De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Storingsmonteur

Wil jij aan de slag als Storingsmonteur? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Storingsmonteur bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Assemblagemonteur Machinebouw

Numansdorp
2400 - 3400
39 uur
MBO

Opbouwen van grote kipmachines. Dat is wat jij in deze functie gaat doen. Je doet dit bij een groot bedrijf waar veel mogelijkheden zijn om door te groeien.

Monteur Eindcontrole

Benschop
2500 - 3400
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur Eindcontrole.

Monteur Elektro Domotica

Leerdam
2500 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij klaar voor een schokkend avontuur in de wereld van elektro? ⚡ Wij zoeken een energieke Domotica monteur met een vonk voor techniek! 💡 Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw carrière kunt opladen! 🔌

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Assemblage

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
MBO

Vindt jij het geweldig om grote grondverzetmachines op te bouwen? Dat kan, wij zoeken monteurs om mijn dumpers en graafmachines naar klantwens op te bouwen.  

Pneumatisch monteur

Kapelle
3000 - 4000
40 uur
MBO

Optimaal rijden op elk terrein! Word onze Servicemonteur luchtdrukwissel systemen en laat de landbouwvoertuigen soepel rollen. Samen met een hecht team zorg je voor perfecte bandspanning op het veld én op de weg. Een groeiend bedrijf met volop kansen en top arbeidsvoorwaarden wachten op jou in Kapelle. Stap aan boord en maak het verschil!

Monteur Metro

Rotterdam
2200 - 3100
36 uur
MBO

Heb jij een voorliefde voor de stad Rotterdam? En wil je jouw ervaring inzetten als monteur? In deze functie zorg jij ervoor dat metro’s tip top in orde zijn! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je verder in de vacature.

Monteur kozijnen

Alblasserdam
2300 - 3200
40 uur
MBO

In je eigen bus door heel Nederland, zelfstandig werken als monteur. Hang- en sluitwerk, toegangssystemen en storingen verhelpen. Let’s go!

Leerling Storingsmonteur Riolering

Delft
2200 - 2500
40 uur
MBO

Als Leerling Storingsmonteur Riolering heb je een afwisselende, technische baan en werk je diverse storingen af gedurende de dag.

Monteur Ventilatie

Woerden
2100 - 3500
40 uur
MBO

“Wat stinkt het hier binnen!” Dat is iets wat niemand graag wil horen. Gelukkig kan jij ervoor zorgen dat dit niet gebeurd, dit doe je door ventilatiesystemen te onderhouden en te installeren. 

Montagemedewerker Brandveiligheid

Waddinxveen
2000 - 2800
40 uur
MBO

Je stapt je werk bus in op weg naar jouw klus ergens in Nederland. Het bedrijf waar je gaat werken heeft namelijk klussen door heel Nederland. Meer weten?  Lees dan snel verder! 

Monteur Koeltechniek Junior

Waddinxveen
2100 - 3000
37.5 uur
MBO

Twee rechterhanden, dat is wat je nodig hebt voor deze functie. Jouw hoofdtaak is namelijk het oplossen en voorkomen van storingen. 

Service Engineer

Benschop
2800 - 3575
38 uur
MBO

Als Service Engineer is het logisch dat jij graag aan voertuigen sleutelt. Ben jij graag  onderweg naar klanten en los jij graag storingen op? Dan is dit je kans! Grijp deze kans door nu te solliciteren.