De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

 Ik heb bij Intro Personeel gesolliciteerd op een vacature, wat nu?

9 mei, 2023
Hans Bossenbroek

Je ziet een supertoffe baan op onze website. Je hart slaat haast over van blijdschap: die baan wil je hebben! Wat moet je doen om die (vaste) baan te krijgen? We leggen je graag hoe wij je verder helpen naar de baan die je zoekt.

Stel, je bent een werkzoekende hovenier (of een monteur, commercieel medewerker of heel iets anders!) en je ziet een prachtige baan bij één van de vacatures op onze website. Je besluit te solliciteren. Maar wat gebeurt er daarna?

1. Je sollicitatie

Of je nu mét of zonder cv solliciteert, je bericht komt onder ogen van één van onze recruiters van de vestiging bij jou in de buurt. Zij proberen een eerste indruk te krijgen wie jij bent en of je bij de vacature past. En als je niet past, wie weet: weten ze een vacature die misschien wél of zelfs beter bij jou wensen aansluit. Als het nodig is, overleggen ze met een collega of een recruiter van een andere vestiging. Een goede voorbereiding om jou aan een vaste baan te helpen.

2. Het eerste contact

Binnen één werkdag nadat je jouw sollicitatie hebt gestuurd krijg je van ons een reactie. Nadat we een eerste indruk hebben gevormd nemen we met jou contact op. De recruiter belt je om jou te spreken te krijgen. Kijk dus niet gek op, als het nummer van Intro Personeel opeens in jouw telefoon verschijnt! Heb je een vraag die niet kan wachten? Stel ‘em meteen!

3. We willen jou ontmoeten!

Als we één ding belangrijk vinden, is het om jou in levende lijve te ontmoeten. Dit heet een intakegesprek. Onder het genot van een goede bak koffie (iets anders mag natuurlijk ook!) maakt de recruiter kennis met jou. Wie ben jij? Wat voor baan zoek je? Waar komt jij het liefst je bed voor uit? Het is maar een greep uit de vragen die we met jou bespreken. Kortom, we willen jou leren kennen!

4. Welkom in het netwerk van Intro Personeel

Hebben we helder wie jij bent en wat je zoekt, dan gaan we voor jou aan de slag. Binnen en buiten ons netwerk in de regio zoeken we voor een jou een werkplek waar je helemaal thuis voelt. We vinden het erg belangrijk dat je een klik is tussen jou en je nieuwe werkgever. Dat kan je alleen uitvinden door met elkaar kennis te maken. Daarom regelen we voor jou een afspraak!

5. Een nieuwe (vaste) baan!

Is er een match? Hoera, dan mogen wij je feliciteren met je nieuwe baan! Je treedt meestal eerst in dienst bij Intro Personeel, maar het kan in sommige gevallen ook dat je direct bij de opdrachtgever aan de slag gaat! Wij streven ernaar dat je op termijn in vaste dienst treedt bij je nieuwe werkgever. Veel werkplezier toegewenst!

Nog vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters

Gerelateerde artikelen

Wat je allemaal met jouw vakantiegeld kan doen

Het is normaal gesproken al fijn als je salaris op je rekening wordt gestort, maar in de maand mei is het helemaal leuk. De kans is groot dat je dan je vakantiegeld krijgt. Misschien een goed idee om eens goed na te denken wat je met dat extra geld gaat doen. Voor veel mensen is […]

Lees artikel

Jezelf (verder) ontwikkelen op je werk, hoe doe je dat?

Het is natuurlijk een cliché van jewelste, maar daarom niet minder waar. Stilstand is achteruitgang. Ook op je werk. Welk werk je ook doet. Om met plezier naar je werk te blijven gaan is het nodig jezelf te (blijven) ontwikkelen. We geven graag wat tips en adviezen. Hoe kan je jezelf blijven ontwikkelen op je […]

Lees artikel

Tussen bloemen en bomen zet je als Logistiek Medewerker Boomkwekerij orders klaar

Heesters, rozen, laanbomen of solitairs. Je kan het zo gek niet bedenken of je vervoert ze als Logistiek Medewerker Boomkwekerij. “Als je enige kennis van bomen en planten hebt, ben je erg geschikt voor deze baan.” Op een boomkwekerij in Noord-Brabant ga je aan de slag als Logistiek Medewerker. Een gevarieerde baan waar recruiter Corné […]

Lees artikel