Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

IJsselstein

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

KAM Coördinator

IJsselstein
3200 - 4150
38 uur
HBO / WO

Kan jij het overzicht houden bij dit grote bedrijf, en weet je goed hoe je met verantwoordelijkheid om moet gaan? Dan is deze vacature van KAM Coördinator voor jou. Lees verder en solliciteer. 

Timmerman Particuliere Bouw

IJsselstein
2700 - 3200
40 uur
MBO

Jij en je collega’s zijn vandaag bezig geweest met het maken van een aanbouw. Een grote, maar leuke klus. Jij en je collega Timmerman Particuliere Bouw hebben veel gedaan! 

Projectmonteur Valbeveiliging

IJsselstein
2100 - 2500
40 uur
MBO

Wordt jij enthousiast van het plaatsen van verschillende soorten valbeveiliging op hoogte? Lees dan snel verder voor Projectmonteur Valbeveiliging!

Monteur Reparatie Machines

IJsselstein
2250 - 2750
38 uur
MBO

Overal zie je vrachtwagens rijden. Af en toe gaat het mis, moet er gerepareerd worden. Werk voor jou als Monteur Reparatie Machines bij dit bedrijf! Interesse? Lees dan snel verder.

Magazijnmedewerker Prefab

IJsselstein
2000 - 2300
40 uur
MBO

Ervaring in de logistiek, maar zoek je een klein team van collega’s? Dan is deze functie van Magazijnmedewerker Prefab iets voor jou. Lees snel verder.

Logistiek medewerker

IJsselstein
1900 - 2075
24 -
32 uur
VMBO

Wil jij parttime aan de slag in de logistiek? Wij zoeken voor 24 tot 32 uur per week een Logistiek medewerker in IJsselstein. Lees snel verder!

Medewerker Vloerafwerking

IJsselstein
1900 - 2500
37.5 uur
MBO

Ben jij vrij, graag op pad, en werkzoekend in de bouw? Zoek je werk voor jaren, maar weet je nog niet precies waar? Yes, wij hebben JOU nodig als Medewerker Vloerafwerking voor onze badkamers en balkons!

Magazijnmedewerker Technisch

IJsselstein
2000 - 2500
38 uur
MBO

Vind jij logistiek interessant en vind je het fijn om je collega’s een handje te helpen? Dan is deze functie als magazijnmedewerker echt een baan voor jou! Lees nu verder.

Medewerker Zetterij

IJsselstein
2050 - 2450
40 uur
MBO

Techniek, rekenen, producten afleveren en machines bedienen? Dit is je kans! In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Medewerker Zetterij eruit ziet!

Monteur Meeneemheftrucks

IJsselstein
2250 - 2750
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als monteur werk jij dagelijks mee aan de productie van speciale voertuigen. Interesse? Reageer direct.

Welkom in IJsselstein

De Gerbrandytoren, een zendmast, is ongetwijfeld hét herkenningspunt van IJsselstein. De gemeente in de provincie Utrecht ligt ingeklemd tussen de stad Utrecht, Lopik, Montfoort, Vianen en Nieuwegein. Al in vroege tijden was handel belangrijk. In de middeleeuwen waren er bijvoorbeeld jaarmarkten en later waren er graanbedrijven te vinden in IJsselstein. Ook tegenwoordig is het een bedrijvige stad. Op verschillende industrieterreinen zijn bedrijven van naam gevestigd.  

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, assemblagemedewerker en operator.