De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

De 5 leukste vacatures om 2024 mee te beginnen

1 januari, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Het nieuwe jaar ligt voor ons. Tijd voor een frisse start. Bij Intro Personeel staan er neer dan 600 vacatures open. Trek gerust één van onze recruiters aan de mouw. Zij staan klaar voor je. Hier alvast een paar openstaande vacatures die misschien wel bij jou passen.

  • Crewing Officer in de baggerindustrie

In de maritieme wereld is van alles te beleven. Deze vacature van Crewing Officer bij een baggerbedrijf is daar mooi voorbeeld van. In deze functie doe je veel meer dan alleen het plannen van personeelswisselingen. Je gaat namelijk ook op zoek naar nieuwe mensen voor de vloot. Interesse in deze baan? Neem contact op met Mees.  

Vacature Crewing Officer in Sliedrecht

 

  • Technisch Docent Bedrijfsschool

Draag jij graag kennis en vaardigheden over? Dan is deze baan als docent op een bedrijfsschool echt wat voor jou. Je staat niet alleen in het klaslokaal, maar je laat je leerlingen ook kennismaken met de praktijk. Zo ben jij dagelijks bezig met het opleiden van nieuwe techneuten. Trek voor deze vacature Arjan aan zijn jasje

Vacature Technisch docent bedrijfsschool in Oud-Beijerland

 

  • Verkoper Tuinmaterialen

In het voorjaar liggen de tuinen van klanten er weer picobello bij. Als verkoper tuinmaterialen geef jij hen betrouwbaar en goed advies. Particuliere klanten en hoveniers help je verder. Je verkoopt hen de meest uiteenlopende tuinmaterialen. Een prachtige baan waarin je zowel op kantoor als op het buitenterrein te vinden bent. Is dit wat voor jou? Neem dan contact op met Martijn.

Vacature Verkoper Tuinmaterialen in Bleiswijk

 

  • Monteur Zonnepanelen Leerling

Anno 2024 is duurzaamheid nog steeds de toekomst. Als leerling monteur zonnepanelen lever jij er een bijdrage aan. Samen met collega’s installeer je zonnepanelen en bijbehorende apparatuur bij (meestal) particuliere klanten. Naast hard werken is er bij de eigenaars ook regelmatig tijd voor een grap of een lekker biertje na afloop. Lees ook over de ervaring van Mohammed als zonnepanelenmonteur. Ook zonnepanelenmonteur worden? Drink eens een bakkie met Coen.

Vacature Verkoper Tuinmaterialen in Bleiswijk

 

  • Keurmeester NEN 3140

Weet jij alles van de NEN 3140-norm? Of wil je daar alles van te weten komen? Solliciteer dan naar deze baan als keurmeester. Je controleert, registreert en keurt materiaal. Het gaat dan om elektrisch gereedschap, valbeveiliging en hijsmiddelen. Ook houd je het magazijn op orde en neem je binnenkomende goederen in ontvangst. Is deze vacature wat voor jou? Bel Thomas!

Vacature Verkoper Tuinmaterialen in Bleiswijk

 

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Niet getreurd: op onze vacaturepagina staan nog honderden andere vacatures. Wie weet zit er een mooie baan voor je bij. Ook kan je altijd contact opnemen met één van onze recruiters. Zij weten vast voor jou een nieuwe werkgever te vinden.

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is juist in de zomer te solliciteren

De zon draait overuren, de stranden liggen vol en in de Tour de France is Parijs nog ver. Een baan zoeken? Waarom zou je? Toch zijn er redenen om eens verder te kijken dan je neus lang is. Heerlijk hé dat het lekker zomer is. Het kan juist een goed moment zijn om  van baan […]

Lees artikel
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel