Vakgebieden

In verschillende sectoren zijn bedrijven op zoek naar mensen die hun vak verstaan. Stel jezelf eens de vraag waar jij daadwerkelijk energie van krijgt. Doen we niet allemaal graag datgene waar we goed in zijn? Wil jij blijven ontwikkelen als specialist in jouw vakgebied? Wat je drijfveren ook zijn, wij willen ervoor zorgen dat jij de baan vindt die aansluit bij jouw kennis, kunde en ambities. Intro Personeel biedt daarom een gevarieerd aanbod van vacatures op vele terreinen.   

Metaal en Constructie

Technische kennis is onontbeerlijk in de metaal- en constructiesector. Je moet immers weten hoe je een product maakt. Of het nu gaat om de productie van een metalen frame of de vervaardiging van een opslagtank. Er is een breed scala aan beroepen in deze sector. Van tekenaar en productiemanager tot montagemedewerker en engineer. De metaal- en constructiesector is één van de vakgebieden waar Intro Personeel in is gespecialiseerd. Wij weten wat het werk inhoudt. Met de regelmaat van de klok gaan bij onze klanten vakmensen aan het werk.

Wellicht jij binnenkort ook? Weet jij alles van meet- en regeltechniek of ben jij de constructiebankwerker die wij zoeken? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Bouw en Interieur

De economie trekt aan. Er wordt weer flink gebouwd in Nederland. Alleen in 2016 werden volgens het Centraal Bureau voor Statistiek in ons land bijna 54.000 woningen opgeleverd. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te bedenken dat er genoeg werk is in deze sector. Voor de bouwsector zijn we altijd op zoek naar geschikt personeel. Timmermannen, interieurbouwers, meubelmakers, werkvoorbereiders...ga zo maar door. Deze vakmensen zijn voortdurend nodig in deze branche die altijd in beweging is. 

Ben jij iemand met twee rechterhanden en wil je graag in deze sector aan de slag? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze vestigingen. 

Logistiek

Wat zou de wereld zijn zonder de logistieke sector? Chauffeurs, planners, machinisten en logistiek medewerkers zijn onmisbaar in een wereld die zich steeds sneller ontwikkelt. ‘Zonder transport staat alles stil’ is het motto van de transportwereld. Wij kunnen dat volledig beamen. 

Ben jij iemand met logistieke ervaring? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.  

WTB en Mechatronica 

Apparaten en machines zijn overal in ons dagelijks leven aanwezig. In het dagelijks leven gaan wij ervan uit dat alles ‘vanzelf’ draait. Werktuigbouwkundigen en mechatronici weten wel beter. Achter de automatische processen zit een grote hoeveelheid mensenwerk. Daarom zijn ook zij hard nodig. Kennis en ervaring op het gebied van werktuigbouwkunde en mechatronica is goud waard!

Ben jij een werktuigbouwkundige of weet jij alles van mechatronica en ben jij op zoek naar een leuke functie? Neem contact met één van onze recruiters. We komen graag met je in gesprek. 

Productie

Zonder dat je het beseft worden er dagelijks veel goederen geproduceerd in Nederland. Denk alleen al aan de artikelen die je in de supermarkt vindt. Maar ook andere producten en halffabricaten, zoals tankdoppen voor auto’s of de bloempot in het tuincentrum worden in fabrieken geproduceerd. Voor die productiewerkzaamheden zijn mensen nodig. Mensen die machines bedienen of het productieproces in de gaten houden. 

Ben jij een productiemanager of werk je liever achter een lopende band? Bij Intro Personeel hebben wij diverse uitdagende banen in de productiesector beschikbaar. Neem snel contact op en informeer naar de mogelijkheden.