De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Goeree Overflakkee

Intro Personeel kent de banenmarkt in de Goeree Overflakkee als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de Goeree Overflakkee te vinden.

Het mooie uitzicht langs de zee in Goeree overflakkee
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Medewerker

Numansdorp
Nieuw!
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij ook een goede band met jou collega’s? Dan kan in deze logistieke functie binnen een groothandel van banden. 😉 Lees snel verder. 

Constructiebankwerker Tig Lasser

Numansdorp
2500 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij iemand die kikt op precisiewerk? En wil je werken in een schone en nette werkomgeving? Als Constructiebankwerker TIG-lasser werk je veel met RVS en bouw je machines op voor de vleesverwerkende industrie.

Service Engineer Machinebouw

Numansdorp
2800 - 3700
40 uur
MBO

Een zelfstandige (inter)nationale functie waarbij je als monteur aan verschillende machines en productielijnen sleutelt. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Werkvoorbereider

Numansdorp
3000 - 4000
40 uur
MBO

Wil jij werken bij een mooi bedrijf in Numansdorp en wil jij graag een mooie toekomst opbouwen? Reageer dan snel.

Productiemedewerker

Numansdorp
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Meters maken en fysiek bezig zijn. Is dat wat jij heerlijk vindt? Lees dan snel verder.

Keurmeester Leerling

Numansdorp
2200 - 2700
40 uur
MBO

Technisch bezig zijn en zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Twee dingen waar je in deze functie continu mee in aanraking komt. Lees snel verder!

Leerling Keurmeester

Numansdorp
2200 - 2700
40 uur
MBO

Technisch bezig zijn en zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Twee dingen waar je in deze functie continu mee in aanraking komt. Lees snel verder!

Hydrauliek Engineer

Numansdorp
2500 - 3500
40 uur
MBO

Zoek jij een gave allround functie in de hydrauliek? Lees dan snel verder!

Monteur Staalkabels

Numansdorp
2000 - 2700
40 uur
VMBO

Op hoogte werken en zorgen dat de kranen kunnen blijven draaien. Dat is wat jij doet. Jij monteert en inspecteert de staalkabels.

Productiemedewerker

Numansdorp
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Meters maken en fysiek bezig zijn. Is dat wat jij heerlijk vindt? Lees dan snel verder.

Allround Constructiewerker

Stellendam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Repareren, renoveren en opbouwen van schepen. van alle walletjes mee-eten?  lees dan verder. 

Medewerker Groenvoorziening

Bruinisse
2300 - 2500
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Vacatures in Goeree Overflakkee

Intro Personeel is al jarenlang actief in het bemiddelen van personeel in diverse regio’s van Nederland. Een van de regio’s waar wij ons op focussen is Goeree Overflakkee. Deze regio biedt een divers werkaanbod en daarom hebben wij regelmatig nieuwe vacatures op Goeree Overflakkee beschikbaar. In deze tekst vertellen wij je graag meer over het werkaanbod in deze regio en onze vacatures Goeree Overflakkee.

Aanbod in Goeree Overflakkee

Goeree Overflakkee is een regio die zich kenmerkt door haar rust en ruimte. Toch zijn er genoeg bedrijven gevestigd die op zoek zijn naar nieuw talent. Of je nu op zoek bent naar een baan in de techniek, logistiek of productie, er zijn voldoende vacatures Goeree Overflakkee beschikbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor monteurs in de technische sector. Denk hierbij aan functies als monteur werktuigbouw, monteur elektrotechniek en monteur installatietechniek. Maar ook als je op zoek bent naar een baan in de logistiek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld vacatures als magazijnmedewerker en heftruckchauffeur beschikbaar.

Intro Personeel Roosendaal de specialist voor vacatures in Goeree Overflakkee

Uitzendbureau Goeroe Flakkee

Intro Personeel heeft verschillende vestigingen in de buurt van de vacatures Goeroe Flakkee. De specialist voor de vacatures in Goeroe Flakkee is de vestiging Intro Personeel Roosendaal. Bij Intro Personeel Roosendaal werken we persoonlijk en betrokken. We kijken niet alleen naar je cv en werkervaring, maar ook naar jouw persoonlijkheid en ambities. Op deze manier kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar een baan die echt bij jou past. Ben je op zoek naar vacatures in Goeroe Flakkee. Dan ben je bij Intro Personeel Roosendaal op het juiste adres. u Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een passende baan.

Intro Personeel

Reviews vacatures Goeree Overflakkee

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Goeree Overflakkee.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Intro Academy

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees bericht
  • Blog

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees bericht
  • Nieuws

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees bericht