De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Goeree Overflakkee

Intro Personeel kent de banenmarkt in de Goeree Overflakkee als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de Goeree Overflakkee te vinden.

Het mooie uitzicht langs de zee in Goeree overflakkee.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Staalkabels

Numansdorp
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Op hoogte werken en zorgen dat de kranen kunnen blijven draaien. Dat is wat jij doet. Jij monteert en inspecteert de staalkabels.

Assemblagemonteur Machinebouw

Numansdorp
2400 - 3400
39 uur
MBO

Opbouwen van grote kipmachines. Dat is wat jij in deze functie gaat doen. Je doet dit bij een groot bedrijf waar veel mogelijkheden zijn om door te groeien.

Keurmeester Leerling

Numansdorp
2200 - 2700
40 uur
MBO

Technisch bezig zijn en zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Twee dingen waar je in deze functie continu mee in aanraking komt. Lees snel verder!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Productiemedewerker

Numansdorp
2200 - 2400
40 uur
VMBO

Meters maken en fysiek bezig zijn. Is dat wat jij heerlijk vindt? Lees dan snel verder.

Medewerker Groenvoorziening

Bruinisse
2500 - 2800
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Teamleider Logistiek

Numansdorp
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Als Meewerkend Voorman geef je leiding, motiveer je je team én steek je zelf ook de handen uit de mouwen. Iets voor jou en toe aan een nieuwe stap?

Werkvoorbereider

Numansdorp
2500 - 3800
40 uur
MBO

Wil jij werken bij een mooi bedrijf in Numansdorp en wil jij graag een mooie toekomst opbouwen? Reageer dan snel.

Service Engineer Machinebouw

Numansdorp
2800 - 3700
40 uur
MBO

Een zelfstandige (inter)nationale functie waarbij je als monteur aan verschillende machines en productielijnen sleutelt. 

Project Coördinator Elektrotechniek

Numansdorp
2800 - 4000
40 uur
MBO

Een gave regel functie binnen de machinebouw/Elektrotechniek!

Grondwerker

Numansdorp
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Wil je graag buiten werken of heb je hier al ervaring mee? Lees dan snel verder. 

Constructiebankwerker TIG Lasser

Numansdorp
2500 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij iemand die kikt op precisiewerk? En wil je werken in een schone en nette werkomgeving? Lees dan snel verder. 

Allround Monteur

Numansdorp
2700 - 4000
40 uur
MBO

Heb jij een passie voor techniek en doe jij niks liever dan sleutelen? Zet dan je bouwhelm op en trek je veiligheid schoenen aan en lees deze vacature!

Vacatures in Goeree Overflakkee

Intro Personeel is al jarenlang actief in het bemiddelen van personeel in diverse regio’s van Nederland. Een van de regio’s waar wij ons op focussen is Goeree Overflakkee. Deze regio biedt een divers werkaanbod en daarom hebben wij regelmatig nieuwe vacatures op Goeree Overflakkee beschikbaar. In deze tekst vertellen wij je graag meer over het werkaanbod in deze regio en onze vacatures Goeree Overflakkee.

Aanbod in Goeree Overflakkee

Goeree Overflakkee is een regio die zich kenmerkt door haar rust en ruimte. Toch zijn er genoeg bedrijven gevestigd die op zoek zijn naar nieuw talent. Of je nu op zoek bent naar een baan in de techniek, logistiek of productie, er zijn voldoende vacatures Goeree Overflakkee beschikbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor monteurs in de technische sector. Denk hierbij aan functies als monteur werktuigbouw, monteur elektrotechniek en monteur installatietechniek. Maar ook als je op zoek bent naar een baan in de logistiek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld vacatures als magazijnmedewerker en heftruckchauffeur beschikbaar.

Een logistiek medewerker die actief is op een heftruckchauffeur voor een kaasleverancier.
Intro Personeel Roosendaal de specialist voor vacatures in Goeree Overflakkee

Uitzendbureau Goeree Flakkee

Intro Personeel heeft verschillende vestigingen in de buurt van de vacatures Goeree Flakkee. De specialist voor de vacatures in Goeree Flakkee is de vestiging Intro Personeel Roosendaal. Bij Intro Personeel Roosendaal werken we persoonlijk en betrokken. We kijken niet alleen naar je cv en werkervaring, maar ook naar jouw persoonlijkheid en ambities. Op deze manier kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar een baan die echt bij jou past. Ben je op zoek naar vacatures in Goeree Flakkee. Dan ben je bij Intro Personeel Roosendaal op het juiste adres. u Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een passende baan.

Intro Personeel

Reviews vacatures Goeree Overflakkee

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Goeree Overflakkee.

Veelgestelde vragen van kandidaten

Naast het aanbod aan vacatures in Goeree Overflakkee is Intro Personeel ook actief in Gelderland, West-Brabant en Zuid-Holland.

Een monteur in de Metaal & constructie is hard nodig in dit gebied. Intro Personeel biedt een breed aanbod van vacatures om te beginnen als monteur.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Banen van de toekomst
  • Nieuws

Waarom het slim is te kiezen voor de techniekopleiding van Intro Personeel en het Hoornbeeck College

Stel, je bent een praktische ingestelde techneut die dolgraag in de techniek aan de slag wil. Dankzij een technisch werk-lerentraject van Intro Personeel en het Hoornbeeck College krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde vakman of vakvrouw. “Het is aan jou om die kans te grijpen.”  Wie nieuwsgierig is, moet zeker […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees bericht
  • Blog

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever […]

Lees bericht