De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Aircomonteur

Wil jij aan de slag als Aircomonteur? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Aircomonteur bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Onderhoudsmonteur

Ridderkerk
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 3400
40 uur
MBO

Voor de functie van Onderhoudsmonteur hebben we iemand nodig die niet bang is om zijn/haar handen vuil te maken en die aggregaten laat ronken alsof het een symfonieorkest is. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder

Assemblagemonteur Machinebouw

Numansdorp
2400 - 3400
39 uur
MBO

Opbouwen van grote kipmachines. Dat is wat jij in deze functie gaat doen. Je doet dit bij een groot bedrijf waar veel mogelijkheden zijn om door te groeien.

Tester Graafmachines

Werkendam
2500 - 3000
40 uur
MBO

Techniek, voertuigen, kwaliteit afleveren, daar gaan je handen van jeuken en je hart sneller van kloppen! Want elke dag ben jij super belangrijk om die kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Hoe dan? Dat vertellen we je graag.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Technische Dienst Junior

Oss
2100 - 2700
40 uur
MBO

Werken in een schone omgeving is voor jou een grote plus. Met jouw net afgeronde technische opleiding pas jij dan ook perfect in deze functie als Monteur Technische Dienst.

Onderhoudsmonteur

Moerdijk
2700 - 3900
40 uur
MBO

In de functie van Onderhoudsmonteur / Storingsmonteur ga jij ervoor zorgen dat het werkproces op rolletjes loopt en de afdeling technische dienst goed functioneert.

Monteur Eindcontrole

Benschop
2500 - 3400
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur Eindcontrole.

Monteur Assemblage

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
MBO

Vindt jij het geweldig om grote grondverzetmachines op te bouwen? Dat kan, wij zoeken monteurs om mijn dumpers en graafmachines naar klantwens op te bouwen.  

Monteur Internationaal

Barendrecht
2700 - 3800
40 uur
MBO

Ben jij monteur en wil jij graag wat van de wereld zien? Dat kan in deze functie van Internationaal Monteur. 

Monteur Junior

Nieuwegein
2100 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij een beginnend Monteur? En heb je een andere technische opleiding net afgerond of heb je al wat ervaring als Monteur Technische Dienst? Lees dan snel deze vacature en solliciteer!  

Monteur TD Senior

Oss
2700 - 4000
40 uur
MBO

Jij zorgt dat alle robots het blijven doen in dit gloednieuwe, volledig geautomatiseerde distributiecentrum van een grote supermarkt.

Monteur Metro

Rotterdam
2200 - 3100
36 uur
MBO

Heb jij een voorliefde voor de stad Rotterdam? En wil je jouw ervaring inzetten als monteur? In deze functie zorg jij ervoor dat metro’s tip top in orde zijn! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je verder in de vacature.

Monteur kozijnen

Alblasserdam
2300 - 3200
40 uur
MBO

In je eigen bus door heel Nederland, zelfstandig werken als monteur. Hang- en sluitwerk, toegangssystemen en storingen verhelpen. Let’s go!