De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Procesoperator

Wil jij aan de slag als Procesoperator? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Procesoperator bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Machine operator

Krimpen aan den IJssel
Solliciteer als één van de eerste!
2700 - 3200
40 uur
MBO

Heb je affiniteit met techniek? En vind je het leuk om te werken in een gezellig bedrijf met veel verantwoordelijkheden? Kijk snel verder!

Operator Metaal

Lekkerkerk
2300 - 3000
40 -
38 uur
MBO

In deze fulltime functie van Operator (machinebediener) bedien je een geavanceerde profileerlijn. Samen met collega’s produceer batchgewijs profielen op maat. Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen en bedienen van de productielijn.

Technisch logistiek operator

Bergambacht
2500 - 3500
40 uur
VMBO

Hou jij van afwisseling in je werk en ben je bekend met CNC gestuurde machines? Kijk dan snel verder!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

CNC Operator Robot

Kapelle
2400 - 3200
40 uur
MBO

Graag werken met een robot? Als CNC Operator ben je verantwoordelijk voor de steenstriprobot. Lees snel verder voor meer informatie. 

Operator Distributiecentrum Junior

Nieuwegein
2450 - 2650
38 uur
MBO

Wil jij het vak van procesoperator leren bij een bekend bedrijf? Als Operator Distributiecentrum Junior zorg jij ervoor dat de machines blijven draaien, zodat supermarkten gevuld blijven. In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Operator eruit ziet!

Operator Junior

Nieuwegein
2450 - 2650
38 uur
MBO

Wil jij het vak van Operator leren? Dan ben jij degene die wij nodig hebben. Lees snel verder voor Operator Junior in het distributiecentrum van een bekende supermarktketen! 

Productiemedewerker zoeklichten

Capelle aan den IJssel
2000 - 2400
38 uur
VMBO

Ben jij iemand die graag zijn steentje bijdraagt aan het verlichten van de wereld? Ben je handig, gedreven en geïnteresseerd in de techniek achter zoeklichten? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou! Kijk snel verder!

Operator Taartenbakkerij

Tiel
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Dagelijks met je neus tussen de lekkerste taarten van Nederland? Als operator ben jij verantwoordelijk voor het bakken van deze appeltaarten!

Productiemedewerker

Zwijndrecht
2000 - 2500
39 uur
VMBO

Werk als Productiemedewerker in Zwijndrecht? Lees dan snel verder!

Operator

Alphen aan den Rijn
2500 - 3100
40 uur
MBO

Gaat jouw hard sneller kloppen van machines? En ben je daarnaast ook technisch aangelegd. Dan is deze vacature voor jou!

Machinebediener Zagerij

Kapelle
2500 - 3200
40 uur
VMBO

Aan de hand van de tekening met de CNC machine alle materialen op maat zagen? Dat is jouw vak! Lees snel verder voor meer informatie. 

Operator

Bodegraven
2000 - 2500
40 uur
MBO

Ombouwen van machinelijnen en het bewaken van de planning en de kwaliteit van het product.

Procesoperator 

Het productieproces altijd scherp in de gaten houden. Dat is je belangrijkste taak als procesoperator. Je bent dan ook wel een beetje een controlfreak. Iemand die alles nauwlettend volgt. Dat is nodig want productiemachine moet zoveel mogelijk draaien. Alleen wanneer nodig is grijp je in. Het kan zijn dat de productielijn moet stilleggen, maar het kan net zo goed betekenen dat je kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoert.   

Door de mbo-opleiding Procesoperator leer je precies waar het in dit in dit vak om draait. Maar als je een andere technische opleiding hebt gevolgd, hoef je niet te treuren. Ook dan zijn er kansen om als operator aan de slag te gaan.  

Ben jij de procesoperator die zit te springen om werk? Neem dan eens contact op met een recruiter van Intro. Die kan je vast verder helpen.