Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Vrachtwagenchauffeur

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Chauffeur internationaal Transport

Rucphen
2250 - 2850
40 uur
VMBO

Ben jij een klantvriendelijke chauffeur en houd je van zelfstandig werken? Ben jij graag onderweg van maandag tot vrijdag, het liefst internationaal? En hecht jij tot slot, ook veel waarde aan werkplezier binnen een mooie organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrachtwagenchauffeur

Bodegraven
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Heb jij je Rijbewijs CE en ben je graag actief op 2 locaties? Dan is deze vacature voor jou! Lees snel verder.

Vrachtwagenchauffeur

Houten
2250 - 2854
40 uur
MBO

Allerlei diverse producten rijden door heel Nederland, mooi divers werk als Vrachtwagenchauffeur CE Dagdienst! Ben je toe aan een nieuwe werkgever? Lees dan snel verder.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Vrachtwagenchauffeur C-CE

Vlaardingen
2200 - 3000
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een leuke functie als C of CE chauffeur?  Lees dan snel verder!

Grondwerker

Moordrecht
2500 - 2800
40 uur
MBO

In deze fulltime baan als Grondwerker of Vakman GWW ben je dagelijks bezig met de aanleg van rioleringen en funderingen.

Grondwerker drainage

Buren
2000 - 2800
40 uur
MBO

Je helpt met diverse hand- en spandiensten naast de draineermachine. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitzetwerk en voor het uitrollen en bevestigen van de drainagerollen.

Vrachtwagenchauffeur Meubeldistributie

Eck en Wiel
2300 - 2670
40 uur
MBO

Monteur Bluswatersystemen

Rozenburg
2200 - 3200
40 uur
VMBO

Zelfstandig of met een collega op pad. In deze functie van Monteur Bluswatersystemen zorg jij voor een veilige omgeving in het Rotterdams havengebied.

Chauffeur

Gorinchem
1800 - 2700
40 uur
VMBO

Als chauffeur ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je staat iedereen netjes en vriendelijk te woord. Je bent precies, zelfstandig, stressbestendig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze voeren niet alle werkzaamheden overdag uit. De papierinzameling doen ze in de avonduren. En soms in het weekend. Het is dus belangrijk dat je ook op […]

Grondwerker Infra

Fijnaart
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen! Mooi gezegd, maar zonder een mooie straat met alle nutsvoorzieningen gaat het niet. Jij bent degene die deze veelzijdige job gaat uitvoeren. 

Vrachtwagenchauffeur CE

Geldermalsen
2200 - 2695
40 uur
MBO

Dagelijks een andere rit door heel Nederland op de vrachtwagen. Vertrekpunt Geldermalsen. Lees snel verder!

Chauffeur Loodsenbouwer

Ouderkerk aan den IJssel
2200 - 2700
40 uur
MBO

Lekker groot deel van de dag op de weg! Jij zorgt jou ervaring op de vrachtwagen dat de order veilig aankomt bij de klant.

Vrachtwagenchauffeur

Echte kilometervreters. Zo mag je beroepschauffeurs wel noemen. Ze zitten uren, dagen, soms zelfs weken op de weg om goederen en producten bij klanten af te leveren. Je kan nationaal chauffeur worden waarbij in de vrachtwagen het land door rijdt, maar ook internationaal chauffeur waarbij je Europa doorkruist om je werk te doen.  

Om vrachtwagenchauffeur kun je de BBL-opleiding Chauffeur Wegvervoer volgen. Zo word je voorbereid voor een werkend leven op de weg. Ook een rijbewijs C of CE en een Code 95-certificaat zijn nodig om de weg op te mogen. 

Sta jij klaar om de vrachtwagen op te springen? Neem dan eens contact op met één van onze recruiters. Er vast een plekje voor je vrij.