Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Vrachtwagenchauffeur

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Meewerkend Chauffeur Infra

Gorinchem
2500 - 3500
40 uur
VMBO

Zonder jou is het team van gestuurd boren nergens. Jij als Meewerkend Chauffeur Infra brengt namelijk de grote machine mee waar de boringen mee uitgevoerd worden.

Vrachtwagenchauffeur CE

Geldermalsen
2200 - 2695
40 uur
MBO

Dagelijks een andere rit door heel Nederland op de vrachtwagen. Vertrekpunt Geldermalsen. Lees snel verder!

Grondwerker Infra

Fijnaart
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen! Mooi gezegd, maar zonder een mooie straat met alle nutsvoorzieningen gaat het niet. Jij bent degene die deze veelzijdige job gaat uitvoeren. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Chauffeur

Gorinchem
1800 - 2700
40 uur
VMBO

Als chauffeur ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je staat iedereen netjes en vriendelijk te woord. Je bent precies, zelfstandig, stressbestendig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze voeren niet alle werkzaamheden overdag uit. De papierinzameling doen ze in de avonduren. En soms in het weekend. Het is dus belangrijk dat je ook op […]

Vrachtwagenchauffeur CE

Woerden
2250 - 2850
40 uur
VMBO

Je hebt nu je vrachtwagenrijbewijs papieren voor CE of bent dit bereid om te halen? Dan is deze vacature in Woerden bij een grote logistieke dienstverlener waarbij je komt te rijden op een nieuwe vrachtwagen de geschikte baan om te werken als Chauffeur. 

Grondwerker Infra

Strijen
2200 - 3000
40 uur
VMBO

Werken bij een nuchter bedrijf uit de Hoeksche Waard? Wil jij samen met je collega’s bergen werk verzetten? In deze functie van Grondwerker Infra kun jij je lol op. Wat je allemaal gaat doen lees je in de vacature.

Leerling Grondwerker

Strijen
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Wil jij graag een vak met toekomst leren? Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Dan kan je in deze functie van Leerling Grondwerker je hart ophalen.

Stratenmaker Junior

Middelburg
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Ben jij jong en fit en heb je zin om het statenmakers vak te leren? Dan zit je hier bij de juiste vacature.

Grondwerker Autolaadpalen

Halsteren
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij elke dag afwisseling? Samen met je collega op pad in het land om de laadpalen te plaatsen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Grondwerker

Moordrecht
2500 - 2800
40 uur
MBO

In deze fulltime baan als Grondwerker of Vakman GWW ben je dagelijks bezig met de aanleg van rioleringen en funderingen.

Leerling Hovenier

Groot-Ammers
1700 - 2400
40 uur
VMBO

Als Leerling Hovenier werk je samen met je collega’s om de tuinen van klanten in optimale staat te brengen. Je bent zowel actief in de tuinaanleg als in het onderhoud. Wil jij graag buiten werken en een vak leren? Solliciteer dan op deze functie.

Vrachtwagenchauffeur

Echte kilometervreters. Zo mag je beroepschauffeurs wel noemen. Ze zitten uren, dagen, soms zelfs weken op de weg om goederen en producten bij klanten af te leveren. Je kan nationaal chauffeur worden waarbij in de vrachtwagen het land door rijdt, maar ook internationaal chauffeur waarbij je Europa doorkruist om je werk te doen.  

Om vrachtwagenchauffeur kun je de BBL-opleiding Chauffeur Wegvervoer volgen. Zo word je voorbereid voor een werkend leven op de weg. Ook een rijbewijs C of CE en een Code 95-certificaat zijn nodig om de weg op te mogen. 

Sta jij klaar om de vrachtwagen op te springen? Neem dan eens contact op met één van onze recruiters. Er vast een plekje voor je vrij.