Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Verkoper

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Verkoper Tuinmaterialen

Bleiswijk
2000 - 2500
40 uur
MBO

Als Verkoper Tuinmaterialen ben je verantwoordelijk voor de verkoop en de gesprekken met zowel zakelijke als ook particuliere klanten.

Junior Accountmanager Elektrotechniek

S gravendeel
2200 - 2800
40 uur
MBO

Offertes schrijven, deals maken en daarnaast ook nog werken in de techniek? Het kan allemaal in deze functie! Je begint als Junior en je kan doorgroeien naar volwaardig Accountmanager.

Aftersales Coördinator

Moordrecht
3000 - 3500
40 uur
MBO

Als Aftersales Coördinator ben je werkzaam op de hoofdlocatie in Moordrecht. Van belang is dat je goed prioriteiten kunt stellen en daarbij de risico’s van de operatie goed in kan schatten.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Werkvoorbereider Bedrijfsbureau

Utrecht
2300 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar afwisselende functie? Dan is deze functie als Werkvoorbereider zeker voor jou. Lees snel verder en Solliciteer! 

Verkoper Binnendienst

Hendrik Ido Ambacht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Lijkt het jouw geweldig om jouw commercieel talent te kunnen inzetten bij een prachtig familiebedrijf? Ben je op zoek naar een afwisselende baan en een nieuwe uitdaging als verkoper, accountmanager binnendienst. dan hebben wij hier dé perfecte baan voor jou! Lees snel verder. 

Accountmanager Buitendienst

Groot-Ammers
2200 - 3500
40 uur
HBO / WO

STOP! Niet verder scrollen, hier staat namelijk dé functie waar je naar op zoek bent. Als accountmanager buitendienst heb je bij dit bedrijf jouw droombaan. Lees snel verder!

Verkoper slaapcomfort parttime

Sliedrecht
1800 - 2000
11 uur
MBO

Weet jij de klanten perfect te adviseren bij de keuze voor een goede nachtrust? Lees dan snel verder in de onderstaande vacature voor parttime verkoper slaapcomfort. 

Customer Service Spare Parts

Roosendaal
2400 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij communicatief vaardig en vind jij het leuk om direct contact te hebben met de internationale klanten? Werk jij nauwkeurig en planmatig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verkoper Keukens

Berkel en Rodenrijs
2000 - 2300
37 uur
MBO

Het hebben van klantcontact is waar je van moet houden. Je mag dit namelijk hele dagen doen. Met als doel om de klant met een blije blik en een nieuwe keuken naar huis te zien gaan.

Werkvoorbereider

Utrecht
2300 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar afwisselende functie? Dan is deze functie als Werkvoorbereider Bedrijfsbureau Hout zeker voor jou. Lees snel verder en Solliciteer! 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dordrecht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Tussen al het aangevoerde afval voel jij je als commercieel medewerker binnendienst als een vis in het water. Geen vervuild water, gewoon een leuk aquarium waarin je samen met 4 andere collega’s de commerciële belangen van dit middelgrote recyclingbedrijf weet te behartigen. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten, accountmanagers en de interne organisatie.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sliedrecht
2000 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een commerciële binnendienst functie bij een innovatief en groeiend bedrijf in Sliedrecht. Lees dan snel verder.

Verkoper 

Zeg het woord verkoper en mensen denken direct aan iemand die met gladde praatjes jou een product probeert aan te smeren. Het is een achterhaald beeld. De gemiddelde verkoper adviseert tegenwoordig vooral de klant over het product of dienst. Meestal staat een verkoper in de winkel, maar het kan ook op andere manieren. Bijvoorbeeld telefonisch.  

Wie verkoper wil worden, kan het beste een commerciële opleiding volgen. Bijvoorbeeld een mbo-opleiding commerciële economie.  

Wil jij jouw commerciële kwaliteiten goed benutten? Neem dan eens contact op met een Intro-recruiter.