopleiding volgen tot hoogwerker? Ben je op zoek naar de theorie voor je heftruckcertificaat? Of wil je nog beter worden in samenwerken of ondernemen? Wij zorgen voor jouw opleiding!

Wil jij ook toegang tot de Intro Academy? Ga aan de slag via Intro Personeel en krijg exclusieve toegang tot hét online leerplatform voor jouw ontwikkeling. Versterk met de Intro Academy jouw positie in je werk.

Wij geloven dat ieder mens iets unieks toevoegt.

Omdat wij zien dat veel unieke mensen en werkgevers niet goed weten hoe zij elkaar kunnen versterken, maken wij de match. Maar voor blije werknemers en blije werkgevers is meer nodig dan dat! Door middel van de Intro Academy kunnen werknemers een opleiding volgen en ontwikkelen. Ondanks dat alles om ons heen veranderd, kunnen werknemers het werk van vandaag, en het werk van morgen, vitaal en op de juiste manier uitvoeren.

Intro Academy voor werkgevers

De Intro Academy is het platform voor de ontwikkeling van je medewerkers. Met dit platform willen wij het managen van leren, het inwerken en doorleren leuker en laagdrempeliger maken.

Wij zorgen voor een:

Leertraject

Wij zorgen dat jij kunt doorgroeien in je functie. Samen bepalen we wat de beste route is voor jou, om van functie A naar functie B te ontwikkelen.

Diploma

Wij zorgen dat jij een beroepsdiploma kunt halen. Samen met jou zoeken we naar een passend traject om te werken en leren. Denk bijvoorbeeld aan een BBL opleiding die past bij het werk dat je doet.

Cursus

Wij zorgen dat jij relevante cursussen en trainingen kunt volgen. Zo blijf je het werk veilig en op de juiste manier uitvoeren en ben je duurzaam inzetbaar. Een voordeel van het volgen van een cursus of training is dat je nieuwe verantwoordelijkheden in het werk kan krijgen. Het kan je goed helpen om door te groeien!

Behaal je certificaat

Wil jij toegang tot de Intro Academy?

Ga aan de slag via Intro Personeel en krijg exclusieve toegang tot hét online leerplatform voor jouw ontwikkeling. Versterk met de Intro Academy jouw positie in je werk.

Intro Personeel

Ervaringen met opleidingen bij Intro Personeel

Wij kunnen je vertellen over de geweldige dingen die wij je kunnen betekenen, maar wij denken dat onze klanten dat beter kunnen vertellen. Wat zij denken is tenslotte wat er echt toe doet.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog

Liever buiten kantoortijd contact? Maak gerust een afspraak

Buiten normale kantooruren zijn onze recruiters regelmatig beschikbaar voor werkzoekenden en bedrijven. “Het doel is om mensen te spreken die overdag niet bereikbaar zijn. Mensen kunnen dus ook ’s avonds bij ons terecht.”  Bij de beroemde molens van Kinderdijk is de zon inmiddels achter de horizon gezakt. Binnen zijn enkele recruiters nog aan ’t werk. […]

Lees bericht
  • Aan de bak in het vak

Van commercieel medewerker doorgroeien naar manager of directeur? Het kan!

Opklimmen van commercieel medewerker naar directeur. Wie droomt er niet van? Anders gezegd: wie graag handelt en met geld omgaat droomt ongetwijfeld van een mooie commerciële carrière. En dat is mooi, in het commerciële vakgebied zijn er genoeg vacatures.  Vacatures voor commerciële functies zijn er genoeg. Denk aan een baan als commercieel medewerker, commercieel administratief […]

Lees bericht
  • Bijzondere Baan

Houd je van gamen? Dan is deze baan van software tester wat voor jou!

Speel jij in je vrije tijd games en computerspellen? Let dan op: deze vacature van software tester en ICT tester is misschien wat voor jou. Een bijzondere baan waarbij je door jouw werk (indirect) werkt aan de verbetering van de gezondheid van ouderen en kwetsbaren in de samenleving.  Ewout Pols van vestiging Bodegraven kan je […]

Lees bericht