Een sportliefhebber. Zo mag je Christian van Dommelen wel noemen. Voetbal loopt als een rode draad door zijn leven. Net als veel van zijn collega’s is hij dus een sportieve recruiter. Daarmee past hij perfect binnen het team van Intro Personeel.

“Ik heb een voorliefde voor voetbal”, zegt de Alblasserdammer. “Vanaf kleins af aan heb ik tot aan mijn 19e gevoetbald bij voetbalvereniging De Alblas. Momenteel doe ik nog aan zaalvoetbal en fitness.”

Naast sportief is Christian ook commercieel. Tijdens de opleiding Small Business & Retail Management deed hij al ervaring op met zakendoen. “Tijdens mijn studietijd en in een tussenjaar heb ik een webshop gerund en als zzp’er gewerkt.” Geen wonder dat hij als klein kind zakenman wilde worden. En als recruiter zit hij bij Intro Personeel helemaal op z’n plek. “De functie is leuk omdat het afwisselend is. Ik beleef plezier aan het werk als ik een persoon blij kan maken met een nieuwe uitdaging. Verder haal ik energie uit goede gesprekken waarbij een bedrijf kan helpen aan personeel.”