De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vacatures Molenlanden

Er zijn veel vacatures in de Molenlanden te vinden. Binnen de gemeente Molenlanden vallen onder andere de dorpen: Arkel, Bleskensgraaf en Nieuw-Lekkerland. Woon jij in deze gemeente? Kom dan lekker dichtbij huis werken.

De bekende molens in de Alblasserwaard in Kinderdijk
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Elektrische Voertuigen

Groot-Ammers
2400 - 3100
40 uur
MBO

Zet jouw passie voor voertuigen om in een carrière! Wij zoeken een enthousiaste Monteur Elektrische Voertuigen om ons team te versterken. Solliciteer snel! 

Nabewerker Drukkerij

Goudriaan
2400 - 2800
36 uur
VMBO

Aan de slag als Productiemedewerker, Snijder, Vouwer of Drukker in de 2-ploegen? Lees verder en solliciteer gelijk om zo een echt vak te gaan leren! 

Straler Spuiter buitendienst

Groot-Ammers
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Als Straler Spuiter ga je aan de slag in een vast team, op verschillende plekken in het land. Samen renoveer je riolen en waterreservoirs.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Operator kaas

Groot-Ammers
2600 - 2900
37.5 uur
VMBO

Overal om je heen kazen die diverse processen doorlopen om uiteindelijk op je brood te belanden! Klinkt leuk toch? Jij gaat daaraan bijdragen.

Expediteur Zwaar Transport

Groot-Ammers
2300 - 3000
40 uur
MBO

Jij hebt het! Een gevoel voor internationale logistiek & transport en de drive om door te gaan tot de beste oplossing gevonden is. Lees snel verder!

Transportplanner

Schelluinen
2500 - 3500
40 uur
HBO / WO

Ben jij de Transportplanner die onze wegen naar succes kan uitstippelen? Solliciteer nu voor een avontuur in onze dynamische organisatie! 

Productiemedewerker Voorbewerking

Schelluinen
2375 - 2600
40 uur
MBO

Heb jij oog voor detail en gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? Ga dan aan de slag als Productiemedewerker voorbewerking!

Monteur Grondverzetmachines

Groot-Ammers
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij de technische held die niet terugschrikt voor een uitdagende klus? Leg je moersleutels en sleutels aan de kant en solliciteer snel!   

Wasstraat medewerker

Groot-Ammers
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij een echte schoonmaakfanaat en houd je van glanzende voertuigen? Kom dan ons team versterken als Wasstraat Medewerker! Klik nu op de vacature en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een schoner en stralender Nederland! 🌟

Logistiek medewerker

Goudriaan
2300 - 2700
36 uur
VMBO

Wil je werken in een dynamische omgeving? Als Heftruckchauffeur in de Interne Logistiek zorg je ervoor dat alles op de juiste plaats staat. Op zoek naar een leuke baan, lees dan snel verder!   

Reachtruckchauffeur ploegendienst

Groot-Ammers
2600 - 2900
37.5 uur
VMBO

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde Reachtruckchauffeur die op zoek is naar een dynamische werkplek in de kaasindustrie? In een modern kaaspakhuis in Groot-Ammers krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het logistieke proces. Solliciteer en groei mee!

Werkplaatschef

Groot-Ammers
3000 - 3500
40 uur
MBO

Verantwoordelijkheid over een magazijn vol technische onderdelen en gereedschappen met betrekking tot watermanagement. Dat kan jouw nieuwe functie worden!

Werkgelegenheid in Molenlanden

De Molenlanden is niet alleen een prachtig gebied om te wonen en te recreëren, maar biedt ook talloze carrièremogelijkheden. Ben je op zoek naar vacatures in Molenlanden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Intro Personeel biedt veel werkgelegenheid. Er zijn regelmatig vacatures in de Molenlanden beschikbaar in verschillende sectoren, waaronder: techniek, logistiek en productie. Ook als je op zoek bent naar werk in de groenvoorziening zijn er mogelijkheden in Molenlanden. Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte weilanden en akkers, waar veel boerenbedrijven actief zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er regelmatig vacatures in molenlanden beschikbaar zijn voor deze werkzaamheden. Neem dus snel een kijkje bij de beschikbare vacatures in Molenlanden en wie weet vind jij binnenkort jouw droombaan in deze mooie gemeente!

Uitzendbureau in de gemeente Molenlanden

Er zijn veel verschillende soorten vacatures in Molenlanden te vinden. Intro Personeel heeft een vestiging in de gemeente zitten. Het uitzendbureau ligt in Groot-Ammers. Bij Intro Personeel Groot-Ammers werken verschillende specialisten die jou kunnen voorzien van een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar vacatures in Molenlanden en de omgeving hiervan? Bekijk het aanbod van Intro Personeel en wordt gelukkig op een nieuwe werkplek.

Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.
Bezig met het graaien van het gras met een maaier.

Vacatures Molenlanden Groenvoorziening

Als groenvoorziener ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om je expertise in te zetten. Ben je op zoek naar vacatures in Molenlanden als groenvoorziener? Dan heb je geluk! Er zijn veel mogelijkheden om aan de slag te gaan in deze gemeente.

Als groenvoorziener kun je bijvoorbeeld werken voor de gemeente Molenlanden zelf. Deze gemeente bestaat uit 21 dorpen en gehuchten, waar veel openbaar groen te vinden is. Als groenvoorziener zorg je ervoor dat dit groen goed wordt onderhouden en er netjes bij ligt. Je werkt hierbij samen met andere groenvoorzieners en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zoals snoeien, maaien en beplanten.

 

Intro Personeel

Reviews vacatures Molenlanden

Wat mensen zeggen over de vacatures in de molenlanden die worden aangeboden bij Intro Personeel.

Extra informatie in de regio molenlanden

Bekijk de laatste blogs

Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam
  • Blog

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel
  • Blog

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel
Werkschoenen bij Intro Personeel
  • Blog

Werkschoenen nodig? Als jouw functie dat vraagt krijg je ze!

Veiligheid op de werkplek is erg belangrijk. Intro Personeel doet er alles aan om jou te beschermen tijdens je werk. “Als je functie het vereist, krijg je van ons werkschoenen.” Werkschoenen vallen onder de zogenoemde PBM (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). De werkgever is verplicht deze te verstrekken aan werknemers die bepaalde functies uitvoeren. Zo is de werknemer […]

Lees artikel