De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures IJsselstein

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in IJsselstein.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

In het mooie IJsselstein bevinden zich veel vacatures.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek medewerker

IJsselstein
1900 - 2075
24 -
32 uur
VMBO

Wil jij parttime aan de slag in de logistiek? Wij zoeken voor 24 tot 32 uur per week een Logistiek medewerker in IJsselstein. Lees snel verder!

Medewerker Zetterij

IJsselstein
2600 - 3000
40 uur
MBO

Techniek, rekenen, producten afleveren en machines bedienen? Dit is je kans, In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Medewerker Zetterij eruit ziet.

KAM Coördinator

IJsselstein
3200 - 4150
38 uur
HBO / WO

Kan jij het overzicht houden bij dit grote bedrijf, en weet je goed hoe je met verantwoordelijkheid om moet gaan? Dan is deze vacature van KAM Coördinator voor jou. Lees verder en solliciteer. 

Medewerker Zetterij

IJsselstein
2050 - 2450
40 uur
MBO

Techniek, rekenen, producten afleveren en machines bedienen? Dit is je kans! In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Medewerker Zetterij eruit ziet!

Monteur Assemblage

IJsselstein
2300 - 2800
38 uur
MBO

Wil jij sleutelen bij een fantastisch familiebedrijf, waarbij je ook nog eens iedere vrijdagmiddag vrij bent? Wees er dan snel bij, en lees deze vacature voor Monteur Assemblage!

HR Manager

IJsselstein
5800 - 6200
38 uur
HBO / WO

Heb jij veel mensenkennis en kan je goed omgaan met verantwoordelijkheid? Lees dan snel deze vacature en solliciteer. 

Servicemonteur Hijsmaterieel

IJsselstein
2800 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur Hijsmateriaal.

Monteur Hijsmaterieel

IJsselstein
2600 - 3200
32 -
40 uur
MBO

Zoek jij mooi technisch werk bij een gerenommeerd en betrouwbare werkgever? Wil je graag gecertificeerd keuren? Dan is deze vacature van Monteur Keuringen Hijsmaterieel jouw ding!

Logistiek medewerker

IJsselstein
1900 - 2075
24 -
32 uur
VMBO

Wil jij parttime aan de slag in de logistiek? Wij zoeken voor 24 tot 32 uur per week een Logistiek medewerker in IJsselstein. Lees snel verder!

Operator Gevelbeplating

IJsselstein
2550 - 2850
40 uur
VMBO

Ben jij een ijzersterke Operator? Wil je snel aan de slag? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Operator Gevelbeplating eruit ziet!

Vacatures in IJsselstein

Intro Personeel biedt een breed scala aan vacatures in IJsselstein, variërend van logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Deze plaats ligt in de provincie Utrecht en de landstreek Midden-Nederland.

Waarom IJsselstein?

IJsselstein is een prachtige stad met veel mogelijkheden. Het is een gezellige stad met veel leuke winkels, restaurants en cafés. Daarnaast is het een goede plek om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in IJsselstein waar je uit kunt kiezen.

Vacatures in de omgeving

Naast vacatures in IJsselstein, biedt Intro Personeel ook vacatures in de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld ook vacatures vinden in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Vianen.

Uitzendbureau in IJsselstein

In IJsselstein zit een vestiging van Intro Personeel. Kom gemakkelijk in contact met deze vestiging. Bij deze vestiging zitten experts voor het vinden van een nieuwe uitdaging in de omgeving van IJsselstein.

Solliciteren via Intro Personeel

Wil je solliciteren op een van de vacatures in IJsselstein of de omgeving? Dan kun je dat eenvoudig doen via Intro Personeel. Je kunt je cv uploaden en direct solliciteren op de vacatures die je interessant vindt.

Meer over IJsselstein

De Gerbrandytoren, een zendmast, is ongetwijfeld hét herkenningspunt van IJsselstein. De gemeente in de provincie Utrecht ligt ingeklemd tussen de stad Utrecht, Lopik, Montfoort, Vianen en Nieuwegein. Al in vroege tijden was handel belangrijk. In de middeleeuwen waren er bijvoorbeeld jaarmarkten en later waren er graanbedrijven te vinden in IJsselstein. Ook tegenwoordig is het een bedrijvige stad. Op verschillende industrieterreinen zijn bedrijven van naam gevestigd.  

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, assemblagemedewerker en operator.