De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

De 5 leukste vacatures om 2024 mee te beginnen

1 januari, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Het nieuwe jaar ligt voor ons. Tijd voor een frisse start. Bij Intro Personeel staan er neer dan 600 vacatures open. Trek gerust één van onze recruiters aan de mouw. Zij staan klaar voor je. Hier alvast een paar openstaande vacatures die misschien wel bij jou passen.

  • Crewing Officer in de baggerindustrie

In de maritieme wereld is van alles te beleven. Deze vacature van Crewing Officer bij een baggerbedrijf is daar mooi voorbeeld van. In deze functie doe je veel meer dan alleen het plannen van personeelswisselingen. Je gaat namelijk ook op zoek naar nieuwe mensen voor de vloot. Interesse in deze baan? Neem contact op met Mees.  

Vacature Crewing Officer in Sliedrecht

 

  • Technisch Docent Bedrijfsschool

Draag jij graag kennis en vaardigheden over? Dan is deze baan als docent op een bedrijfsschool echt wat voor jou. Je staat niet alleen in het klaslokaal, maar je laat je leerlingen ook kennismaken met de praktijk. Zo ben jij dagelijks bezig met het opleiden van nieuwe techneuten. Trek voor deze vacature Arjan aan zijn jasje

Vacature Technisch docent bedrijfsschool in Oud-Beijerland

 

  • Verkoper Tuinmaterialen

In het voorjaar liggen de tuinen van klanten er weer picobello bij. Als verkoper tuinmaterialen geef jij hen betrouwbaar en goed advies. Particuliere klanten en hoveniers help je verder. Je verkoopt hen de meest uiteenlopende tuinmaterialen. Een prachtige baan waarin je zowel op kantoor als op het buitenterrein te vinden bent. Is dit wat voor jou? Neem dan contact op met Martijn.

Vacature Verkoper Tuinmaterialen in Bleiswijk

 

  • Monteur Zonnepanelen Leerling

Anno 2024 is duurzaamheid nog steeds de toekomst. Als leerling monteur zonnepanelen lever jij er een bijdrage aan. Samen met collega’s installeer je zonnepanelen en bijbehorende apparatuur bij (meestal) particuliere klanten. Naast hard werken is er bij de eigenaars ook regelmatig tijd voor een grap of een lekker biertje na afloop. Lees ook over de ervaring van Mohammed als zonnepanelenmonteur. Ook zonnepanelenmonteur worden? Drink eens een bakkie met Coen.

Vacature Verkoper Tuinmaterialen in Bleiswijk

 

  • Keurmeester NEN 3140

Weet jij alles van de NEN 3140-norm? Of wil je daar alles van te weten komen? Solliciteer dan naar deze baan als keurmeester. Je controleert, registreert en keurt materiaal. Het gaat dan om elektrisch gereedschap, valbeveiliging en hijsmiddelen. Ook houd je het magazijn op orde en neem je binnenkomende goederen in ontvangst. Is deze vacature wat voor jou? Bel Thomas!

Vacature Verkoper Tuinmaterialen in Bleiswijk

 

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Niet getreurd: op onze vacaturepagina staan nog honderden andere vacatures. Wie weet zit er een mooie baan voor je bij. Ook kan je altijd contact opnemen met één van onze recruiters. Zij weten vast voor jou een nieuwe werkgever te vinden.

Gerelateerde artikelen

Werken in Roosendaal? 3 redenen waarom je prima in deze Brabantse stad kan werken

Wie kent Roosendaal niet? De stad in West-Brabant staat bekend om de voormalige Eredivisieclub RBC Roosendaal, de Designer Outlet Roosendaal en de binnenstad. Wist je dat het ook een prima stad is om in te werken? We leggen graag uit waarom. Er zijn verschillende goede redenen om in Roosendaal en wijde omgeving aan het werk […]

Lees artikel

Hoe blijf je fit op de werkvloer?

Of je nu hovenier, assemblagemedewerker of HR-adviseur bent, fit en gezond blijven willen we allemaal. Fit blijven op de werkvloer is een kunst op zich. Hoe doe je dat? Wie wil nu niet fit blijven op de werkvloer? Wanner je lekker in je vel zit kun je beter presteren en dus op een prettige manier […]

Lees artikel

Waarom een belletje naar de recruiter altijd helpt

Je ziet een vacature, solliciteert en dan is het afwachten. Toch? Dat is niet altijd zo. Het kan slim zijn even naar de recruiter te bellen. Eén telefoontje kan wonderen doen. Digitaal solliciteren gaat tegenwoordig lekker makkelijk. Je stuurt een mailtje naar de recruiter of reageert gelijk op een vacature.   en klaar is Kees. Denk […]

Lees artikel