De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures IJsselstein

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in IJsselstein.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

In het mooie IJsselstein bevinden zich veel vacatures.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

KAM Coördinator

IJsselstein
3200 - 4150
38 uur
HBO / WO

Heb jij enkele jaren ervaring als KAM Coördinator en ben je op zoek naar een nieuwe werkkring?  Dan is deze vacature van KAM Coördinator voor jou. Lees verder en solliciteer. 

Servicemonteur

IJsselstein
2700 - 3600
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als Servicemonteur vorkheftrucks werk jij dagelijks mee aan de service en het onderhoud van meeneemheftrucks. Interesse? Lees snel verder en solliciteer! 

Magazijnmedewerker Prefab

IJsselstein
2000 - 2500
40 uur
MBO

Ervaring in de logistiek, maar zoek je een klein team van collega’s? Dan is deze functie van Magazijnmedewerker Prefab iets voor jou. Lees snel verder.

Heftruckchauffeur Reachtruck

IJsselstein
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Aan de slag in de logistiek als hef/reachtruck chauffeur? Lees dan snel verder.

Medewerker Vloerafwerker

IJsselstein
2000 - 2500
37.5 uur
MBO

Ben jij vrij, graag op pad, en werkzoekend in de bouw? Zoek je werk voor jaren, maar weet je nog niet precies waar? Yes, wij hebben JOU nodig als Medewerker Vloerafwerker voor onze badkamers en balkons!

Machine Operator

IJsselstein
2700 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij een ijzersterke Machine Operator? Wil je snel aan de slag? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Machine Operator Gevelbeplating eruit ziet!

Servicemonteur

IJsselstein
2700 - 3400
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als Servicemonteur Meeneemvorkheftrucks werk jij dagelijks mee aan de service en het onderhoud van meeneemheftrucks. Interesse? Lees snel verder en solliciteer! 

Service Coördinator

IJsselstein
2665 - 3790
38 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Service Coördinator in de techniek? Lees dan snel verder en solliciteer! 

Machinaal Groenvoorziener

IJsselstein
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij een Machiniaal Groenvoorziener en op zoek naar een professionele organisatie? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het team te versterken.

Groenvoorziener Machinist

IJsselstein
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij gek van machines én werk je graag in het groen?

Vacatures in IJsselstein

Intro Personeel biedt een breed scala aan vacatures in IJsselstein, variërend van logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Deze plaats ligt in de provincie Utrecht en de landstreek Midden-Nederland.

Waarom IJsselstein?

IJsselstein is een prachtige stad met veel mogelijkheden. Het is een gezellige stad met veel leuke winkels, restaurants en cafés. Daarnaast is het een goede plek om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in IJsselstein waar je uit kunt kiezen.

Vacatures in de omgeving

Naast vacatures in IJsselstein, biedt Intro Personeel ook vacatures in de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld ook vacatures vinden in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Vianen.

Uitzendbureau in IJsselstein

In IJsselstein zit een vestiging van Intro Personeel. Kom gemakkelijk in contact met deze vestiging. Bij deze vestiging zitten experts voor het vinden van een nieuwe uitdaging in de omgeving van IJsselstein.

Solliciteren via Intro Personeel

Wil je solliciteren op een van de vacatures in IJsselstein of de omgeving? Dan kun je dat eenvoudig doen via Intro Personeel. Je kunt je cv uploaden en direct solliciteren op de vacatures die je interessant vindt.

Meer over IJsselstein

De Gerbrandytoren, een zendmast, is ongetwijfeld hét herkenningspunt van IJsselstein. De gemeente in de provincie Utrecht ligt ingeklemd tussen de stad Utrecht, Lopik, Montfoort, Vianen en Nieuwegein. Al in vroege tijden was handel belangrijk. In de middeleeuwen waren er bijvoorbeeld jaarmarkten en later waren er graanbedrijven te vinden in IJsselstein. Ook tegenwoordig is het een bedrijvige stad. Op verschillende industrieterreinen zijn bedrijven van naam gevestigd.  

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, assemblagemedewerker en operator.