Vakgebieden

In verschillende sectoren zijn bedrijven op zoek naar mensen die hun vak verstaan. Stel jezelf eens de vraag waar jij daadwerkelijk energie van krijgt. Doen we niet allemaal graag datgene waar we goed in zijn? Wil jij blijven ontwikkelen als specialist in jouw vakgebied? Wat je drijfveren ook zijn, wij willen ervoor zorgen dat jij de baan vindt die aansluit bij jouw kennis, kunde en ambities. Intro Personeel biedt daarom een gevarieerd aanbod van vacatures op vele terreinen.   

Metaal en Constructie

Technische kennis is onontbeerlijk in de metaal- en constructiesector. Je moet immers weten hoe je een product maakt. Of het nu gaat om de productie van een metalen frame of de vervaardiging van een opslagtank. Er is een breed scala aan beroepen in deze sector. Van tekenaar en productiemanager tot montagemedewerker en engineer. De metaal- en constructiesector is één van de vakgebieden waar Intro Personeel in is gespecialiseerd. Wij weten wat het werk inhoudt. Met de regelmaat van de klok gaan bij onze klanten vakmensen aan het werk.

Wellicht jij binnenkort ook? Weet jij alles van meet- en regeltechniek of ben jij de constructiebankwerker die wij zoeken? Twijfel niet en neem contact met ons op

Bouw en Interieur

De economie trekt aan. Er wordt weer flink gebouwd in Nederland. Alleen in 2016 werden volgens het Centraal Bureau voor Statistiek in ons land bijna 54.000 woningen opgeleverd. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te bedenken dat er genoeg werk is in deze sector. Voor de bouwsector zijn we altijd op zoek naar geschikt personeel. Timmermannen, interieurbouwers, meubelmakers, werkvoorbereiders...ga zo maar door. Deze vakmensen zijn voortdurend nodig in deze branche die altijd in beweging is. 

Ben jij iemand met twee rechterhanden en wil je graag in deze sector aan de slag? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze vestigingen. 

WTB en Mechatronica 

Apparaten en machines zijn overal in ons dagelijks leven aanwezig. In het dagelijks leven gaan wij ervan uit dat alles ‘vanzelf’ draait. Werktuigbouwkundigen en mechatronici weten wel beter. Achter de automatische processen zit een grote hoeveelheid mensenwerk. Daarom zijn ook zij hard nodig. Kennis en ervaring op het gebied van werktuigbouwkunde en mechatronica is goud waard!

Ben jij een werktuigbouwkundige of weet jij alles van mechatronica en ben jij op zoek naar een leuke functie? Neem contact op met één van onze recruiters. We komen graag met je in gesprek. 

Logistiek

Wat zou de wereld zijn zonder de logistieke sector? Chauffeurs, planners, machinisten en logistiek medewerkers zijn onmisbaar in een wereld die zich steeds sneller ontwikkelt. ‘Zonder transport staat alles stil’ is het motto van de transportwereld. Wij kunnen dat volledig beamen. 

Ben jij iemand met logistieke ervaring? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.  

Productie

Zonder dat je het beseft worden er dagelijks veel goederen geproduceerd in Nederland. Denk alleen al aan de artikelen die je in de supermarkt vindt. Maar ook andere producten en halffabricaten, zoals tankdoppen voor auto’s of de bloempot in het tuincentrum worden in fabrieken geproduceerd. Voor die productiewerkzaamheden zijn mensen nodig. Mensen die machines bedienen of het productieproces in de gaten houden. 

Ben jij een productiemanager of werk je liever achter een lopende band? Bij Intro Personeel hebben wij diverse uitdagende banen in de productiesector beschikbaar. Neem snel contact op en informeer naar de mogelijkheden. 

Financieel

De financiële branche innoveert in een rap tempo. Digitalisering en automatisering zorgen ervoor dat het werk in dit vakgebied verandert. Door de economische groei is de vraag naar financials zoals accountants, verzekeringsadviseurs en belastingadviseurs sterk gestegen. Dagelijks werken deze mensen aan (complexe) financiële-, fiscale- en verzekeringstechnische vraagstukken. Met én zonder computer. Vakmanschap is dan ook veelgevraagd in deze sector.

Een financial kan beslist via Intro Personeel aan de slag. Doordat Intro onderdeel is van Florys, weten wij veel van dit vakgebied af. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of toe bent aan de volgende stap in je carrière, Intro Personeel zoekt graag met je mee naar een bij jou passende baan in de financiële branche. We hebben vast een geschikte vacature voor jou. Neem snel contact met ons op om te kijken of wij wat voor je kunnen betekenen. 

Administratief en Secretarieel

Een bedrijf kan niet zonder een goede supportafdeling. Zonder administratieve en secretariële talenten. Naast het visitekaartje, ben jij ook de spil in de organisatie. Dat afspraken goed in de agenda staan en dat facturen of andere belangrijke documenten op de juiste plaats terecht komen. Kun je nauwkeurig werken, goed plannen en prettig samenwerken dan ben je de ideale kandidaat voor dit vakgebied.  

Wij ontdekken graag samen met jou welke administratieve of secretariële competenties jij hebt. Loop eens binnen op één van onze vestigingen of waag er eens een telefoontje aan. We helpen je graag!  

Groenvoorziening en GWW

Tegenwoordig is er veel aandacht voor het milieu en een groene leefomgeving. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de GWW-sector en de groene sector veel werk te verzetten is. Het werk in deze sectoren is buitengewoon geschikt voor buitenmensen die van aanpakken weten. Omdat je vaak in weer en wind werkt, is een flink portie doorzettingsvermogen geen overbodige luxe.

Vakmensen met kennis van zaken zijn in beide sectoren hard nodig. In de groene sector kan dat bijvoorbeeld als hovenier, groenvoorziener of boomverzorger. In de GWW-sector zijn dat functies als machinist, grondwerker of stratenmaker. Ook voor kantoorfuncties worden er mensen gezocht. Denk aan een functie als werkvoorbereider of calculator. De baan die jij zoekt, zit er vast tussen!

Ben jij iemand die tegen een stootje kan, werk je graag in de buitenlucht en ben je niet vies van hard werken? Dan ben jij uitermate geschikt voor een functie in deze sector. Neem contact op met één van onze recruiters om de mogelijkheden te bespreken!