Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Inkoper/ Purchaser

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Medewerker crediteurenadministratie

Werkendam
Nieuw!
2000 - 2600
40 uur
MBO

Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en is administratief werk helemaal jouw ding? Ben je flexibel, accuraat en een echte teamplayer? Lees dan snel verder wat deze administratieve baan wat voor jou is.

Inkoper Voorraadbeheer

Schiedam
2500 - 3500
40 uur
HBO / WO

Jij als Inkoper zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid artikelen op de juiste plaats en op het juiste moment worden geleverd. Zo kunnen jouw collega’s hun werk doen zonder zich zorgen te maken over een tekort aan materiaal. 

Administratief Medewerker Onderhoud

Barendrecht
2000 - 2500
20 -
24 uur
MBO

Werken op een gezellige afdeling waar met de nodige humor wordt gewerkt. In deze functie werk je 24 uur per week en ben je bezig met het te woord staan van bewoners en het verwerken van de administratie!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Voorraadbeheerder

Woerden
2300 - 3500
40 uur
HBO / WO

Voorraadbeheer, administratie en contact met leveranciers. Jij krijgt hier energie van en staat te popelen om aan de slag te gaan.

Aankomend Teamleider Inkoop

Barendrecht
2900 - 4000
39 uur
MBO

De volgende stap zetten in je loopbaan? In deze functie krijg je de kans om Teamleider Inkoop te worden en een kleine inkoopafdeling aan te sturen. Ben je analytisch, op een goede manier eigenwijs en houd je van relaties opbouwen met leveranciers? Lees dan snel verder. 

Inkoper Voertuigentechniek

Benschop
3250 - 4250
40 uur
MBO

Heb jij ervaring als technisch inkoper en heb je een HBO diploma WTB of autotechniek? Reageer dan op deze vacature.

Inkoper Energie

Vianen
2100 - 2600
40 uur
HBO / WO

De thema’s van deze tijd; duurzame energie en technologische ontwikkeling. Als er één over mee kan praten dan ben jij dat. Als Inkoper Energie zorg je ervoor dat de monteurs zo veel mogelijk klanten kunnen helpen met het installeren van zonnepanelen, laadpalen, accu’s, infrarood verwarming en warmtepompboilers.

Medewerker Financiële Administratie

Vianen
2250 - 3000
24 uur
MBO

Toch is het fijn om te merken dat je onmisbaar bent, en het werk er toe doet. Jij zorgt als Medewerker Financiële Administratie voor een juiste financiële administratie die zorgt voor de benodigde inzichten. Interesse? Lees dan snel verder.