De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Machinebouwer

Wil jij aan de slag als Machinebouwer? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Machinebouwer bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Assemblage monteur EV voertuigen

Benschop
2400 - 3250
38 uur
MBO

Word jij enthousiast tijdens het assembleren van elektrische voertuigen? Als Assemblage monteur  EV voertuigen in Benschop werk je dagelijks aan de assemblage van elektrische voertuigen en hoog voltage EV-systemen.

Assemblagemonteur Machinebouw

Numansdorp
2400 - 3400
39 uur
MBO

Opbouwen van grote kipmachines. Dat is wat jij in deze functie gaat doen. Je doet dit bij een groot bedrijf waar veel mogelijkheden zijn om door te groeien.

Monteur Eindcontrole

Benschop
2500 - 3400
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur Eindcontrole.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Elektromonteur Binnendienst

Vianen
2500 - 3500
40 uur
MBO

Sleutel jij graag aan hightech machines? Dan is dit je kans. Wij zoeken een Elektromonteur voor de Machinebouw. Heb je dus ervaring als machinebouwer of elektromonteur? Lees snel verder en solliciteer. 

Monteur Assemblage

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
MBO

Vindt jij het geweldig om grote grondverzetmachines op te bouwen? Dat kan, wij zoeken monteurs om mijn dumpers en graafmachines naar klantwens op te bouwen.  

Monteur

Zwijndrecht
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Sleutelen aan speciale trailers? Als Monteur werk je dagelijks aan verschillende ingewikkelde trailers en zorg je ervoor dat ze weer als nieuw de deur uit gaat. 

Monteur Buitendienst

Groot-Ammers
1800 - 2600
40 uur
VMBO

In deze functie ben je aan het sleutelen aan pompen en gemalen. Samen met je collega’s doe je dit in de ruime omgeving van de gemeente Molenlanden en de Drechtsteden. 

Servicemonteur Afvalpersmachines

Werkendam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Vanuit je eigen huis start je nieuwe werkdag, wat wil je nog meer? Aangekomen bij je eerste klant, ga jij als Service Monteur Afvalverwerkingsmachines direct aan de slag.

Monteur Technische Dienst

Culemborg
2600 - 3600
40 uur
VMBO

Heb jij technische handen en je hebt geen hoogtevrees? Dan is deze vacature voor jou! Als TD Monteur ga jij ervoor zorgen dat storing wordt opgelost en je zorgt voor het onderhoud.

Monteur Internationaal

Barendrecht
2700 - 3800
40 uur
MBO

Ben jij monteur en wil jij graag wat van de wereld zien? Dat kan in deze functie van Internationaal Monteur. 

Monteur Werkplaats Groot Materiaal

Hoogvliet
2500 - 4000
40 uur
VMBO

Wil jij elke dag sleutelen aan groot materiaal? Ben jij ervaren op mechanisch, hydraulisch en elektrisch gebied? Of wil jij graag veel leren op deze gebieden? Lees dan snel verder!