Vakgebieden

We willen allemaal datgene doen waar we goed in zijn. Onze talenten ontwikkelen, naar de toekomst kijken en werk verzetten waar we gelukkig van worden.  Hoe fijn is het dan als je niet merkt dat je werkt? Doordat wij de regio als geen ander kennen hebben wij een enorm gevarieerd aanbod aan vacatures en vakgebieden! Wat je drijfveren ook zijn, waar je ook naar op zoek bent, Intro Personeel zorgt ervoor dat jij de baan vindt die bij je past. #werktzeker 

Metaal en Constructie

Technische kennis is hard nodig in de metaal- en constructiesector. Je moet immers weten hoe je een product maakt. Of het nu gaat om de productie van een metalen frame of om het maken van een opslagtank. In deze sector zijn enorm veel verschillende beroepen en specialisaties. Van tekenaar en productiemanager tot montagemedewerker en engineer. Intro Personeel weet wat de Metaal- en Constructie sector inhoudt! 

Weet jij in de Metaal- en Constructie sector van aanpakken? Of wil je het graag leren? Twijfel niet en neem contact met ons op! Of kijk hier naar onze actuele vacatures.  

Bouw en Interieur

In Nederland wordt er keihard gebouwd. De markt barst uit zijn voegen van de hoeveelheid opdrachten. En dat betekent dat er genoeg werk in deze sector te vinden is. Intro Personeel is dan ook altijd op zoek naar geschikt personeel voor de Bouw. Of je nu timmerman, werkvoorbereider, schilder of meubelmaker bent, wij hebben voor jou de baan die bij je past.

Kom gezellig langs voor een bak koffie of bekijk hier alle bouw- en interieur vacatures.

WTB en Mechatronica 

Tegenwoordig gaan we ervan uit dat alles in ons dagelijks leven ‘vanzelf’ draait. Maar achter elk geautomatiseerd proces zit een grote hoeveelheid mensenwerk.  Storingen oplossen, software installeren of de techniek onderhouden. Jij bent als elektrotechnicus, werktuigbouwkundige of als mechatronica enigineer keihard nodig. 

Weet jij alles van mechatronica? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een vaste functie? Neem dan contact met ons op of kijk tussen onze vacatures!

Logistiek

Organiseren, plannen, vervoeren en besturen. In de logistieke sector zijn deze werkzaamheden dagelijkse kost. Chauffeurs, planners, machinisten en logistiek medewerkers zijn daardoor ook onmisbaar in dit vakgebied. Zonder hun expertise staat Nederland stil. 

Beschik jij over logistieke ervaring? Of juist helemaal niet en wil je iets nieuws proberen? Neem snel contact met ons op of kijk tussen onze vacatures!

Productie

Productiewerk is in Nederland niet meer weg te denken en in deze tijd wordt er veel geproduceerd! Van bloempotten tot complete prefab huizen. En de machines moeten aan de lopende band onderhouden worden, producten moeten gecontroleerd worden en het proces moet je in de gaten houden. De vraag naar productiemedewerkers is nu torenhoog! 

Ben jij trots op je vak als productiemedewerker? Of ben jij een snelle leerling en wil je ontzettend graag dit vak leren kennen? Neem dan contact met ons op of kijk tussen onze vacatures!

Financieel

De belastingdienst, geldzaken, administratie, verzekeringen en complexe financiële vraagstukken. Als professional in de financiële sector zal je deze begrippen dagelijks tegenkomen. De economische schommelingen en onzekerheden zorgen ervoor dat er altijd vraag zal zijn naar financials zoals accountants, verzekerings- en belastingadviseurs. 

Intro Personeel heeft niet alleen verstand van logistiek en productie, maar weet ook veel van de financiële sector. Dat komt door we onderdeel zijn van Florys. Als je al vele vlieguren hebt gemaakt, of als je nog maar net begint, Intro Personeel heeft voor jou de beste vacatures. Kom gezellig een bak koffie drinken of bekijk hier al onze financiële vacatures.

Administratief en Secretarieel

Een bedrijf kan niet zonder administratieve of secretariële talenten. De afspraken moeten goed in de agenda staan, facturen moet op tijd betaald worden en de administratie moet op de juiste manier bijgehouden worden. Kortom, secuur werk! 

Ben jij nauwkeurig, kun je netjes werken en wil je ontzettend graag in de administratie werken? Neem dan contact met ons op of kijk tussen al onze vacatures.

Groenvoorziening en GWW

Klimaattoppen, maatregelen, co2-uitstoot en milieuvervuiling. Geen onbekende onderwerpen in Nederland. Daarom zijn mensen in de groenvoorziening en GWW keihard nodig.  Hoveniers, stratenmakers, machinisten, calculators, werkvoorbereiders, boomverzorgers en grondwerkers. Zij zorgen er allemaal in het kantoor of door weer en wind voor dat Nederland mooi en groen blijft! 

Zie jij jezelf al in een van deze prachtige functies werken? Kom een kop koffie bij ons drinken of kijk tussen onze vacatures