De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures IJsselstein

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in IJsselstein.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

In het mooie IJsselstein bevinden zich veel vacatures.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Planner

IJsselstein
2900 - 3600
40 uur
MBO

Heb jij al ervaring als planner, en wil je hier verder in groeien? Bekijk dan snel deze vacature als Planner Metalen Dak- en Gevelsystemen. En solliciteer. 

Tester

IJsselstein
2700 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Tester in de machinebouw? Dit is je kans! Lees snel verder en solliciteer.

Service Coördinator

IJsselstein
2665 - 3790
38 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Service Coördinator in de techniek? Lees dan snel verder en solliciteer! 

KAM Coördinator

IJsselstein
3200 - 4150
38 uur
HBO / WO

Heb jij enkele jaren ervaring als KAM Coördinator en ben je op zoek naar een nieuwe werkkring?  Dan is deze vacature van KAM Coördinator voor jou. Lees verder en solliciteer. 

Servicemonteur

IJsselstein
2700 - 3400
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als Servicemonteur Meeneemvorkheftrucks werk jij dagelijks mee aan de service en het onderhoud van meeneemheftrucks. Interesse? Lees snel verder en solliciteer! 

Groenvoorziener Machinist

IJsselstein
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij gek van machines én werk je graag in het groen?

Parketlegger

IJsselstein
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Als Parketlegger Allround zal je allerlei vloeren verschillende patronen aanleggen. Je komt dagelijks bij bedrijven en particulieren over de vloer om een parket- of laminaatvloer te leggen. Interesse? Solliciteer snel!

Timmerman Particuliere Bouw

IJsselstein
2700 - 3200
40 uur
MBO

Jij en je collega’s zijn vandaag bezig geweest met het maken van een mooie aanbouw. Een grote, maar leuke opdracht. 

Servicemonteur

IJsselstein
2700 - 3300
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als Servicemonteur Meeneemvorkheftrucks werk jij dagelijks mee aan de service en het onderhoud van meeneemheftrucks. Interesse? Lees snel verder en solliciteer! 

Mechanical Engineer

IJsselstein
3250 - 4350
38 uur
HBO / WO

Als Mechanical Engineer dagelijks werken aan Volvo trucks? Dit is je kans!

Vacatures in IJsselstein

Intro Personeel biedt een breed scala aan vacatures in IJsselstein, variërend van logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Deze plaats ligt in de provincie Utrecht en de landstreek Midden-Nederland.

Waarom IJsselstein?

IJsselstein is een prachtige stad met veel mogelijkheden. Het is een gezellige stad met veel leuke winkels, restaurants en cafés. Daarnaast is het een goede plek om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in IJsselstein waar je uit kunt kiezen.

Vacatures in de omgeving

Naast vacatures in IJsselstein, biedt Intro Personeel ook vacatures in de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld ook vacatures vinden in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Vianen.

Uitzendbureau in IJsselstein

In IJsselstein zit een vestiging van Intro Personeel. Kom gemakkelijk in contact met deze vestiging. Bij deze vestiging zitten experts voor het vinden van een nieuwe uitdaging in de omgeving van IJsselstein.

Solliciteren via Intro Personeel

Wil je solliciteren op een van de vacatures in IJsselstein of de omgeving? Dan kun je dat eenvoudig doen via Intro Personeel. Je kunt je cv uploaden en direct solliciteren op de vacatures die je interessant vindt.

Meer over IJsselstein

De Gerbrandytoren, een zendmast, is ongetwijfeld hét herkenningspunt van IJsselstein. De gemeente in de provincie Utrecht ligt ingeklemd tussen de stad Utrecht, Lopik, Montfoort, Vianen en Nieuwegein. Al in vroege tijden was handel belangrijk. In de middeleeuwen waren er bijvoorbeeld jaarmarkten en later waren er graanbedrijven te vinden in IJsselstein. Ook tegenwoordig is het een bedrijvige stad. Op verschillende industrieterreinen zijn bedrijven van naam gevestigd.  

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, assemblagemedewerker en operator.