Vakgebieden

We willen allemaal datgene doen waar we goed in zijn. Onze talenten ontwikkelen, naar de toekomst kijken en werk verzetten waar we gelukkig van worden. Hoe fijn is het dan als je niet merkt dat je werkt? 

Vakgebieden

Intro Personeel:
vakspecialisten in de regio

Doordat wij de regio als geen ander kennen hebben wij een enorm gevarieerd aanbod aan vacatures en vakgebieden! Wat je drijfveren ook zijn, waar je ook naar op zoek bent, Intro Personeel zorgt ervoor dat jij de baan vindt die bij je past. #werktzeker. Of je nu werkt in het groen, op kantoor, op de weg, in de fabriek of in de werkplaats. Intro Personeel helpt jouw met het vinden van de juiste vaste baan.

Bekijk alle vacatures

Brys: professionals in HR, finance, administratie of sales

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Brys werken we met een team van ervaren recruiters.

Bekijk meer over Brys

Irys: specialist in banen voor de zorg

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? Wij zijn actief in de volle breedte van de zorg. Van jeugdzorg tot ouderenzorg en van gehandicaptenzorg tot thuiszorg, wij helpen je graag!

Bekijk vacatures in de zorg
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat de ideale vacature er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie