De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Christian van Dommelen

Fanatiek en sportief. Dat zijn woorden waarmee je Christian kan je typeren. Net als veel andere collega’s is hij een sportliefhebber. “Als sinds mijn jeugd speel ik regelmatig een potje voetbal.”

Christian werkt sinds 2019 op de Intro-vestiging in Alblasserdam. Hij is er accountmanager. “Ik haal energie uit goede gesprekken waarbij ik een bedrijf kan helpen aan personeel. Ook beleef ik plezier aan het werk als ik iemand kan blij maken met een nieuwe baan of uitdaging.” Tijdens de opleiding Small Business & Retail Management die hij volgde deed hij al ervaring op met zakendoen. “In mijn studieperiode en in een tussenjaar heb ik een webshop gerund en als zzp’er gewerkt.” 

Zoals gezegd speelt Christian graag een potje voetbal. “Dat doe ik in een vriendenteam bij de Rotterdamse voetbalvereniging Coal.” Maar hij is niet alleen sportief bezig in zijn vrije tijd. “Ik vind mijn gezinsleven ook erg belangrijk. Daarom ga ik regelmatig met mijn vrouw en twee kinderen lekker op. Of ik organiseer een gezellige barbecue.” Ook is hij diaken in de kerk. “Dat werk doe ik graag, want het christelijke geloof speelt een belangrijke rol in mijn leven.”