Vakgebieden

We willen allemaal datgene doen waar we goed in zijn. Onze talenten ontwikkelen, naar de toekomst kijken en werk verzetten waar we gelukkig van worden. Hoe fijn is het dan als je niet merkt dat je werkt? 

 

Doordat wij de regio als geen ander kennen hebben wij een enorm gevarieerd aanbod aan vacatures en vakgebieden! Wat je drijfveren ook zijn, waar je ook naar op zoek bent, Intro Personeel zorgt ervoor dat jij de baan vindt die bij je past. #werktzeker 

Of je nu werkt in het groen, op kantoor, op de weg, in de fabriek of in de werkplaats. Intro Personeel helpt jouw met het vinden van de juiste vaste baan.

Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker.

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Brys werken we met een team van ervaren recruiters.

Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme. Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!

We richten ons op banen die je bij elke wat grotere organisatie tegenkomt: Finance, HR, Office/support, Administratief, Marketing, Sales & Management.

Bekijk onze vacatures