De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Jenty Treuren - Vink

Sinaasappelstad Valencia in Spanje was een halfjaartje haar thuisbasis. De Duitse stad Trier ook. Jenty, één van de Intro-dames waar we ontzettend zuinig op zijn, spreekt haar talen dan ook wel. Wil je haar spreken in het Engels, Duits, Frans of Spaans? Ze kan het allemaal. Dat ze haar talen spreekt is dan ook niet vreemd als je bedenkt dat ze de studie International Business & Languages volgde. Die studie was ook de reden dat ze twee keer in het buitenland woonde.

Ze slaagde met vlag en wimpel voor haar studie en ging op zoek naar een passende baan. Natuurlijk schakel je dan Intro Personeel in. Zo ook Jenty. “Ik zocht een baan vía Intro en mocht ineens bíj Intro komen werken. Ik had nooit zo nagedacht over een functie als recruiter, maar werd gaandeweg steeds enthousiaster.”

Als ze tussen haar collega’s doorkijkt, heeft Jenty vanaf haar werkplek zicht op historisch erfgoed: de molens van Kinderdijk. En niet alleen dat fraaie vergezicht maakt haar werk zo plezierig. “De afwisseling maakt de functie erg leuk en ik heb plezier in mijn werk als ik de voldoening bij de kandidaat zie of als er een leuke match wordt gemaakt.”