De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Zeeland

Intro Personeel kent de vacatures Zeeland als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de Zeeland te vinden.

Het mooie uitzicht langs de zee in Goeree overflakkee
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Technisch Medewerker Bouwplaats

Terneuzen
Nieuw!
2400 - 2800
40 uur
MBO

Vind je het heerlijk om in de Zeeuwse buitenlucht te zijn? Samen met je technische collega’s het vak te leren als bronbemaler? Reageer direct op deze vacature!

Servicemonteur Hijsmateriaal

's-Hertogenbosch
Nieuw!
2800 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het inspecteren, keuren en onderhouden van high-tech kraansystemen? Solliciteer dan snel via onderstaande knop.  

Groenvoorziener

Goes
2500 - 2700
40 uur
VMBO

Werk jij graag buiten in het groen? Samen met een collega’s ga je dagelijks op pad om openbare ruimtes van gemeentes en tuinen zakelijke bedrijven te onderhouden. Bel snel!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Allround conventioneel draaier/frezer

Tholen
2400 - 2600
40 uur
MBO

Ben jij opzoek naar een functie als draaier/frezer? Lees dan snel verder en solliciteer direct! 

Elektronisch Commissioning Engineer

Tholen
2900 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij opzoek naar een functie als mechanisch monteur? Lees dan snel verder en solliciteer direct! 

Elektronisch wikkelaar

Tholen
2500 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij opzoek naar een functie als mechanisch monteur? Lees dan snel verder en solliciteer direct! 

Mechanisch Monteur

Tholen
2500 - 3000
38 uur
MBO

Ben jij opzoek naar een functie als mechanisch monteur? Lees dan snel verder en solliciteer direct! 

Logistiek Teamleider

Tholen
2500 - 3000
40 uur
MBO

Geeft het leiden van een jong team en het klaarzetten van de werkbonnen en het ontvangen en transport klaarmaken van de producten jou veel voldoening? Of wil je er juist meer over weten? Solliciteer en we gaan samen in gesprek voor deze prachtige logistieke vaste baan bij een technisch bedrijf.

Panelenbouwer

Tholen
2360 - 2900
40 uur
VMBO

Heeft een elektrisch paneel voor jou geen geheimen? Of wil je er juist meer over weten? kom dan werken als paneelbouwer in de elektrotechniek!

Montagemedewerker

Sint Annaland
2200 - 2600
40 uur
MBO

De zachte wind gaat door je haren en je kijkt tevreden naar de constructie. Je gaat nu beginnen met het leggen en aansluiten van de panelen zodat de klant de volgende dag middels een WIFI verbinding connectie heeft met de omvormer en kan kijken hoeveel de panelen op gaan leveren! Dit kan door jou werk!

Vacatures in Zeeland voor jou

Als werkzoekende ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Zeeland. Intro Personeel begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan vacatures in Zeeland aan. Wij hebben een divers aanbod aan vacatures in Zeeland binnen verschillende sectoren, waaronder techniek, logistiek, productie en groenvoorziening. Wij werken samen met diverse bedrijven in Zeeland en hebben een goede band met onze opdrachtgevers. Daarom kunnen wij jou goed helpen bij het vinden van een passende baan.

Variatie in vacatures

Onze vacatures in Zeeland zijn geschikt voor zowel starters als ervaren professionals. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze kandidaten. Dit is belangrijk voor ons om jou goed te kunnen begeleiden bij het vinden van een baan die bij jou past. Wij kijken niet alleen naar jouw werkervaring en opleiding, maar ook naar jouw persoonlijkheid en wensen. Dit doen wij om de perfecte match te kunnen maken tussen jou en de opdrachtgever. Zelf bieden wij ook opleidingsmogelijkheden aan door onze Intro Academy.

Over Intro Personeel

Bij Intro Personeel staan wij voor kwaliteit. Wij werken met ervaren recruiters die jouw wensen en behoeften begrijpen. Ons doel is om jou te helpen aan een baan waar je blij van wordt. Dit doen wij door het bieden van goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden. Intro Personeel heeft een goede naam in de regio Zeeland en wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en professionaliteit. Wij zijn trots op ons werk en we streven altijd naar het beste resultaat voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Dus ben jij op zoek naar vacatures in Zeeland? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Werken in de bouw van Intro Personeel.
Intro Personeel Roosendaal de specialist voor vacatures in Goeree Overflakkee

Uitzendbureau in Zeeland

Intro Personeel heeft een uitzendbureau in Roosendaal. Dit is een belangrijke vestiging voor ons, omdat Roosendaal centraal gelegen is in West-Brabant en daarmee een belangrijke rol speelt in de arbeidsmarkt voor vacatures in Zeeland. Ons uitzendbureau in Roosendaal werkt nauw samen met werkgevers in de regio. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar goede medewerkers. Onze recruiters kennen de bedrijven en de functies goed en kunnen jou daarom goed adviseren over welke vacature het beste bij jou past.

Intro Personeel

Reviews vacatures Zeeland

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Zeeland.