De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Westland

Intro Personeel kent de banenmarkt in de Westland als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de Westland te vinden.

westland is een mooie omgeving om te gaan werken.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Werkvoorbereider Intern Transport

Maasdijk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Als Werkvoorbereider ben je de kartrekker op de afdeling en zorg je ervoor dat je collega’s in de buitendienst hun werk goed kunnen uitvoeren! 

Kwaliteitsmedewerker Machinebouw

Maassluis
2100 - 2700
40 uur
MBO

In deze functie ben je een ‘pietje precies’ in het controleren van onderdelen en machines aan de hand van een technische tekening! 

Boomverzorger

Monster
2200 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij een natuurliefhebber en op zoek naar een uitdagende baan in de buitenlucht? Dit is je kans!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Binnendienst

Maasdijk
2200 - 3000
40 uur
MBO

In de werkplaats met je collega’s de nodige lol maken en ondertussen sleutelen aan nieuwe heftrucks, minishovels en andere machines? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Kwaliteitsmedewerker Machinebouw

Maassluis
2100 - 2700
40 uur
MBO

In deze functie ben je een ‘pietje precies’ in het controleren van onderdelen en machines aan de hand van een technische tekening! 

Kwaliteitsmedewerker Machinebouw

Maassluis
2100 - 2700
40 uur
MBO

In deze functie ben je een ‘pietje precies’ in het controleren van onderdelen en machines aan de hand van een technische tekening! 

Monteur Buitendienst

Maasdijk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Zelfstandig op pad? En op tijd weer thuis? In de functie van Monteur Buitendienst zorg je voor het oplossen van storingen aan onder andere heftrucks. Waar je nog meer aan sleutelt? Lees snel verder!

Machinist Borstelmachine

Monster
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Werken aan een schone leefomgeving? Wordt machinist op een borstelmachine!

Voorman Groenvoorziening

Monster
2400 - 2900
40 uur
MBO

Werken aan mooie projecten in de regio Den Haag, Delft en het Westland? Dat kan! In deze functie van Voorman Groenvoorziening stuur je dagelijks een ploeg aan en regelen jullie het groenonderhoud in de regio. 

Groenvoorziener

Monster
2000 - 2600
40 uur
MBO

Op korte termijn kun je aan de slag als Groenvoorziener in het Westland. uitdagend werk met veel vrijheid.  

Machinist Onkruidbestrijding

Monster
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Optimaal genieten van het buitenleven! Jij levert je bijdrage aan een schone leefomgeving

Hovenier Leerling

Den Hoorn
1900 - 2400
40 uur
VMBO

Wil je hovenier worden en ga je leren mooie tuinen te maken? Lees dan verder…

Vacatures in Westland

Als specialist in personeelsbemiddeling hebben wij bij Intro Personeel regelmatig nieuwe vacatures in het Westland beschikbaar. Het Westland is een unieke regio waar de glastuinbouw een belangrijke rol speelt. Hierdoor zijn er veel bedrijven actief die op zoek zijn naar nieuw talent. In deze tekst vertellen wij je graag meer over ons werkaanbod in het Westland en onze vacatures Westland.

Aanbod in Westland

In het Westland zijn er diverse bedrijven actief in verschillende sectoren. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig vacatures in Westland beschikbaar voor de logistiek. Denk hierbij aan functies als heftruckchauffeur, orderpicker of magazijnmedewerker. Maar ook in de technische sector zijn er diverse vacatures beschikbaar, zoals monteurs, elektromonteurs en installatiemonteurs. Het Westland is een dynamische regio met veel bedrijvigheid en kansen voor werkzoekenden. Ben jij op zoek naar vacatures Westland? Neem dan gerust contact met ons op.

Timmerman hout aan het zagen
Bekijk het brede aanbod aan vacatures Rotterdam.

Uitzendbureau voor vacatures Westland

Intro Personeel is actief in de omgeving van Westland met diverse uitzendbureaus. De specialist voor vacatures Westland is Intro Personeel Rotterdam, gelegen net naast Vlaardingen. Bij Intro Personeel Rotterdam staan persoonlijk contact en betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij kijken niet alleen naar jouw cv en werkervaring, maar ook naar jouw persoonlijkheid en ambities. Op deze manier kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar een baan die echt bij jou past. Onze dienstverlening is geheel kosteloos voor kandidaten. Heb je vragen over de vacatures in Westland? Neem dan gerust contact met ons op.

Intro Personeel

Reviews vacatures Westland

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Westland.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Intro Academy

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees bericht
  • Blog

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees bericht
  • Nieuws

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees bericht