De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel

Werken zonder diploma

Op zoek naar werken zonder diploma? Intro Personeel kent de banenmarkt als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in te vinden.

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziening Medewerker

Utrecht
Solliciteer als één van de eerste!
2100 - 2950
40 uur
VMBO

Ben jij als Medewerker Groenvoorziening op zoek naar veel afwisseling in je werk? Lees snel verder en reageer op deze mooie vacature.

Machinist Groenvoorziening

Montfoort
2400 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij als Machinist Groenvoorziener gekwalificeerd, gedreven en heb je oog voor detail? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team dat bijdraagt aan het onderhoud en behoud van een aantrekkelijke groene leefomgeving.

Groenonderhoud medewerker

Buren
2300 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij de Groenonderhoud medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Groenvoorziener

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Ben jij als Groenvoorziener op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling? Dit is dé kans! Lees snel verder en reageer vandaag op deze unieke vacature.

Vrachtwagenchauffeur

Buren
2450 - 3250
40 uur
VMBO

Wil jij als chauffeur iedere avond thuis zijn, maar wel door heel Nederland rijden? Lees dan snel verder!

Medewerker Groenvoorziening

Benthuizen
2300 - 3000
32 -
40 uur
VMBO

Hele dagen in het groen werken, daar word je blij van! Van machinaal groenwerk tot hovenierstaken. Lees de vacature snel!

Chauffeur C Bulkwagen

Rotterdam
2100 - 2900
40 uur
VMBO

Vind jij het leuk om mooie ritten te maken in Rotterdam en omstreken met een bulkwagen? Lees dan snel verder!

Shovelmachinist

Vondelingenplaat
2200 - 3000
40 uur
MBO

Werk jij graag zelfstandig op grote machines? En wil je werken van 16:00 tot 24:00? Lees dan snel verder voor deze functie van shovelmachinist!

Logistiek Medewerker

Roosendaal
Solliciteer als één van de eerste!
2500 - 3000
37.5 uur
MBO

 

Meewerkend Voorman

Sprundel
2400 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij een gedreven professional met ervaring in de voedingsindustrie en heb je leidinggevende capaciteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een Meewerkend Voorman die het voortouw neemt in ons productieproces en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.  

Magazijnmedewerker Prefab

IJsselstein
2000 - 2500
40 uur
MBO

Ervaring in de logistiek, maar zoek je een klein team van collega’s? Dan is deze functie van Magazijnmedewerker Prefab iets voor jou. Lees snel verder.

Leerling Werkplaatstimmerman

Kapelle
2100 - 2500
40 uur
VMBO

Zie je het al voor je!? Opgeleid worden tot Timmerman. Als Leerling Timmerman Werkplaats wordt je opgeleid tot een volwaardig vakman.

Intro Personeel

Niks gevonden?

Wil je graag werken bij vacatures zonder diploma en weet je niet welke baan bij jou past? Doe een open sollicitatie, zodat wij mee kunnen helpen in het vinden van jouw nieuwe uitdaging!

Intro Personeel

Opleidingsmogelijkheden

Intro Personeel wil jouw opleidingsmogelijkheden aanbieden die bij jou passen. Hierdoor kan jij tijdens het werken zonder diploma een opleiding behalen. Bekijk snel de mogelijkheden!

Werken zonder diploma is mogelijk

Bij Intro Personeel begrijpen wij dat niet iedereen een diploma heeft behaald, maar dat dit geen belemmering hoeft te zijn om aan het werk te gaan. Wij hebben een groot aanbod aan werk waarvoor geen diploma vereist is en waarbij wij kijken naar de vaardigheden en kwaliteiten van de kandidaat.

Werken zonder diploma kan bij veel verschillende soort banen. Deze banen vereisen vaak bepaalde eigenschappen, zoals motivatie, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en nauwkeurigheid.

Intro Personeel helpt kandidaten graag bij het vinden van de juiste baan die past bij hun vaardigheden en kwaliteiten. Wij bieden persoonlijke begeleiding tijdens het sollicitatieproces en bieden onze kandidaten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen.

Wij hebben goede contacten met verschillende bedrijven en kunnen daarom snel schakelen om ervoor te zorgen dat jij kan gaan werken zonder diploma. Of het nu gaat om tijdelijke of vaste banen, bij Intro Personeel zijn er mogelijkheden voor iedereen, ongeacht het opleidingsniveau.

Man werkzaam binnen het vakgebied mechatronica.
Vrouw die bezig is bij een functie in de logistiek.

Banen zonder diploma

Als je wilt werken zonder diploma komen daar uiteraard veel verschillende banen bij kijken. Om een goed beeld te krijgen welke banen er zijn zonder diploma, is hieronder een overzicht te vinden van alle banen zonder diploma:

Intro Personeel

Reviews voor werken zonder diploma

Benieuwd wat de mensen vonden van Intro Personeel? Bekijk de mening van de kandidaten.

Werken zonder diploma kan bij Intro Personeel door opleidingsmogelijkheden

Berichten vanuit de Intro Academy

  • Intro Academy
  • Leren en ontwikkelen

Jezelf (verder) ontwikkelen op je werk, hoe doe je dat?

Het is natuurlijk een cliché van jewelste, maar daarom niet minder waar. Stilstand is achteruitgang. Ook op je werk. Welk werk je ook doet. Om met plezier naar je werk te blijven gaan is het nodig jezelf te (blijven) ontwikkelen. We geven graag wat tips en adviezen. Hoe kan je jezelf blijven ontwikkelen op je […]

Lees artikel
  • Intro Academy
  • Sollicitatietips

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel
  • Intro Academy

Waarom je in 2023 een opleiding moet gaan volgen

 Het nieuwe jaar staat voor de deur. Nog even en het is 2023. Tijd om je goede voornemens weer van stal te halen. Wat dacht je van het volgen van een opleiding, training of cursus? Wij geven alvast wat redenen waarom.   Met het nieuwe jaar in zicht is het niet alleen goed om terug te […]

Lees artikel